Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Obličej Testujeme: Výživná séra v kapslích a ampulích

Testujeme: Výživná séra v kapslích a ampulích

Testujeme: Výživná séra v kapslích a ampulích

19. prosince 2019 od Pavla Maříková

19. prosince 2019 3 minuty čtení
Připravil/a Pavla Maříková

S chladnějším počasím je třeba být v péči o pleť ještě důslednější a pečlivější, rozhodli jsme se proto v redakci otestovat výživná séra v kapslích. Není jich na trhu moc, ale jsou velmi praktická a jejich účinky nás příjemně překvapily.

L’Oréal Paris 7denní kúra Hyaluron Filler

Eva Suchomelová, redaktorka a korektorka


Séra v ampulích mám moc ráda, protože v každé z nich je přesně množství na jednu aplikaci na celý obličej, krk i dekolt. Mám zralou pleť s několika vráskami na čele a mezi obočím, takže jsem byla zvědavá na výsledky. 7denní kúra slibuje první viditelné účinky po prvním použití ampulky – pleť je intenzivně hydratovaná. Po týdnu by měla vypadat mladší, vyhlazenější a vyplněnější. Sérum obsahuje kyselinu hyaluronovou a vitamin B5 a hodí se pro věkovou kategorii 40+.

Konzistence séra: 100 %
Sérum je tekuté a čiré, něco mezi vodou a olejem. Nijak nevoní.

Pohodlnost nanášení/pocit po nanesení: 90 %
Sérum se nanáší snadno, stačí lehce poklepat na horní část ampulky, aby sérum steklo dolů, pak tlakem odtrhnout v zúženém místě horní část. Sérum se nalije do ruky a prstem nanese na pleť. Já osobně jsem na větší plochy s vráskami (např. čelo) sérum rozetřela, na menší plochy jsem ho vklepala. Po nanesení jsem měla chvíli lehce lepkavý pocit, který sice po nějaké době ustoupil, ale přípravek jsem na pleti cítila ještě dlouho.

Efekt působení séra: 90 %
Během používání séra jsem zaznamenala skutečně viditelný rozdíl. Pleť vypadala vitálnější a hydratovaná, po několika dnech začaly být hlubší vrásky méně viditelné, jakoby utlumené. Bohužel, jakmile přestanete sérum používat, efekt postupně zmizí.


Celkové hodnocení: 5/5

Ellie Q10 Energy Revitalizující sérum proti vráskám 2 x 1ml 

Lucie Ulmanová, redaktorka

Mám dehydratovanou pleť a mírné vrásky kolem očí. Nikdy jsem nepoužívala sérum v kapslích a na výživné sérum značky Elli jsem byla zvědavá. A musím říct, že splnilo moje očekávání. Jeho aplikace mi byla příjemná, produkt jemně voní a po pár dnech testování jsem viděla, jak je pleť hezky vyživená.
Konzistence séra: 70 %
Má příjemnou gelovou konzistenci a má sušší pleť ho hned vstřebala. Sérum je hutnější, nestéká, a příjemně se tak nanáší na obličej, krk i dekolt.

Pohodlnost nanášení/pocit po nanesení: 80 %
Obsah kapsle jsem aplikovala jemným vklepáním. Sérum nelepí a nedráždilo moji citlivou pleť. Překvapilo mě, že obsah hezky a jemně voní. Za deset minut po nanesení jsem mohla nanést noční krém.

Efekt působení séra: 70 %
Už po pár dnech jsem vnímala, že je má pleť oživená, hydratovaná a jemné vějířky kolem očí lehce mizí.


Celkové hodnocení: 4/5

NIVEA Zpevňující koenzymová kúra Q10 POWER (koupit v e-shopu)

Helena Pokorná Hladíková, redaktorka


Ze sortimentu pleťových sér jsem dosud používala jen kyselinu hyaluronovou, přece jen už jsem překročila třicítku, tak chci o pleť pečovat včas. S tímto druhem séra jsem se setkala poprvé, a i když jsem od něj moc neočekávala, celkem příjemně mě překvapil. Už po prvních pár použitích jsem viděla, že sérum funguje, pleť se zejména na čele mezi obočím, kde se mi tvoří rýhy, zpevnila.
Konzistence séra: 80 %
Příjemná, ne příliš tekutá ani příliš hustá, tak akorát pro pohodlné nanesení a rozetření. A ocenila jsem také krásnou vůni.

Pohodlnost nanášení/pocit po nanesení: 90 %
Sérum se velice dobře nanášelo a roztíralo, ale především také vstřebávalo, aniž by zanechalo na pleti mastný film, čehož jsem se vzhledem ke svému přirozeně mastnému typu pleti dost obávala. Pleť byla po jeho aplikaci příjemně hladká, vyživená a pevná.

Efekt působení séra: 70 %
Nepoužívám sérum ještě tak dlouho, abych mohla říct, že stoprocentně funguje, ale první výsledky vidět opravdu jsou. Používám ho 2x denně před nanesením denního/nočního krému a pleť se skutečně zpevňuje. Určitě budu v jeho používání dál pokračovat.


Celkové hodnocení: 4/5

Připravil/a pro vás Pavla Maříková

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

1 komentářů k článku
Lenka Sedláčková 16.dubna 2021
Dobrý den,
zajímalo by mě proč dáváte ke článku fotku kapslí (rybiček) když se pak o nich dál nezmíníte? Není to náhodou proto, abyste nedoporučovali něco co se nedá v drogerii Teta koupit ačkoliv je to opravdu účinné?

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít