Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Obličej Kosmetická rychlovka: přípravky, které vám ušetří čas

Kosmetická rychlovka: přípravky, které vám ušetří čas

Kosmetická rychlovka: přípravky, které vám ušetří čas

19. července 2017 od Anna Adlerová

19. července 2017 2 minuty čtení
Připravil/a Anna Adlerová

Máte koupelnu plnou kosmetiky, stále kupujete další a už ani nevíte, kam ní? Zaměřte se na přípravky, které vám ušetří čas a taky místo v domácnosti. Na trhu je množství produktů, které mají buď multifunkční použití, nebo nahrazují časově náročné procedury v péči o krásu. Vybrali jsme pro vás praktické tipy, které určitě oceníte.
Sdílet na facebooku Sdílet na Twitter Sdílet na Pinterest Emailem

Šampion v boji proti častému mytí vlasů 

Která z vás by si dnes dokázala život představit bez suchého šamponu? Doba, kdy byl tento přípravek znouzecností, je už dávno pryč. Kromě klasického pudrového suchého šamponu, který nasypete na vlasy a prokartáčujete, už máme mnohem více možností. Skvělé jsou například suché šampony ve spreji od australské značky Aussie, které voní tak omamně, že by mohly nahradit váš oblíbený parfém. Navíc si můžete vybrat z několika možností podle typu svých vlasů a požadovaného výsledku. Pokud chcete například s rychlým odmaštěním vlasových kořínků dosáhnout ještě úžasného objemu, zvolte Aussie Miracle Dry Shampoo Aussome Volume. Obrovský výběr suchých šamponů nabízí také značka Batiste. Kromě velkého výběru vůní a efektů nabízí i barevné krytí odrostlých vlasů pro světlé, středně hnědé i tmavé vlasy. Takový je třeba šampon pro brunetky Batiste Dry Shampoo Beautiful Brunette. Suchý šampon pro brunetky nabízí i značka got2be Fresh it up brown


Kosmetická rychlovka: přípravky, které vám ušetří čas


Jak urychlit koupání?

Pod sprchou určitě uvítáte produkty, které nám ušetří čas. A to zvlášť, když si promítnete, kolik úkonů tu na vás čeká. Od umytí celého těla, přes peeling až po vlasovou péči. To už je nějaký zástup produktů. Nejvíce sprchových přípravků s multifunkčním použitím najdete v kosmetice pro muže. Bývají označené 3in1. To označuje produkt vhodný na tělo, vlasy a obličej. V ženské kosmetice tolik funkcí najednou nenajdete. A jaký zvolit sprchový gel? Pokud chcete v jednom kroku vyřešit očistu těla a odstranit i odumřelé buňky, doporučujeme zvolit produkt s peelingovými prvky. Voňavý peeling poskytuje třeba peelingový sprchový gel Palmolive Aroma Sensations Feel Glamorous s ostružinami, bourbonskou vanilkou a pitahayou.

Pokud nejste zastánci holicích pěn, radost vám udělá i holicí strojek Gillette Venus Breeze 2 v 1. Pro hladké oholení nepotřebuje pěnu, stačí navlhčit strojek pod vodou. Má totiž integrované pásky s gelem na holení. Gel obsahuje rostlinné oleje a postará se o jemnou pěnu na vaší pokožce, po níž budou břitvy krásně klouzat. 


Bezoplachová péče na vlasy ve spreji

Užitečné jsou také bezoplachové kondicionéry. Šetří čas při koupeli tím, že nemusíte čekat doporučenou dobu, kterou uvádí výrobce, než ho můžete smýt. Aplikují se až na umyté, ručníkem vysušené vlasy. Nejčastěji bývají ve spreji a mají silné regenerační účinky. Velký výběr takových kondicionérů nabízí značka Gliss Kur. Vyzkoušejte třeba expresní regenerační kondicionér Gliss Kur Ultimate Resist pro slabé vlasy nebo Elseve Fibralogy Double Elixir od L’Oréalu s dvousložkovým složením pro husté vlasy. 


Univerzální oleje

Kromě čistě pleťových, tělových nebo vlasových olejů najdeme univerzální oleje na pleť, tělo i vlasy. Takové jsou například kokosové oleje Super kokos, které se liší kombinací s jinou prospěšnou látkou, jako je třeba aloe vera nebo rakytník. Použít je můžete i místo masážní emulze jako výživu pokožky i vlasovou masku. 


Kosmetická rychlovka: přípravky, které vám ušetří čas


Čistá pleť: Základ krásy

Pro dokonalé odlíčení se hodí mít po ruce kvalitní produkty. Při odličování očního make-upu vám dobře poslouží Garnier Skin Natural 2 v 1 posilující odličovač očí. Ten účinně odlíčí make-up v očním okolí a současně posiluje a chrání řasy. Ale co když se zrovna chystáte na dovolenou? Místo v kufru vám ušetří třeba micelární voda pro citlivou pleť Garnier Skin Cleaning 3 in 1. Ta je určena na pleť i oči a zároveň poskytuje osvěžující a zklidňující účinky.

Rády své pleti čas od času dopřáváte extra péči? Tak vyzkoušejte tohohle šikulu. Hloubkově čisticí peelingový krém 3 v 1 značky Nivea nahradí čisticí gel, peeling a masku na obličej. Nejen, že odstraní z pleti nečistoty a postará se o matný vzhled, ale ještě jí dodá hydrataci, uvolní póry a zbaví ji černých teček.

 

Zdroj foto: Fotolia

Připravil/a pro vás Anna Adlerová

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

x
Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít