Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Obličej Péče o zralou pleť s pigmentovými skvrnami: Hana (63 let)

Péče o zralou pleť s pigmentovými skvrnami: Hana (63 let)

Péče o zralou pleť s pigmentovými skvrnami: Hana (63 let)

4. listopadu 2021 od Teta drogerie

4. listopadu 2021 3 minuty čtení
Připravil/a Teta drogerie ve spolupráci s expertem Hana Modrá

Paní Hana je noblesní dáma a jako většina žen v tomto věku si přeje co nejdéle udržet svůj půvab a stárnout co nejpomaleji. Bohužel s přibývajícím věkem se paní Haně začaly objevovat pigmentové skvrny, které ji velice trápí.
Hana byla vybrána do projektu Teta pečuje, v rámci kterého ve spolupráci se značkou NIVEA nejdříve prošla expertní diagnostikou pleti s přístrojem Multi Dermascop. Na jejím základě dostala paní Hana doporučení nejvhodnějších výrobků pro čištění pleti a péči i konkrétní tipy, jak o svou pleť pečovat. Podívejte se, jaké rady dostala od odborné poradkyně značky NIVEA Hanky Modré a jak se stav její pleti zlepšil po 2měsíční kúře.
Hana diagnostika pleti

Co zjistila odbornice:

Pigmentové skvrny trápí mnoho žen, jsou způsobené slunečním zářením, stárnutím pleti a hormonálními změnami jako například těhotenství nebo menopauza. „Pro paní Hanu jsem zvolila protipigmentační péči, která redukuje tmavé skvrny”, řekla na úvod kosmetička Hana Modrá.

Jak dopadla proměna?

Také paní Hanu trápily od prvního sezení pigmentové skvrny. V jejím případě ale byla dvouměsíční doba věnovaná proměně pleti bohužel krátká.  I tak výsledek a výběr správné péče byl více než uspokojující,“ zhodnotila proměnu pleti paní Hany odbornice. „Pigmentové skvrny jsou nyní mnohem světlejší a bez ohraničení. Nádherně se ucelil barevný tón pleti, čehož jsme chtěly docílit,“ dodala Hana Modrá a následovalo její doporučení: „Pro dosažení úplného vymizení pigmentových skvrn jsem doporučila v této zesvětlující řadě pokračovat.“ 

DOPORUČENÁ PÉČE

 PÉČE RÁNO

Po ranní očistě pleti micelární vodou doporučila odbornice Hana Modrá používat denní krém protipigmentační řady, který obsahuje kyselinu hyaluronovou, vitamin E a UVA-UVB filtry s ochranným faktorem 50. „K dennímu krému je vhodné používat i sérum, které zvyšuje účinek a výsledky se dostavují rychleji“, prozradila fígle v péči o pleť odbornice.

Péče:

 PÉČE VEČER

Po klasickém večerním odlíčení dvoufázovým odličovačem je možné použít zklidňující čisticí pleťový olej a následně micelární vodu. Denní krém večer nahraďte za noční variantu, kterou je stále vhodné doplnit také použitím séra proti pigmentovým skvrnám.

Čištění:

DOPLŇUJÍCÍ PÉČE

Kromě klasické denní a noční péče doporučila odbornice remodelační kryomasku minimálně jednou za 14 dnů. Ta je inspirována expertním dermatologickým kryoošetřením, které pracuje s principem ochlazení pleti, které jemně, ale účinně redukuje známky stárnutí pleti.

PÉČE NA PODZIM A V ZIMĚ

Na podzimní a zimní měsíce doporučila kosmetička paní Haně doplnit svou péči o hydratační kúru v ampulkách a výživný čisticí pleťový olej.

Připravil/a pro vás Teta drogerie ve spolupráci s expertem Hana Modrá

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Expert z článku

Hana Modrá
Kosmetická konzultantka značky NIVEA
4
"Čištění pleti není jen odličování."

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít