Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Obličej Máte odvahu na oranžovou? Může slušet každé z vás

Máte odvahu na oranžovou? Může slušet každé z vás

Máte odvahu na oranžovou? Může slušet každé z vás

29. září 2019 od Lucie Ulmanová

29. září 2019 3 minuty čtení
Připravil/a Lucie Ulmanová

Fandíte trendům? Máte odvahu? Pak zkuste oranžové odstíny rtěnek. Poradíme vám, jak ji nosit. Oranžová má totiž mnoho podob a vypadá překvapivě dobře.
Zkuste se v myšlenkách vrátit k letním měsícům a podlehněte chuti čerstvého ovoce v podobě oranžových odstínů rtěnek. Přeneste si na rty svěží mandarinku, rozkrojený pomeranč, meruňku nebo zavzpomínejte na zapadající slunce. Podlehněte jí i v podzimních měsících – tato barva je totiž barvou padajícího listí. Oranžová má jednoduše mnoho podob a na rtech má i řadu výhod.


Odvážné polibky

Oranžová vypadá opravdu hezky s každým tónem pleti a je krutě trendy. Vašim rtům dodá šťávu a váš mužský protějšek sotva odolá, aby ji z vás hned neslíbal. Oranžová se na vrcholu drží již několik sezon, ať už ve světlejší, nebo zářivější variantě. Vyznat se v trendy odstínech rtěnek není vůbec od věci, ale důležité je vybrat přesně takový odstín, který vám bude lichotit. Určitě se nebojte vyzkoušet také oranžovočervenou, broskvové tóny, korálovou nebo lososovou.
oranžová rtěnka
Tip redakce:
Doporučujeme vyzkoušet například odstín mandarinky, například značku
Gabriella Salvete Balzám na rty Natural Lip Balm, nebo korálovou, která působí svěže a váš obličej rozsvítí. Zkuste Dermacol Dlouhotrvající barvu na rty Lip Colour.


Komu sluší?

Světlejším typům, hlavně blondýnkám, budou slušet oranžové odstíny, které jsou lehce zabarvené do růžova, například Max Factor Rtěnka Velvet Mattes. Vaše pleť nebude vypadat tak bledě. V drogerii ji najdete pod názvem „coral“ nebo korálová a sedne také všem ostatním typům pleti. Naopak ženy s tmavším odstínem pleti si mohou bez obav dovolit jasnější odstíny oranžové. Za vyzkoušení stojí Astor Rtěnka v tužce Soft Sensation Lipcolor Butter nebo Dermacol Matná rtěnka Matte Mania odstín č. 55. Je to sázka na jistotu.
oranžové líčení

Vyzmizíkuje únavu

Výhodou oranžové rtěnky je, že nevypadá tak divoce jako její konkurence, sytě červená. A pokud jste toho v noci moc nenaspala a padáte únavou, oranžová opticky odstraní únavu jako zmizík. Jediné negativum na téhle trendy barvě je, že pokud máte zažloutlé zuby, oranžová je zvýrazní. Ale i s tím si lze poradit. V obchodě se poohlédněte po sytě oranžové, která zuby opticky krásně vybělí. Například již výše zmiňovaná korálová.

S make-upem opatrně

S oranžově vymalovanou pusou budete pro své okolí už tak dost výrazná, proto zbytek líčení volte střídmý. Stačí jen přidat černou řasenku, trochu rozjasňovače a doupravte si obočí.

Tip redakce:
Pro výraznější efekt lze ještě použít tvářenku v oranžovém odstínu.

A kam s oranžovými rty vyrazit? Například do města na nákupy nebo na drink s kamarádkou.

Připravil/a pro vás Lucie Ulmanová

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít