Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Obličej Make-up look jako po návratu z dovolené

Make-up look jako po návratu z dovolené

Make-up look jako po návratu z dovolené

16. července 2018 od Eva Suchomelová

16. července 2018 3 minuty čtení
Připravil/a Eva Suchomelová ve spolupráci s expertem Lucia Hrušková Gibodová

Naučte se líčit tak, abyste vypadala, že jste se právě vrátila z dovolené! Několik vizážistických triků nám prozradila expertka na krásný vzhled Lucia Hrušková Gibodová.
Sdílet na facebooku Sdílet na Twitter Sdílet na Pinterest Emailem
Léto je v plném proudu a kolem vás chodí opálené kolegyně, které se právě vrátily z dovolené? Nemusíte jim hned závidět nebo se stát fanynkou asijského trendu porcelánové pleti. Než odjedete za zaslouženým relaxem vy, naučte se několik fíglů od make-up profesionálů. „Sun Kiss Look“ neboli „vzhled jako políbená sluncem“ je právě v létě velmi populární.

make-up dodávající opálení

Jak dosáhnout svěže opáleného vzhledu?

Výsledkem takového líčení by měla být svěží a lehce opálená tvář, nikoli dojem „indián“ či „milovnice solárií“. Jaký je ten správný odstín? Vycházejte z barvy svého hrudníku. Na těle bývá o něco tmavší kůže než na obličeji, ale pokud to není váš případ, doporučujeme použít na tělo samoopalovací přípravek. Podle finálního odstínu na hrudi pak volte barvu bronzeru. Bronzer naneste na oblast spánků, hřbet nosu a čela u vlasových kořínků. Dále vám pomůže použít bronzer i na horní víčka a přes rtěnku. Dosáhnete tak celistvého looku opálení,“ radí Lucia Hrušková Gibodová, která učí umění make-upu nejen ženy na své French Look Makeup Academy.
různé odstíny bronzerů

Co potřebujete pro perfektní „Sun Kiss Look“?

Budete se divit, ale zas tolik toho nebude. „Bude vám stačit bronzer nebo bronzově hnědý oční stín. Na to, jak malé plochy v obličeji potřebujete nalíčit, to bohatě postačí,“ ujišťuje vizážistka. Co jste možná nevěděli: opálený vzhled pomůže podpořit ještě vhodně zvolený odstín rtěnky. „Sáhněte po červené nebo broskvové rtěnce – obojí spíš dooranžova,“ radí expertka na krásnou vizáž.
rtěnky dodávající opálení

Na co si dát pozor:

  • Make-up sladěný s barvou těla – ať použijete samoopalovací přípravek na tělo, nebo ne, tón make-upu musí být stejný jako barevný tón pokožky na celém těle.
  • Bronzeru tak akorát – tady platí známé „méně je více“, neboť přidat můžete, ale když to přeženete, je třeba se odlíčit a začít znovu.
  • Bronzer na správná místa – nejčastější chybou je moc bronzeru pod očima nebo ve středu tváře. Lucia Hrušková Gibodová prozrazuje užitečnou pomůcku, kam přesně si bronzer nanést: „Přiložte si na obličej ruce se spojenými prsty a palci se dotýkejte ušních boltců. Pozorně se podívejte do zrcadla - celou plochu, kterou ruce kryjí, můžete překrýt bronzerem.“

Zdroj foto: Shutterstock

Připravil/a pro vás Eva Suchomelová ve spolupráci s expertem Lucia Hrušková Gibodová

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Expert z článku

Lucia Hrušková Gibodová
Make-up artist
1444
"Všichni jsme krásní… a všichni mohou být krásní."

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít