Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Obličej Silvestrovské líčení: Zkuste tyto beauty triky!

Silvestrovské líčení: Zkuste tyto beauty triky!

Silvestrovské líčení: Zkuste tyto beauty triky!

25. prosince 2020 od Karolína Valová

25. prosince 2020 3 minuty čtení
Připravil/a Karolína Valová ve spolupráci s expertem Michaela Polomis

Příležitostí, které si zasloužily slavnostní make-up, v letošním roce moc nebylo. O to víc by si měla každá slečna i žena užít přípravy na silvestrovský večírek, ať už se bude konat kdekoliv.
Oslavy Nového roku budou letos jistě komornější než v minulých letech, to však neznamená, že bychom si je neměli užít se vším, co k nim patří. Perfektní make-up nevyjímaje! Nejen v líčení platí pravidlo, že méně je někdy více. Na Silvestra ovšem můžeme přimhouřit oči, vylovit z kosmetické taštičky produkty, které na každodenní líčení nepoužíváme, a vyzkoušet si beauty triky, jež stále odkládáme na později.

Oční stíny se zářivým efektem

Dříve extravagantní kouřové líčení očí je stále trendy, nikoho jím už ale určitě neohromíte. Zato oční stíny s nádechem mokrého efektu zaujmou stoprocentně.
Ať už se rozhodnete pro jemný nebo výrazný odstín, Dermacol Bonbon Wet & Dry oční stíny (koupit v e-shopu) vás nadchnou jednoduchou aplikací, nádherným výsledným efektem i dlouhou výdrží. Pro částečně mokrý vzhled stínu si stačí vodou navlhčit prst nebo kosmetický štětec a nanést barvu na víčko.
 
Je to na vás málo divoké? Vizážistka Michaela Polomis radí: „Pro opravdu výrazný mokrý efekt naneste na víčko barevný pigment nebo pěnový oční stín, který na závěr zafixujete hutným průhledným leskem na rty.

TIP: Mnoho dalších očních stínů i paletek najdete na e-shopu Teta drogerie (přejít na e-shop).

Nekonečný objem řas

Chcete-li ještě vyzdvihnout krásu očních stínů, neváhejte a doplňte je umělými řasami, například Gabriella Salvete False Eyelash Kit 2 – Princess. Aplikace je snadná, není třeba se bát!
  1. Přiložte řasy k oku. Pokud jsou delší než vaše linie řas, zastřihněte je opatrně kosmetickými nůžtičkami.
  2. Na pásku s řasami naneste lepidlo (doporučujeme použít průhlednou variantu) a nechte ho lehce zaschnout. Dvacet vteřin by mělo stačit.
  3. Pinzetou či rukou, záleží, co vám bude příjemnější, přiložte umělé řasy na střed víčka. Následně rychle přitlačte na své místo vnější část řas. Jako poslední přichyťte vnější řasy. Pro tento krok vám nejlépe poslouží tupá strana pinzety.

Efekt kočičích očí

Ať už se rozhodnete pro umělé řasy, nebo raději vsadíte na řasenku dodávající objem, perfektně nalíčená oční linka bude třešničkou na dortu. Kromě toho, že dokáže skrýt přechod mezi umělými řasami a víčkem, také nádherně opticky otevře oko.
 
Tip redakce:
Na kočičí oční linku doporučujeme použít
L'Oréal Paris Super Liner Flash Cat Eye Eyeliner Black oční linky ve fixu (koupit na e-shopu), jejichž součástí je šablona, která vám líčení velmi usnadní.

Rozcuchané obočí

Toužíte po silvestrovském looku s nádechem hravosti? Postačí vám k němu lak na vlasy a Gabriella Salvete Kosmetický štětec na obočí (koupit v e-shopu). Postup je snadný. Nastříkejte lak na štětec a vyčešte již stínem nebo tužkou vykreslené obočí směrem nahoru. Díky použití laku bude jeho tvar zafixovaný a chloupky v tomto nepřirozeném směru vydrží celý večer.
 
„Z osobní zkušenosti vím, že tento trend je vhodný spíše pro ženy s užším či středně hustým obočím. Velmi dlouhé a husté chloupky obočí nevypadají po vyčesání hezky,” dodává make-up artistka.

Nepřehlédnutelné rty

Pokud se rozhodnete vyzkoušet většinu z předchozích tipů, mělo by být líčení rtů střídmé. Rozhodně jim ale dodejte objem a lesk třeba pomocí bezbarvé varianty Maybelline New York Lifter Gloss Lip Gloss (koupit v e-shopu) s obsahem kyseliny hyaluronové. Zvolíte-li oční stíny v nude barvě, rozhodně vsaďte na zářivou barvu rtěnky, v nejlepším případě doplněnou o metalický efekt nebo třpytky.

Tváře plné třpytek

Na závěr celého líčení dopřejte své pleti dotek slunce ve formě bronzeru a líčka zvýrazněte oblíbenou tvářenkou. Abyste výsledné líčení odlišila od toho běžného, aplikujte alespoň nad hrany lícních kostí, špičku nosu a střed horního okraje rtů výrazný rozjasňovač. Zvolíte-li Maybelline Highlighter Face Studio Chrome Jelly 20 Metallic Rose (koupit v e-shopu) obsahující pigmenty, které odrážejí světlo, budete během večírku absolutně nepřehlédnutelná.

Připravil/a pro vás Karolína Valová ve spolupráci s expertem Michaela Polomis

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Expert z článku

Michaela Polomis
make-up artistka
"Každá žena je krásná. K dokonalosti stačí jemně potrhnout její přirozenou krásu."

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít