Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Tělo Vánoční dárky pro celou rodinu. Zn. Podle horoskopu

Vánoční dárky pro celou rodinu. Zn. Podle horoskopu

Vánoční dárky pro celou rodinu. Zn. Podle horoskopu

3. prosince 2021 od Petra Lamschová

3. prosince 2021 5 minut čtení
Připravil/a Petra Lamschová

Přemýšlíte, co by měl letos Ježíšek nadělit pod stromeček vašim nejbližším? Kritériem, jak vybírat, se vám může stát třeba astrologie. Co vybrat zpátečnickým Rakům, ohnivým a tvrdohlavým Beranům nebo rozvážným Střelcům? Vyzkoušejte naše speciální tipy.

Beran (21. 3. – 19. 4.)

Beranům vládne živel Ohně, patří mezi aktivní osoby, které se ani na chvíli nezastaví, a tak určitě neuděláte špatně, pokud je o Vánocích obdarujete něčím, co souvisí s pohybem. Lidé narození pod planetou Mars mají také rádi červenou.
Muž Beran je idealista, rebel a bojovník. Je energický, plný inspirací a dobrých nápadů. Ke spokojenému životu potřebuje svobodu a volnost a komplimenty na jeho adresu ho vždy potěší.
Žena narozená v Beranu je silná a energická a říká to, co si opravdu myslí. Je upřímná, otevřená a přátelská. Ví, co chce, a umí si za tím jít. Má ráda výrazné líčení a rtěnky.
 
Dítě ve znamení Berana chvíli neposedí, je aktivní, bystré a zvídavé. Odmalička cítí potřebu svobody, nemá rádo pravidla. Má velkou představivost a baví ho učit se nové věci.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Býci jsou ovlivňováni živlem země, což jim dává smysl pro praktické a materiální záležitosti. Mají klidnou a vyrovnanou povahu a jejich hlavním smyslem života bývá práce. Mají vkus, obklopují se hezkými věcmi a dokážou ocenit luxus a příjemné vůně. Rádi se krášlí.
Muž Býk je spolehlivý a pracovitý. Je to spíš domácí typ s dobrým srdcem. Má sklon k workoholismu a práci upřednostňuje před volným časem.

 
Žena v Býku je opravdová dáma. Působí velmi žensky a důstojně, má smysl pro řád, tradice a povinnost. Obdivuje krásu a umění. Má smysl pro pořádek. Ráda zvýrazní svou ženskost. Miluje řasenky a jemné líčení.
Náš tip:
Dítě narozené ve znamení Býka může být trochu plaché a držet se v pozadí. Je přizpůsobivé a projevuje se u něj praktické myšlení. Dokáže být i tvrdohlavé, ale většinou je klidné a rozumné.
  

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Blíženci jsou lidé vnímavé a přizpůsobivé povahy a intelektuálního zaměření. Mohou se pochlubit širokým okruhem zájmů a žijí aktivním životem. Bývají obdařeni vynalézavostí. Jsou zvídaví a mají smysl pro humor. Zajímá je vše nové, takže je můžete překvapit něčím, co ještě neznají.
Muž ve znamení Blíženců je výrazná a nepřehlédnutelná osobnost. Je velmi výřečný a pronikavě inteligentní. Upoutá svou proměnlivostí. Jeho život je plný neplánovaných změn. Nemá rád nudu.
 
Žena Blíženec v sobě skrývá několik osobností. Je kreativní, přátelská, otevřená a veselá. Má pestrou paletu koníčků.  Ráda se baví, chodí mezi lidi, učí se nové věci a rozšiřuje si obzory.
Dítě Blíženec je aktivní a zvídavé. Neustále něco vymýšlí společně s kamarády, kterých má hodně jak ve škole, tak v různých zájmových kroužcích.  Neustále má zájem o něco nového. Je velmi chytré.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Díky vodnímu živlu jsou Raci velmi citliví a vnímaví. Mají logické uvažování, jsou emocionálně založení, mají empatii i respekt. V životě si zakládají na rodině, domovu a tradicích. Mají velkou představivost a radost jim udělá cokoli, čím si mohou zkrášlit byt.
Muž Rak jedná pocitově. Má spíše konzervativní povahu, ale je chápavý a vynikající společník. Změnám a dobrodružství není příliš nakloněný.
 

Náš tip:


Žena Rak je okouzlující a nesmírně ženská. Při rozhodování se řídí intuicí. Je chápavá a empatická. Nemá ráda extrémy, miluje jemné romantické líčení, linky či růžovou rtěnku. Ráda o sebe pečuje.
 
Dítě Rak bývá plné emocí, snadno se učí, je vnímavé a citlivé. Má silnou představivost a umělecký talent. Rádo se nechá rozmazlovat.
 

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lidé narození ve znamení Lva jsou rozenými vůdci. Jsou charismatičtí, mají organizační a diplomatický talent, ale také jsou to „velké děti”, které se potřebují líbit. Mají rádi vše blýskavé a okázalé. Při výběru dárků myslete na něco, co se jim na první pohled bude líbit. 
Muž Lev je rozený vladař. Ve společnosti rád upoutá pozornost, nerad hraje druhé housle. Umí perfektně vycházet s lidmi.


 
 
Žena ve znamení Lva je temperamentní a energická žena, které nechybí sebedůvěra. Je průbojná a vyrovnaná. Působí také velmi přitažlivě a žensky. Svůdný pohled musí být. Zkrátka kočka se vším všudy.
 
Dítě Lvíče je hravé a veselé. Dobře vychází s ostatními dětmi a ve škole se mu dobře daří. Bývá obdařeno velkou inteligencí. Potřebuje pozornost, rádo se převádí.

 

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Lidé narození v zemském znamení Panny jsou pečliví, trpěliví a mají logické myšlení. Mají sklon k perfekcionismu, velmi důležité je pro ně zdraví, čistota a pořádek. Panny jsou známé svým smyslem pro pořádek, když pro ně budete vybírat dárek, trefíte se určitě něčím praktickým či užitečným nebo také něčím, co se týká zdravého životního stylu.
Muž ve znamení Panny je člověk na úrovni, na kterého se můžete spolehnout. Je pracovitý a pečlivý. Má rád systém a pořádek.
 
Žena Panna je dáma, která vždy působí důstojně, ale své emoce si nechává pro sebe. Je praktická, na všem, co dělá, si dává záležet. Má dobrý vkus a oceňuje hezky sladěné věci. Potrpí si na čistotu.
Dítě narozené ve znamení Panny bývá hodné, poslušné a zřídkakdy zlobí. Je vzorné, má smysl pro disciplínu a pořádek.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Váhy, to jsou intelektuálně zaměření lidé. Ovládá je znamení vzduchu. Potřebují v životě harmonii a soulad. Bývají často tvořiví. Vyhýbají se stresu a spěchu.  Nechybí jim smysl pro humor. Mají vztah k přírodě. Pokud je nechcete urazit, nedávejte jim nic nevkusného.
Muž ve znamení Vah je čestný, milý a dobrosrdečný. Má klidnou povahu, hodně přemýšlí, rád pozoruje své okolí. Umí urovnávat konflikty. Někdy může mít sklon k pasivitě a lenosti.
Žena Váha je jemná bytost, má smysl pro humor, je tolerantní, bystrá a citlivá. Je to rozená týmová hráčka, snaží se vyhovět lidem kolem sebe. Má ráda dokonalou symetrii a jemnost. 
Dítě ve znamení Vah má mírnou a nekonfliktní povahu. Bývá hodné a klidné.  Má logické myšlení a vysokou inteligenci.

 

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Na první pohled působí lidé ve znamení Štíra pasivně a nenápadně. Skrývají v sobě ale dost energie. Vždy si rádi počkají na správnou chvíli. Ve společnosti se drží v pozadí, mají nezlomnou vůli, jsou vytrvalí. A pozor, mají také dobrou paměť. Budou si tedy pamatovat, co jste jim dali minule. Milují ale vše tajemné a ezoterické.
Muž Štír je v práci svědomitý a nenápadný, uvnitř sebe ale skrývá netušené vášně. Když se pro něco nadchne, nevzdá se toho. Nemá rád nepořádek.
 
Žena ve znamení Štíra je výjimečná, má silnou intuici a sebedůvěru. Je to silná a sebevědomá osobnost. Je vášnivá, nebojí se experimentů. Má ráda „záři reflektorů“.
 
Dítě Štír má bystrý zrak a smysl pro povinnosti a disciplínu. Fascinuje ho vše zakázané. Intuitivně chápe, co je dobré a co špatné.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Ohnivé znamení Střelce vyniká idealismem a upřímností. Lidé v tomto znamení bývají aktivní, mají dobrodružnou povahu a hledají nové výzvy. Potěšit je můžete dárkem, který jim připomene vůni dálek. Jsou upřímní a pravdomluvní.
Muž Střelec věří svým zásadám, vyniká statečností a optimismem. Miluje svobodu, je přímý a nikdy nelže. Je činorodý a plný energie. Má technický talent a je nezdolný optimista.
 
Náš tip:

 
 
NIVEA MEN Dárkový box Sensitive

🛒 NIVEA MEN Dárkový box Sensitive
Žena ve znamení Střelce je tolerantní, má ráda lidi, je otevřená a pravdomluvná. Lidem kolem sebe pomáhá, ráda sportuje a baví ji také cestování.
 
 
Dítě Střelec je hravé a nepřekonatelně zvědavé. Má rádo pohyb všeho druhu a logické myšlení. Baví je zkoumat, rádo se učí, je veselé a čestné.
 

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Pro Kozorohy je typická ambiciózní a cílevědomá povaha. Touží po uznání a je pro ně důležitý úspěch. Jde o introverty, kteří si pustí k tělu jen pár blízkých přátel. Mají rádi útulný domov. Nejsou schopni se příliš uvolnit, a tak by jim mohla pomoci vonná svíčka. Tíhnou také k perfekcionismu, mají vybraný vkus.
Muž Kozoroh bývá ve společnosti trochu plachý, drží se spíš v pozadí, ale na druhou stranu je rád, když může své okolí pobavit. Je to běžec na dlouhou trať, který ví, co chce.
Žena Kozoroh je klidná a vyrovnaná. Než něco udělá, pořádně si to promyslí. Působí vážným dojmem. O svých opravdových touhách nahlas nemluví. Ráda tajně sní.
 
 
Dítě Kozoroh bývá poměrně vážné a předčasně vyspělé, působí často dojmem dospělého. Nemá problém s disciplínou. Bývá pořádné a pečlivé.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnáře jen tak snadno nepřehlédnete. Rádi totiž plavou proti proudu. Mívají velmi originální myšlenky a neobvyklý životní styl. Vymyslet pro ně dárek není vůbec lehké. Pokud se jich totiž zeptáte, co chtějí, většinou odpoví, že nic. Důležité je být originální a neobvyklý.
Muž Vodnář vás nikdy nepřestane překvapovat svými originálními nápady. Vyniká inteligencí, představivostí a spontánností. Má skvělé nápady a dostatek odvahy je zkoušet.
Žena Vodnář je silná, inteligentní a tolerantní. Můžete si s ní povídat o čemkoli. Je trochu nestálá a nechá se okouzlit čímkoli novým a netradičním.
 
Dítě Vodnář to má ve světě dospělých těžké. Málokdo má pochopení pro jeho svět snů a plánů. Má opravdu velkou představivost.
 

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Lidé ve znamení Ryb jsou jemní a klidní. Nadevše si cení harmonie v životě a mají silně vyvinutou intuici. Často vidí věci, které zůstávají skryté. Jsou velmi romantičtí a sentimentální. Milují jemné barvy a rozmanitost. Potěšíte je romantickým dárkem nebo dárkem, který působí na smysly.
 
Muž ve znamení Ryb umí využít příležitosti, aby projevil své schopnosti. Má citlivou duši, a přitom je ambiciózní. Oceňuje materiální pohodlí a klidné domácí zázemí.
Žena ve znamení Ryb působí jemně a velmi žensky, ale první dojem trochu klame. Je to silná osobnost. Umí se přizpůsobit okolí, a přitom zůstat svá. Má zvláštní vyzařování a je velmi přitažlivá.
 
Dítě Ryba je přizpůsobivé a jeho vnitřní svět je plný fantazie. Malá Ryba je poslušná, milá, šikovná a schopná a většinou dělá rodičům radost.

 

Foto: Shutterstock

Připravil/a pro vás Petra Lamschová

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít