Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Obličej Testování: Nová řada Ellie Hyaluron Boost

Testování: Nová řada Ellie Hyaluron Boost

Testování: Nová řada Ellie Hyaluron Boost

17. listopadu 2017 od Eva Suchomelová

17. listopadu 2017 5 minut čtení
Připravil/a Eva Suchomelová

Novinku, pleťovou řadu Ellie Hyaluron Boost, jsme v redakci podrobili důkladnému testování a tady jsou naše postřehy.
Sdílet na facebooku Sdílet na Twitter Sdílet na Pinterest Emailem
Kyselina hyaluronová jako kosmetická ingredience se stala fenoménem posledních pár let. Když se nedávno objevila kompletní nová řada péče o pleť Hyaluron Boost značky Ellie, rozhodně jsme ji museli v redakci otestovat.


Omlazující denní krém a Vyplňující noční krém

Hyaluron Boost, Ellie

Denní a noční krém Hyaluron Boost, Ellie


Pavla, 38 let, šéfredaktorka

Řada Hyaluron Boost od značky Ellie slibuje při pravidelném používání především omlazení pleti a vyhlazení vrásek. Obsahuje komplex Hydractin®, který pokožku hydratuje a zvláčňuje. Denní krém vedle kyseliny hyaluronové, koenzymu Q10 a bambuckého másla obsahuje i UVA a UVB filtry, a to SPF 10. Vyhlazující noční krém zas má navíc regenerační mandlový olej. Naopak ani jeden z nich neobsahuje parafín a barviva. Oba krémy se nanášejí na vyčištěnou pleť, denní ráno, noční večer, a to jemnými krouživými pohyby.


Můj názor:

Mám spíše smíšenou pleť bez větších problémů, takže jsem byla na pocity a dojmy z těchto novinek zvědavá. Krémy jsem nanášela ráno a večer na vyčištěnou pleť (používám micelární vodu jiné značky a pak si obličej oplachuji čistou vodou). Musím říct, že hned po prvním nebo druhém použití mě překvapil svěží pocit, který jsem na pleti cítila. Oba krémy mají moc příjemnou lehkou konzistenci, skvěle se nanášejí i vstřebávají. Vůně je velmi jemná, ne příliš výrazná, což mi vyhovuje. Přes den jsem na denní krém používala i svůj standartní make-up a také bylo vše bez problémů (ne každý krém si s každým make-upem „sedne“). Asi po 14 dnech používání jsem viděla první drobný rozdíl – pleť byla celkově jasnější, sjednocená bez mastných nebo naopak suchých zón. Za mne tedy „palec nahoru“.

Hodnocení: 5/5


Anti-age Active Firming Mask

Hyaluron Boost, Ellie

Hyaluron Boost Mask
 


Jana, 32 let, editorka

Vyplňující intenzivní pleťová maska s kyselinou hyaluronovou, koenzymem Q10 a bambuckým máslem podporuje obnovu buněk, napomáhá vyhlazování vrásek, dlouhodobě hydratuje, zvláčňuje a zklidňuje pokožku. Maska se rovnoměrně nanáší na vyčištěnou pleť a nechává působit 10-15 minut. Partie kolem očí a úst by se měla vynechávat. Poté se má odstranit vatovým tamponem. Používat masku je vhodné 1-2x týdně.


Můj názor:

Praktické dvojbalení 2x 8 ml mi naprosto vyhovuje. Nezabere příliš místa a mně osobně vystačí zhruba na 4 použití. Běžně vám vystačí jedno balení, protože se standardně používá na obličej, krk i dekolt. Já jsem ho ale použila jen na obličej. Maska příjemně voní, má jemnou krémovou konzistenci a zanechává jemný mastnější film na pokožce, ale zároveň je velmi příjemná na pleti. Po otření masky byla pokožka obličeje vláčná, hydratovaná, lesklá a jemná. Používala jsem masku dvakrát týdně podle doporučení výrobce. Hydratace pokožky se zlepšila zhruba po dvou týdnech, pokožka byla jemnější již po prvním použití, nepociťovala jsem však, že by maska efektivně vyhlazovala vrásky.
Mám suchou pleť a vzhledem k věku už i první hlubší vrásky. Zvláště v oblasti kolem očí, na čele a kolem úst. Kombinace omlazení, vyhlazení a hydratace mi tak přišla právě vhod. Určitě tuto masku doporučuji. Pleť vyživí a celkově zjemní tak, že vypadá na pohled mladší.
Hodnocení: 4/5


Anti-age Active Lifting Serum

Hyaluron Boost, Ellie

Anti-age Active Lifting Serum


Eva, 43, redaktorka a korektorka

Omlazující liftingové sérum z nové řady Ellie Hyaluron Boost s kyselinou hyaluronovou, vitaminem C a komplexem Liftonin Xpress® má výrazně podporovat obnovu buněk a napomáhat vyhlazování vrásek. Speciální komplex Refocyl® má posilovat ochrannou bariéru pleti a zlepšovat její pevnost a elasticitu. Používá se 1-2 týdně, kdy se celý obsah kapsle jemně vklepe do pleti tváře, dekoltu a krku.


Můj názor:

Jedno balení obsahuje dvě kapsle, každá je pro jedno použití. Obsah vystačí bohatě na celý obličej, krk i dekolt. Kapsle má tvar lahvičky, jejíž „hrdlo“ se snadno otevře při použití. Na vymačkání je tedy potřeba trošku víc síly, aby se sérum dostalo i z konce kapsle, ale vcelku je balení uživatelsky přátelské.
Konzistence je gelová, parfemace je sice ve složení zmíněna, ale při používání je téměř nepostřehnutelná. Při nanesení na pleť jsem měla chvilku lepkavý pocit na tvářích (jinde ne), který postupně odezněl. Pleť vypadala hydratovaně ještě hodinu po použití a na omak byla jemná. Mám zralou a odjakživa velmi suchou pleť s několika výraznějšími mimickými vráskami, které sérum nevyhladilo, ale myslím, že pro mladší věkovou skupinu (cca 30 let) nebo méně suchou či normální pleť je toto sérum ideální pro pravidelnou a cenově dostupnou péči.
Hodnocení: 3/5


Anti-age Eye & Contour Cream

Hyaluron Boost, Ellie

Anti-age Eye & Contour Cream


Anna, 27, koordinátorka redakce

Omlazující krém na oční okolí a kontury tváře z nové řady Ellie Hyaluron Boost s kyselinou hyaluronovou, koenzymem Q10 a bambuckým máslem má podporovat obnovu buněk a napomáhat vyhlazování vrásek. Speciální komplex Refocyl® má posilovat ochrannou bariéru pleti a zlepšovat její pevnost a elasticitu. Používá se ráno a večer, malé množství se jemně vklepe do oblasti kolem očí a kontur tváře. Neobsahuje barviva.


Můj názor:

Tubička má šikovný prodloužený dávkovač, kterým se dá velmi přesně regulovat použité množství. Na péči o oční okolí je potřeba jen malinko krému, proto je úzké hrdlo velkou výhodou. Při aplikaci jsem na chvilku ucítila velmi jemnou, nevtíravou a příjemnou vůni, která však rychle zmizela. Konzistence je krémová, dá se snadno vklepat do pokožky. Ačkoli mám citlivé oči, krém je nepodráždil, což oceňuji. Po použití byla pleť na pohled hydratovaná a zjemnělá, jakoby oživená, tento efekt vydržel asi dvě hodiny. Pro běžnou každodenní kosmetickou rutinu je to fajn přípravek.
Hodnocení: 4/5
 

Zdroj foto: Fotolia

Připravil/a pro vás Eva Suchomelová

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

1 komentářů k článku
Jolana Dominguez 31.října 2018
Chybí tu složení. Líbilo by se mi, kdyby u jednotlivých produktů bylo i složení.

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít