Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Tělo 4 tipy na nejkrásnější podzimní dekorace: levné a jednoduché

4 tipy na nejkrásnější podzimní dekorace: levné a jednoduché

4 tipy na nejkrásnější podzimní dekorace: levné a jednoduché

7. října 2022 od Věra Exnerová

7. října 2022 2 minuty čtení
Připravil/a Věra Exnerová

Vykouzlit si doma tu správnou podzimní, hřejivou a útulnou atmosféru je super snadné! Díky našim 4 tipům vám garantujeme, že to zvládnete snadno, rychle a za hubičku. Zkuste si s námi vyrobit podzimní dekorace na stůl, dveře i na okno.
 Podzim sice spousta lidí ráda nemá, protože je venku sychravo a nevlídno. Jak si ale přinést ten zářivý, barevný a pozitivní podzim domů? Zkuste naše tipy na krásné podzimní dekorace, jejichž výrobu zvládne každý.

 1. Podzimní věnec na stůl i na dveře

Věnec – to je jasná stálice mezi dekoracemi v každé sezoně. Zkuste si vyrobit podzimní, do kterého zakomponujete vše, co najdete v přírodě, větvičky, slaměnky, nebo zajděte do květinářství, kde mají nepřeberný výběr možností.

Co budeme potřebovat:

  • slaměný korpus
  • slaměnky, větvičky
  • drátek
  • kleštičky nebo nůžky

Postup:

Větvičky zastřihněte pomocí nůžek na délku zhruba 10–15 cm. Drátek zapíchněte do korpusu, několikrát obtočte a začněte klást kolem korpusu slaměnky a větvičky, které vždy upevněte drátkem. Takto pokračujte kolem celého věnce. Poslední patro slaměnek pokládejte pod první, aby nebylo vidět, kde jste s vázáním začali. Drátek odstřihněte a několikrát ze spodní strany propleťte.
Zavěsit ho můžete na dveře, ale skvěle se bude hodit i jako dekorace na stůl.

2. Rámeček z bukvic

Při procházce nasbírejte bukvice, jejich kloboučky, kaštany nebo malé šišky, které stačí pomocí UHU White Glue Lepidla (koupit v e-shopu) a Štětinového štětce (koupit v e-shopu) nalepit na rám. Lepidlo neobsahuje rozpouštědla, snadno se nanáší a je vhodné i pro nejmenší kreativce.

3. Váza z dýně

Tolik milované dýně! Zkuste je projednou nevykrajovat jako svícen, ale vyrobit si z nich parádní vázu! Dýni stačí vydlabat a do vnitřku vložit vázu s podzimními květy. Nic snadnějšího už být ani nemůže. Zátiší dolaďte Glade Sensual Sandalwood & Jasmine Parfémovanou svíčkou (koupit v e-shopu), která svou vůní jasmínu a santalového dřeva vykouzlí hřejivou podzimní atmosféru. Z vydlabaného vnitřku můžete vyrobit dýňovou polévku. Dolaďte pomocí  Allnature Dýňových semínek loupaných (koupit v e-shopu).

4. Jemné makramé

Boho interiéry jsou hit a makramé se tak dostalo opět na výsluní. Stačit vám bude obyčejná Q-Clean Pletená šňůra na prádlo (koupit v e-shopu), která drží tvar, nebo Linecon Motouz potravinářský (koupit v e-shopu). Podle návodů, kterých je plný internet, vyrobte listy. Je to opravdu velmi jednoduché. Šňůru můžete na závěr obarvit, ale rozhodně nezapomeňte na závěr vždy nalakovat Wella Wellaflex Sensitive Strong Hold lakem na vlasy (koupit v e-shopu), který udrží pevně tvar listu.
Tip redakce:
K vyrábění podzimních dekorací si můžete uvařit třeba dobrý bylinkový čaj
Leros Imunita vitamin C šípek & rakytník bylinný čaj (koupit v e-shopu), díky kterému se zahřejete, a navíc podpoříte imunitu. Hodit by se mohl také esenciální olejíček do aromalampy, nebo si zapalte voňavou svíčku, ať celou atmosféru ještě podpoříte. Zkuste třeba Pomeranč vonný olej (koupit v e-shopu).

Foto: Shutterstock

Připravil/a pro vás Věra Exnerová

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít