Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Tělo Adventní svícen za pár minut: 4 tipy, jak na to rychle a levně

Adventní svícen za pár minut: 4 tipy, jak na to rychle a levně

Adventní svícen za pár minut: 4 tipy, jak na to rychle a levně

18. listopadu 2022 od Věra Exnerová

18. listopadu 2022 2 minuty čtení
Připravil/a Věra Exnerová

Tradice zapalování adventních svíček neodmyslitelně patří k tradici Vánoc. Jak si vyrobit svícen, pokud nestíháte nebo nechcete utrácet peníze za ten vázaný? Máme pro vás několik tipů…

1. Ze skleniček na likér

Super snadné a rychlé řešení je zapíchnout vysokou Tip Line Kónickou svíčku (koupit v e-shopu) do skleničky na likér. Celkem budete potřebovat 4 svíčky, 4 skleničky. Použít můžete i jehličnaté větvičky, vlašské ořechy, skořici nebo pomocí Linecon Motouzu potravinářského (koupit v e-shopu) přivázat na ozdobné zátky třeba vykrajovátko na cukroví. A je hotovo!

2. Do skleniček od přesnídávek nebo jogurtu

Pokud máte doma malé děti, dopřejte jim Kojeneckou výživu s jahodami (koupit v e-shopu). Skleničky určitě nevyhazujte, dají se totiž báječně využít jako svícen! Na jejich dno stačí nasypat Allnature Epsomskou sůl (koupit v e-shopu), která bude evokovat sníh a položit do nich Provence Svíčku čajovou (koupit v e-shopu), jež navíc voní po vanilce. Skleničky pak můžete ozdobit provázkem nebo stuhou.

3. Na talíři

Jako skvělý pomocník pro výrobu adventního věnce poslouží ozdobný talíř, na který jen položíte svíčky a nazdobíte pomocí vánočních ozdobiček, chvojí nebo šišek. Fantazii se meze nekladou. Pokud se bojíte, aby se takto vyrobený svícen nevznítil, pak vyberte raději Bartek Candles Angel Wings vonná svíčka (koupit v e-shopu), jež navíc váš domov provoní příjemnou vůní.

4. Do květináče

Pro ty z vás, kteří nemají místa nazbyt, se skvěle hodí svícen z květináče. Do jeho vnitřku dejte aranžovací hmotu, již nechte nasáknout vodou. Zapíchněte do ní vysoké Tip Line Svíčky stolní (koupit v e-shopu), chvojí, šišky modřínu. Zkrátka cokoli se vám líbí. Dávejte ale pozor, aby chvojí nezasahovalo do plamenu svíček, až budou hořet. Hotový svícen snadno přenesete na sváteční stůl nebo do obývacího pokoje, pokud přijde návštěva.

Foto: Shutterstock

Připravil/a pro vás Věra Exnerová

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít