Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Obličej Trendy barva roku 2021: Jak ji nosit na očích a nehtech

Trendy barva roku 2021: Jak ji nosit na očích a nehtech

Trendy barva roku 2021: Jak ji nosit na očích a nehtech

27. prosince 2020 od Karolína Valová

27. prosince 2020 3 minuty čtení
Připravil/a Karolína Valová

Nebe s nádechem exotiky, průzračná hladina moře odrážející šedý písek, do modra zbarvené luční kvítí. To i mnohem více se nám vybaví, když si prohlížíme trendy barvu roku 2021, kterou se podle společností WGSN a Coloro stal odstín A.I. Aqua.
Snad každá žena sleduje trendy v módním průmyslu, líčení nebo designu... Tomu všemu jsou ale trochu nadřazeny trendy barev pro jednotlivé sezóny a roky. Letošní vítězkou je podle firem WGSN a Coloro barva A.I. Aqua, kterou bychom popsali jako odstín mořské laguny. Mísí se v ní bledě modré, tyrkysové, šedé i zelené barevné tóny. Vyzařují z ní pozitivní energie, štěstí, sportovní nádech. V kombinaci se zemitými tóny však umí být i velmi elegantní. Vyzkoušejte její pozitivní vibrace v šedivých zimních dnech.

Jak na líčení očí

Oční stíny v šedotyrkysovém odstínu budou nejvíce slušet ženám s jantarovou barvou očí. Stačí je po nanesení Dermacol Báze pod oční stíny (koupit v e-shopu) jemně vklepat prstem – v nejsilnější vrstvě na pohyblivou část očního víčka a dále rozetřít štětcem do ztracena směrem k vnějšímu koutku a obočí. Přimícháte-li k této barvě trochu zelené, bude to to pravé pro jasně modré oči s tyrkysovým nádechem. Pomněnkové oči rozzáří stíny s šedavým třpytem, které najdete například v Gabriella Salvete Paletě 10 očních stínů (koupit v e-shopu).
Netroufáte si na modrou barvu na celém víčku? Nevadí! Pro maximálně přirozený vzhled vyzkoušejte barvu v podobě stínu nanést tenkým štětcem jako linku – kolem linie horních, případně i dolních řas. Pro speciální příležitosti se nabízí nápadnější linka, vytvořená například pomocí dlouhotrvající tužky na oči Gabriella Salvete Deep Color Eyeliner 04: Indigo (koupit v e-shopu). Pokud navíc do vnitřního koutku nanesete světlý matný stín, váš pohled dostane hloubku a odstín modré krásně vynikne.
Tip redakce:
Nejdokonalejšího
líčení očí dosáhnete vždy díky paletce, která obsahuje barvy, jež se navzájem doplňují, zvýrazňují a dají se kvalitně míchat dohromady. A právě taková je paletka Gabriella Salvete Palette 16 Shades (koupit v e-shopu), která obsahuje hned dva odstíny podobné barvě roku 2021.

Manikúra a pedikúra v odstínech hlubin moře

Jedna z nejvíce trendy barev pro rok 2021 sluší nejen očím, ale i nehtům. Připadají vám béžové, červené i pudrově růžové laky ohrané? Zkuste novinku v podobě Gabriella Salvete Dlouhodržícího laku na nehty 4 Grey Indigo (koupit v e-shopu). V kombinaci s bledou kůží bude působit mírně extravagantně, na opálených rukou vesele. Kromě toho, že je netradiční a hezky vypadá, se také velmi snadno kombinuje s oblečením a doplňky, speciálně s denimem a stříbrem.

TIP: Pokud vás baví často měnit barvu nehtů podle outfitu, na e-shopu Teta drogerie najdete laky na nehty v mnoha odstínech (pokračovat na e-shop).

Šedotyrkysová v interiéru

Investice do dekorativní kosmetiky podléhající aktuálním trendům je jistě výrazně menší než cena bytových doplňků a nábytku. Proto je na místě uvědomit si, že všechny trendy jsou pomíjivé, a vyhnout se výrazným změnám, které by vás mohly brzy omrzet.
 
Chcete-li svůj domov i tak zahalit do odstínů A.I. Aqua, vsaďte na drobnosti, které máte často na očích, jako jsou například hrnky na kávu, malé dekorační polštářky, vázy, květináče nebo třeba papírové kapesníky v odpovídajícím designu.

Tip redakce:
Harmony Kosmetické utěrky (koupit v e-shopu) jsou krásným příkladem toho, že i praktické věci mohou esteticky dotvářet domov.

Připravil/a pro vás Karolína Valová

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

x
Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít