Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Obličej Kosmetika podle celebrit: používáte ji i vy!

Kosmetika podle celebrit: používáte ji i vy!

Kosmetika podle celebrit: používáte ji i vy!

11. června 2018 od Pavla Maříková

11. června 2018 3 minuty čtení
Připravil/a Pavla Maříková

Celebrit, ať již světových, nebo tuzemských, které spojily své jméno s některou z kosmetických značek, je mnoho. My jsme vybrali tři české známé tváře, které určitě znáte a s velkou pravděpodobností používáte i produkty dané kosmetiky.
Sdílet na facebooku Sdílet na Twitter Sdílet na Pinterest Emailem

Monika Bagárová

V roce 2017 spojila své jméno se značkou Maybelline NY také úspěšná česká zpěvačka Monika Bagárová. Filozofie celé kampaně byla, že každá dívka má svůj sen, cíl - něco, čeho chce dosáhnout, svoje „IT“. Značka Maybelline New York se prezentuje tím, že mladým dívkám pomáhá jejich „IT“ najít a jít za ním, být úspěšná, zkoušet to stále, dál a dál. Monika je známá mladá zpěvačka, která k této spolupráci sama říká: Maybelline NY je moje oblíbená značka už od teenagerských let, a když přišla nabídka na spolupráci, strašně mě to potěšilo a vůbec jsem neváhala.“ Určitě vás bude také zajímat, že Monika natočila řadu kosmetických tutorialů v rámci projektu Make-up in the City, z nichž jeden je lepší než druhý. Nás zaujala především tzv. burgerová challenge, kde Monika testovala výdrž rtěnky SuperStay Matte Ink. A jaký je Moničin nejoblíbenější produkt? „Svůj den si nedovedu představit bez Hydratačního make-upu Affinitone.“

Monika Bagárová

Tereza Kostková

Také známá česká herečka a moderátorka Tereza Kostková spojila své jméno s krásou a stala se součástí rodiny ambasadorek značky Garnier. Terezu Kostkovou můžete vidět například v pražském Divadle Broadway a v poetické kavárně Viola, stejně jako v divadle v Rytířské. Svůj půvab a herecký talent předvedla Tereza Kostková v seriálu Pojišťovna štěstí, v Ordinaci v růžové zahradě nebo jako moderátorka úspěšného pořadu StarDance. Tereza Kostková byla vybrána díky svému jedinečnému charakteru a šarmu, který se rozhodla propůjčit právě řadě barev na vlasy Color Naturals. Jde o pečující barvu vhodnou k barvení vlasů doma plnou přírodních složek a Tereza Kostková ji svými krásnými vlasy dokonale reprezentuje. Letos se k ní přidala další známá tvář, kterou je slovenská moderátorka Adéla Vinczeová, která propaguje blonďaté odstíny stejné řady.

Tereza Kostková

Tereza Maxová

Topmodelka Tereza Maxová spojila své jméno a tvář s tradiční značkou Astrid, jejíž ambasadorkou je již třetím rokem. Astrid oslavuje krásu českých žen a Tereza Maxová je díky své vnější i vnitřní kráse a dobrosrdečnosti proslavená po celém světě. „České ženy mají to štěstí, že mají dobré geny. Procestovala jsem celý svět a jsem přesvědčena o tom, že české ženy jsou krásné a že umí stárnout přirozeně. Na to bychom měly být pyšné. I proto ráda podporuji tradiční značku, která české kráse pomáhá,“ říká Tereza Maxová.

Tereza MaxováSe značkou má navíc spojené i vzpomínky z dětství, kdy ji maminka mazala opalovacím mlékem Astrid. Tu vůni krému si vždy spojovala s prázdninami a také ona nyní pečuje o pokožku své rodiny přípravky z řady Astrid Sun. Astrid minulý rok uvedl na trh novou pleťovou řadu proti stárnutí pleti Beauty Elixir, která v sobě spojuje sílu 6 vzácných olejů a na jejichž obalech je Tereza Maxová k vidění. Pleťová řada se skládá z denního krému, nočního krému a čisticího pleťového oleje.
 

Zdroj foto: Profimedia

Připravil/a pro vás Pavla Maříková

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít