Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Obličej Testujeme – séra proti vráskám

Testujeme – séra proti vráskám

Testujeme – séra proti vráskám

23. července 2017 od Pavla Maříková

23. července 2017 4 minuty čtení
Připravil/a Pavla Maříková

Tento měsíc se naše redakce rozhodla vyzkoušet a otestovat séra proti vráskám, která slibují vyhladit obličej během pár týdnů, a omladit tak vzhled třeba i o několik let. Dokáží to, co slibují? Vystačí si s nimi člověk v létě místo denního krému? A záleží přitom všem na ceně? Výsledky nás příjemně překvapily!
Sdílet na facebooku Sdílet na Twitter Sdílet na Pinterest Emailem


1.     Instant lifting SOS against deep wrinkles, Eveline cosmetics

Testujeme – séra proti vráskám

Šéfredaktorka: Pavla Maříková, 37 let

Maličká lahvička s kapátkem slibuje 100% kyselinu hyaluronovou, která pomáhá mimo jiné v pokožce vázat vodu, a tím udržuje pleť hydratovanou a svěží.


Můj názor:

Mám smíšený typ pleti se sklonem k tvorbě vrásek především v oblasti čela a očí. Standardně sérum nepoužívám, ale pravidelně aplikuje dobrý denní i noční krém. Byla jsem proto zvědavá, zda po používání séra uvidím nějaký výraznější rozdíl. Sérum jsem používala podle návodu 1x denně, večer po dokonalém vyčištění pleti, jeden týden (následně se doporučuje pauza). Vždy jsem si nakapala na konečky prstů dvě tři kapky a ty jemně vmasírovala do pleti. Sérum jsem aplikovala na celý obličej, ne tedy jen na problematická místa. Ihned po nanesení jsem cítila vypnutí pokožky, takže liftingový efekt sérum určitě má. Po zhruba 10 minutách jsem použila ještě i svůj běžný noční krém, abych pleť na noc vyživila. Musím říct, že přestože jsem byla k séru nejdříve skeptická, výsledek mne mile překvapil. Pleť byla po používání séra hutnější, mimické vrásky téměř zmizely, hlubší se zjemnily  a obličej vypadal „měkčí“ a oblejší. Určitě tedy budu v používání séra pokračovat.


Hodnocení: 5/5

 
 

2.     Cellular Anti-Age, Nivea

          Vyhlazující sérum pro omlazení pleti


Testujeme – séra proti vráskám

Redaktorka: Eva Suchomelová, 43 let

Koncentrované složení s kyselinou hyaluronovou, extraktem z magnolie a kreatinem se nejen rychle vstřebává, ale probouzí buněčnou vitalitu a při pravidelném používání urychluje regenerační procesy v pleti. Určeno pro zralejší pleť od 40 let. Po dvou týdnech mizí jemné linky, po čtyřech týdnech jsou vrásky redukované a pleť pevnější.


Můj názor:

Již při první aplikaci člověka upoutá typická „Nivea vůně“. Sérum má velmi lehkou a příjemnou konzistenci. Snadno se aplikuje na pleť a skutečně se rychle vstřebalo. Mám suchý typ pleti a oproti jiným sérům jsem necítila žádné nepříjemné pnutí. Brzy po nanesení jsem mohla použít další přípravek - přes den tekutý make-up nebo denní krém s UV filtrem, na noc noční krém. Po aplikaci vypadala pleť oživeně a svěže, již druhý den jsem zaznamenala i lepší hydrataci pleti a po několika dnech pravidelného užívání se pleť zdála lehce zpevněná a jemné vrásky nebyly tolik patrné. Rozhodně chci pokračovat celý měsíc, neboť přípravek je mi příjemný a jsem zvědavá, zda se vrásky skutečně zredukují.


Hodnocení:  5/5

 


3.     Revitalift Laser X3, Anti-ageing power serum, L‘Oréal Paris

 Testujeme – séra proti vráskám

Jana Kantorová, 32 let

Výrobce séra slibuje vyjasnění a zlepšení vzhledu pleti, stažení pórů a ochranu proti předčasnému stárnutí pleti.


Můj názor:

Problémy s pletí příliš nemám, ale trápí mě suchá pokožka a s postupujícím věkem zjišťuji, že je na čase začít bojovat s vráskami. Vyhovuje mi, že má sérum UV ochranu s faktorem 25. Nemusím se tedy stresovat, že nemám namazaný obličej. Sérum používám každé ráno na vyčištěnou pleť. Mělo by stahovat póry – pravdou je, že póry jsou méně patrné, ale nejsem si jistá, zda je to sérem, či kombinací pravidelného čištění, séra a pravidelné ranní masáže obličeje. Zatím na sobě nepozoruji, že by mi ubyly jemné vrásky, ale určitě je na první pohled znát, že je pleť hladší a zřetelně jasnější. Zároveň také cítím pocit intenzivní hydratace.


Hodnocení: 4/5

 
 

4.     Dermacol bt cell intensive lifting and remodeling care

          Intenzivní remodelační sérum proti vráskám

Testujeme – séra proti vráskám

Redaktorka: Karolína Hornová, 27 let

Sérum slibuje účinky podobné aplikaci botulotoxinu a kyseliny hyaluronové. Vyplňuje vrásky, obnovuje strukturu pleti a kontury obličeje, hydratuje, zvláčňuje a zjemňuje.


Můj názor:

Jako první mě po vybalení z krabičky okamžitě zaujal aplikátor s kapátkem, které nasává optimální množství séra pro jednu aplikaci pomocí praktického tlačítka na uzávěru. Líbí se mi i konzistence čirého séra, která je „tak akorát“ – ne příliš tekutá, ale zároveň se krásně roztírá. Sérum má čistou, nevtíravou vůni, kterou známe třeba z kvalitní lékárenské kosmetiky. Po aplikaci a vklepání prsty chvíli trvá, než se sérum vstřebá. Mám normální, spíše trochu sušší pleť, takže mě mile překvapil téměř okamžitý efekt hydratace a zjemnění na pohled i na omak. Největším benefitem séra BT Cell pro mě byla zvláčněná, jakoby uvolněná pleť v oblasti problematických partií, kde se také nejvíce tvoří mimické vrásky – na čele, v oblasti nosoretní rýhy a mezi spánky a očima.


Hodnocení:  5/5


Testujeme – séra proti vráskám

Zdroj foto: Fotolia

Připravil/a pro vás Pavla Maříková

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

1 komentářů k článku
Věnceslava Müllerová 4.srpna 2017
A co třeba po šedesátce, to je těžší najít něco co by fungovalo již na hlubší vrásky.

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít