Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Obličej Tajemství celebrit odhaleno: Mají omlazující polštář!

Tajemství celebrit odhaleno: Mají omlazující polštář!

Tajemství celebrit odhaleno: Mají omlazující polštář!

27. října 2018 od Anna Adlerová

27. října 2018 3 minuty čtení
Připravil/a Anna Adlerová ve spolupráci s expertem Ariana Bernard

Znáte krásky, jako je Catherine Zeta-Jones nebo Daniela Peštová? Možná vás někdy napadlo, čím to, že vypadají pořád stejně? Tyhle krásky jedno spojuje. V noci odpočívají na polštářku potaženém speciálním povlakem, který má prý omlazující efekt na vlasy a obličej. Chcete vědět víc? S expertkou na ženskou krásu, Arianou Bernard, jsme si povídali o této novince ze zahraničí, která dokáže divy.
Sdílet na facebooku Sdílet na Twitter Sdílet na Pinterest Emailem
Česká make-up artistka neusíná na vavřínech a stále loví v českých i zahraničních vodách nejrůznější kosmetické vychytávky, které pak na vlastní kůži testuje. Už dlouho slýchala zvěsti o kouzelném polštářku s hedvábným nebo saténovým povrchem, který má úžasné anti-agingové účinky – s pletí i vlasy dokáže doslova divy. Ariana si tento polštářek za nemalý peníz, objednala přímo ze zahraničního originálního zdroje, aby přišla na kloub tomu, jestli tento zázrak opravdu funguje, nebo je to jen marketingový trik. Jak to dopadlo?
 
spánek na polštáři

Čekání na zázrak

Originální povlak na polštářek je vyroben z holistického hedvábí, které je barveno přírodními způsoby a je hypoalergenní. Tento speciální povlak:
  • má zabraňovat předčasným vráskám a jemným rýhám na tváři,
  • vlasy by po něm měly být lesklejší a zdravější, protože se na jemném potahu nezadrhávají, tudíž je menší pravděpodobnost vzniku roztřepených konečků a neměly by se s jeho používáním tvořit ani chuchvalce zacuchaných vlasů.
vrásky po probuzeníJaká byla zkušenost Ariany? Pokud byste čekaly zázrak přes noc, byl by pro vás výsledek zklamáním. Samozřejmě se neprobudila jako její o 10 let mladší já. Nestranný pozorovatel by rozdíl pravděpodobně nepoznal. Příjemný účinek povlaku ale okamžitě zaregistrovala. Zatímco z klasického bavlněného povlaku se pravidelně ráno probouzela s otlačeným „pomačkaným“ obličejem, po odpočinku na hedvábí nebylo po otlacích ani stopy.
 
anti-age efekt

Co stojí za jeho úspěchem?

Pokud se občas probouzíte s otlačeným obličejem, možná máte pomalejší lymfu a tento speciální povlak by pro vás mohl být dobrým pomocníkem. Stejně tak v případě, pokud jste zvyklá o sebe před spaním správně pečovat a nanášíte si před spaním oční krémy a jiné pečující produkty„Hedvábí do sebe nenasakuje vlhkost a olejové složky z pokožky a vlasů, takže krémy, olejíčky a další přípravky, které si naneseme na tvář a vlasy, mají větší šanci působit,“ říká odbornice.  Na otázku, zda je nutné investovat do originálního cenově nadstandardního produktu, odpovídá: „Myslím, že jde hlavně o materiál – tedy o hedvábí, které je oproti klasické bavlně méně absorpční, a umožní tak lepší vstřebávání produktů, které používáme na tvář a vlasy. Pokud tedy o této investici do krásy uvažujete, můžete zkusit odpočívat nějakou dobu na jakémkoliv hedvábném nebo saténovém povlaku. Možná budete překvapeny stejně pozitivně, a ještě nějakou korunku ušetříte.
 
pohodlný spánek

Není polštářek jako polštářek

Po uvedení originálního povlaku byl trh doslova zaplaven kouzelnými polštářky, které slibují nejen anti-age efekt, ale taky pohodlnější a zdravější spaní díky anatomickým tvarům a materiálům z paměťových pěn. Jejich povrch obsahuje například směs vitaminu E, jojobového oleje nebo aloe vera, které mají být receptem na věčné mládí.  Je tedy nepochybné, že prvotní koncept polštářku proti vráskám zafungoval, čehož využili i další výrobci. A na čem odpočíváte vy?

Zdroj foto: Shutterstock

Připravil/a pro vás Anna Adlerová ve spolupráci s expertem Ariana Bernard

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Expert z článku

Ariana Bernard
Vizážistka, fotografka a beauty bloggerka
141
"Základem je kvalitní péče o pleť. Make-up poté není nutnost, ale volba. "

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít