Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Obličej NOVINKY v Tetě: Za zuby bělejší a krásnější

NOVINKY v Tetě: Za zuby bělejší a krásnější

NOVINKY v Tetě: Za zuby bělejší a krásnější

31. října 2019 od Eva Suchomelová

31. října 2019 4 minuty čtení
Připravil/a Eva Suchomelová

První věcí, které si na lidech všimnete, bývá úsměv. Abychom oslnili, je potřeba o zuby pravidelně pečovat a důkladně je čistit. A to jak správnou technikou, tak správným kartáčkem i správnou zubní pastou. Ať dáte přednost přírodní zubní pastě, nebo té na bělení, rozhodně ji používejte ve spojení se sonickým zubním kartáčkem. A které konkrétně?

Základ: Správně vybraný zubní kartáček

V porovnání s klasickým zubním kartáčkem jsou ty elektrické rozhodně účinnější. Ovšem řada zubních expertů se shoduje, že k zubům i dásním je ohleduplnější sonický zubní kartáček. Když si pořídíte například Philips sonický zubní kartáček Sonicare, máte na výběr – v základní výbavě je hlavice Easy Clean HX6511/50 pro důkladné odstraňování plaku s ohledem na citlivé dásně. Ovšem můžete si dokoupit hlavici W Optimal White HX6062/10 která se hodí v případě, že nechcete mít žluté zuby, neboť zuby vybělí o 100 % víc než klasický zubní kartáček. Samozřejmě, že metod bělení zubů je více, ale proč nezačít už při každodenním čištění zubů?
Philips sonický zubní kartáček Sonicare

Dětské zuby: Čištění jako interaktivní zábava

I dětem můžete pořídit sonický kartáček, takže pro ně bude čištění zubů snazší a zábavnější. Zkuste Philips Sonický elektrický zubní kartáček dětský s Bluetooth Sonicare For Kids HX6322/04. Pomocí interaktivní aplikace si nenásilně formou hry vybudují důležitý návyk dentální hygieny a na chvilky se zubním kartáčkem se budou těšit! Kartáček je vybaven hlavicemi o dvou velikostech podle věku dítěte, dvěma režimy pro šetrné a efektivní čištění zubů, hlavice je navíc pogumovaná kvůli ochraně citlivého dětského chrupu. Zvenčí je možné na kartáčku měnit samolepky, což přispívá k hravé atmosféře pokaždé, když si jde dítě čistit zuby. Už tříleté děti mohou používat hlavice s extra malým kartáčkem, Philips kompaktní kartáčkovou hlavici Sonicare For Kids HX6034/33, který se jim dobře vejde do úst a dosáhne až na zadní zoubky.
Philips Sonický elektrický zubní kartáček dětský

Přirozeně bělejší úsměv

Žluté zuby způsobuje více vlivů, ale stejně tak je více způsobů, jak je opět vybělit. Jedním z nich je používání bělicích zubních past a velmi moderní jsou zubní pasty s aktivním uhlím. Příkladem je třeba Colgate Zubní pasta Naturals Charcoal (koupit v e-shopu) s obsahem aktivního uhlí nebo Colgate Zubní pasta Max White Charcoal (koupit v e-shopu) pro jemné čištění pomocí minerálních mikročástic. Tato zubní pasta s obsahem aktivního uhlí je šetrná k zubní sklovině a lze ji používat každý den. Je klinicky prokázáno, že odstraňuje 100 % povrchových skvrn.

 

pasta na zuby s aktivním uhlím  a přírodní

S puncem přírody

Pro zdraví svých zubů můžete udělat mnoho již výběrem vhodné zubní pasty. Například Parodontax Zubní pasta Herbal Fresh (koupit v e-shopu) s unikátní příchutí v kombinaci zázvorového extraktu, eukalyptu a máty poskytuje nejen svěží pocit čistoty v ústech. Odstraňuje též 4x účinněji zubní plak než jiné zubní pasty, ovšem za předpokladu, že si s ní zuby čistíte 2x denně. Tím předchází vzniku zubního kazu a také posiluje zubní sklovinu díky obsahu fluoridu.

Připravil/a pro vás Eva Suchomelová

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít