Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Tělo 4 tipy, jak na poslední chvíli zabalit vánoční dárky

4 tipy, jak na poslední chvíli zabalit vánoční dárky

4 tipy, jak na poslední chvíli zabalit vánoční dárky

17. prosince 2021 od Věra Exnerová

17. prosince 2021 3 minuty čtení
Připravil/a Věra Exnerová

Známe to všichni, večerní balení vánočních dárků v utajení, když členové domácnosti spí. Aby tato činnost nebyla povinnost, kterou odkládáte na poslední chvíli, ale zábava, máme pro vás nápady, jak zabalit vánoční dárky vtipně, netradičně a originálně.

1. Recyklujte krabičky

1.	Recyklujte krabičky
Máte doma staré krabice od bot či jiných produktů? Nevyhazujte je! Věděli jste, že krabice můžete rozebrat a složit znovu tak, aby byl potisk uvnitř? Vznikne vám tak krabička v přírodní barvě, kterou můžete popsat Permanentním popisovačem (koupit v e-shopu), který drží a nebude se nikde mazat. Nebo je orazítkovat razítkem s oblíbeným dětským hrdinou jako jsou Razítka 5+1 Prasátko Peppa (koupit v e-shopu). Takto ozdobená krabička pak může sloužit dál, jako úložný prostor a vzpomínka na společně strávené sváteční dny.

2. Místo balicího papíru využijte staré tričko nebo kus látky

2.	Místo balicího papíru využijte staré tričko nebo kus látky
Doma určitě najdete plno triček nebo košil, které už nikdo nenosí. Nevyhazujte je! Použijte je jako originální materiál na zabalení dárků! Kapsičku na košili pak můžete použít k uložení jmenovky. Nebo jméno napište přímo na látku fixem PILOT PERMAWASH popisovače na textil (koupit v e-shopu). Nezapomeňte pak dárek ozdobit chvojím, nebo sušeným pomerančem a skořicí. A máte originální obal na dárek pro muže.

3. Zkuste tašky a pytlíky

3.	Zkuste tašky a pytlíky
Malé dárky zabalte do Svačinových papírových sáčků (koupit v e-shopu), které můžete pomalovat a polepit jako zvířátka, nebo na ně nalepit malé Vánoční dekorace samolepicí (koupit v e-shopu), které z obyčejných svačinových pytlíků vykouzlí luxusní balení. Na závěr je stačí sešít Sešívačkou (koupit na e-shopu), která zvládne spojit i silnější materiál.
Pokud běžíte na rodinnou návštěvu a potřebujete vánoční dárek jen rychle do něčeho „hodit“, použijte veselé papírové tašky Toro Taška nákupní vánoční (koupit v e-shopu), ty opět sešijte sešívačkou, aby měl obdarovaný aspoň chvíli napětí při rozbalování a jako malou ozdobu na tašku pověste plechovou Dekorace koule vánoční (koupit v e-shopu), která ji nejen pozvedne, ale obdarovanému poslouží dál, třeba k zavěšení na stromeček.

4. Vyrobte originální jmenovky

4.	Vyrobte originální jmenovky
Pokud milujete DIY, můžete jmenovky vyrobit z Krea modelovací hmota samotvrdnoucí terakota (koupit na e-shopu). Rozválejte ji na 0,5 cm tlustý plát a vykrajujte různé vzory, nezapomeňte do nich udělat špejlí dírku, abyste mohli provléct provázek. Pak už jen stačí napsat jména PILOT 100 permanentním popisovačem (koupit na e-shopu), který se hodí na všechny povrchy a máte hotovo. Pro ostatní jsou tu Samolepky na dárky (koupit na e-shopu), které stačí na zabalený dárek nalepit a jsou tak rychlou a efektivní variantou.

Foto: Shutterstock

Připravil/a pro vás Věra Exnerová

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít