Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Obličej Neviditelní pomocníci: Proč používat podkladové báze a fixátory

Neviditelní pomocníci: Proč používat podkladové báze a fixátory

Neviditelní pomocníci: Proč používat podkladové báze a fixátory

26. října 2020 od Eva Šarfová

26. října 2020 2 minuty čtení
Připravil/a Eva Šarfová

S trochou nadsázky je můžeme označit za tajné agenty. Nevidíte je, ale dotáhnou vaše líčení a vzhled k naprosté dokonalosti.
Nějakou tu chybičku na kráse máme skoro všichni. Nejde jen o různé pupínky, ale i barevné nedokonalosti, zvětšené póry nebo třeba matný a zašedlý vzhled pleti. Leccos schovají dobře zvolený make-up a korektor, ale mnohem účinnější jsou tyto produkty v kombinaci s podkladovými bázemi (nebo také primery). Zajistí nejen dokonalý vzhled, ale také to, že vám pak líčení dlouho vydrží.   
 typ báze pod make-up

Co jsou vlastně zač?

Než nalakujete prkno, také ho před tím natřete podkladovou barvou. A přesně jako ona fungují podkladové báze. Zakryjí nedostatky a připraví pleť na další líčení. K dostání jsou přitom speciální produkty na pleť obličeje pod make-up, na oční víčka, rty a také řasy.
make-up se štětečkem
1. Podkladové báze pod make-up: Nanášejte je vždy na vyčištěnou pleť, kterou jste ošetřila denním krémem. Vyberte si podle svého typu pleti. Suchá ocení hydratační bázi, mastná pleť bude naopak potřebovat zmatnit a vyhladit, což se vám povede například díky Dermacol Aktivní podkladové bázi White Magic. Díky bázi se vám bude samotný make-up dobře nanášet, navíc se na ni doslova „přilepí“ a dlouho vám pak vydrží.
 typ báze rty
2. Podkladové báze na rty: Vyživí a hydratují jemnou pokožku rtů a zabrání také tomu, aby se vaše rtěnka nebo lesk rozpíjely. Báze si navíc poradí s jemnými vráskami nad horním rtem. Rty pak budou po nalíčení dlouho dokonalé, jako byste na ně nanesla dlouhotrvající rtěnku.

TIP: Velký výběr produktů pro dokonalý make-up koupíte jednoduše i na e-shopu Teta drogerie (přejít na e-shop).

 typ báze pod stíny
3. Podkladové báze na oční víčka: Oceníte je, pokud jste zvyklá používat oční stíny nebo linky a chcete zabránit jejich setření nebo rozmazání. Stačí aplikovat tenkou vrstvičku a užít si svoje barevné líčení. Naším tipem je například Rimmel Magnif´Eyes báze pod oční stíny.
 typ báze pod řasenku
4. Podkladové báze pod řasenku: Dokáží řasy zvýraznit, prodloužit a zahustit, aniž byste musela použít několik vrstev řasenky. Zaručeně dobré výsledky nabízí Max Factor False Lash podkladová báze pod řasenku.

Sprej pro perfektní výdrž

Mezi neviditelné pomocníky dokonalého make-upu právem patří fixační spreje. Fungují na podobném principu jako laky na vlasy. Produktem jen lehce přestříkáte nalíčený obličej. Díky svému složení vám zajistí, že se make-up nebude rozmazávat nebo stírat a vydrží dlouho bez chybičky. Vyzkoušejte například Dermacol Fixační sprej na make-up.  
 
Tip redakce:
Fixační sprej skvěle funguje podobně jako hydratační osvěžující sprej nebo termální voda ve spreji. Osvěží pleť a zamezí nežádoucímu lesku, což v klimatizované kanceláři jistě oceníte.

Připravil/a pro vás Eva Šarfová

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít