Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Tělo 4 super cviky pro kulatý zadeček

4 super cviky pro kulatý zadeček

4 super cviky pro kulatý zadeček

19. května 2020 od Pavla Maříková

19. května 2020 3 minuty čtení
Připravil/a Pavla Maříková

„Zadek“ hýbe světem! Dříve chtěly ženy malý zadeček, dnes většina z nich touží po pevném, kulatém, a možná i trochu větším zadečku. Ukážeme vám ty nejlepší cviky, díky kterým vytvarujete zadní partie do ideálních tvarů.
Pro krásně kulatý zadeček nepotřebujete žádné speciální vybavení ani chodit do fitka. Vytvarovat a zpevnit jej můžete i doma a s pomocí pár cviků. Základem je cvičit pravidelně, a pokud možno alespoň obden. Kulatý zadek se totiž skládá z pevného svalu (věděli jste, že hýžďový sval je jedním z největších svalů v těle???), a proto je potřeba tento sval posilovat, aby rostl. Ale nebojte se, z našich cviků vám žádné obrovské svaly nenarostou. Zformujete krásný pevný sval, který se bude hezky rýsovat v upnutých džínách nebo letních kraťáscích.

1. Výpad vzad s předkopnutím vpřed

Postavte se a zpevněte celé tělo. Proveďte výpad vzad a stejnou rukou se dotkněte země. Následně se zvedněte nahoru a stejnou nohou, která prováděla výpad vzad, udělejte předkopnutí vpřed a opačnou rukou se dotkněte špičky. Celý pohyb probíhá plynule, ale dynamicky. Cvik intenzivně zapojuje stehna i zadek, navíc posílíte i core.
 
Počet opakování: 16x na každou stranu
Počet sérií: 3

2. Zvedání boků na zádech  

Položte se na záda a rukama se opřete vedle sebe. Pokrčte kolena a jednu nohu zvedněte nad zem. Nadechněte se, zatněte hýžďové svaly a zvedejte boky nahoru.
 
Počet opakování:
20x na každou stranu
Počet sérií: 3
Tip redakce:
Cvičení je skvělým způsobem, jak předcházet celulitidě nebo snižovat její výskyt na stehnech a bocích. Samo o sobě však většinou nestačí a je potřeba ho podpořit také vhodnou péčí o pokožku. Perfektně fungují krémy a emulze, které aktivují metabolismus látek v podkoží a společně s masáží zpevňují a zeštíhlují.

 

Redakční hity proti celulitidě

3. Vzpor se zanožením a předpažením 

Připravte se do vzporu na rukou. Dlaně jsou přímo pod rameny. Zpevněte celé tělo, musíte mít jistou rovnováhu. Soustřeďte se, zatněte hýžďové svaly a v jednu chvíli zároveň zanožte a předpažte opačnou rukou. Pokud by tato varianta byla příliš náročná, provádějte pouze zanožení. Core – tedy střed těla musí být stále pevný.
 
Počet opakování: 10x na každou stranu
Počet sérií: 2
Tip redakce:
Pročištění těla můžete podpořit i pitím vhodných čajů, které díky obsahu bylinek pomáhají odvádět z těla škodlivé látky.
Teekanne Bylinný čaj se zeleným čajem Detox and Slim (koupit v e-shopu) doplněný kopřivou pomáhá odvádět z těla přebytečnou vodu a zároveň zabraňuje ukládání tuků.

4. Přednožení a šikmé zkracovačky 

Položte se na záda, ruce dejte za hlavu a jednu pokrčte. Druhá noha je protažená. Švihem tuto nohu přednožte a zároveň zvedněte boky nahoru. Pak proveďte boční zkracovačku s přitažením kolene. Toto je jedno opakování. U tohoto cviku perfektně procvičujete zadek, ale také bříško!
 
Počet opakování: 16x na každou stranu
Počet sérií: 3

Připravil/a pro vás Pavla Maříková

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

6 komentářů k článku
Sandra Abigail Maitland 30.května 2020
Cviky jsou bezva, ale nezlobte se na mě, já nemám zadeček, nejsem mravenec. Jsem člověk tak mám prostě zadek. Nicméně tyto cviky (a další) cvičím už docela dlouho a fungují, jen to chce trpělivost a nevzdávat se.
Anna Hloušková 30.května 2020
Cviky jsou bezva. Akorát náročnější. 💪 Ale když se budou dělat pravidelně tak se to dá zvládnout....... jo a když nevidíte videa zkuste útočit telefon na šířku!!!!!!!!! 😉Uvidíte je správně.😀
Jaroslava Jančová 30.května 2020
Přiložená videa nejsou videa, ale jen fotky.
Hana Segars 27.května 2020
Videa se nezobrazují vůbec...je to divně useknuté
Irena Kubelková 27.května 2020
V článku je 1. a poslední video stejné, prosím o opravení pro lepší představu cviku. Jinak díky za inspirující cviky. Irena
Irena Kubelková 27.května 2020
V článku je 1. a poslední video stejné, prosím o opravení pro lepší představu cviku. Jinak díky za inspirující cviky. Irena

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

x
Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít