Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Obličej Jak na problematickou pleť a rozšířené póry: Terézie (33)

Jak na problematickou pleť a rozšířené póry: Terézie (33)

Jak na problematickou pleť a rozšířené póry: Terézie (33)

11. listopadu 2021 od Teta drogerie

11. listopadu 2021 3 minuty čtení
Připravil/a Teta drogerie ve spolupráci s expertem Hana Modrá

Terézie je mladá maminka na mateřské dovolené. Jejím problémem je nečistá pleť a rozšířené póry v oblasti nosu. Ráda by své pleti dodala energii, trochu ji rozzářila a snažila se také předejít vráskám, které se jí pomalu začínají objevovat hlavně v oblasti očí.
Terézie se přihlásila do projektu Teta pečuje, v rámci kterého ve spolupráci se značkou NIVEA nejdříve prošla expertní diagnostikou pleti s přístrojem Multi Dermascop. Na jejím základě dostala Terézie doporučení nejvhodnějších výrobků pro čištění pleti a péči i konkrétní tipy, jak o svou pleť pečovat. Podívejte se, jaké rady dostala od odborné poradkyně značky NIVEA Hanky Modré a jak se stav její pleti zlepšil po 2měsíční kúře.

Co zjistila odbornice:

Paní Terézie je velmi krásná mladá žena, která dostala genetický dar po své mamince – pleť, kde jsou vrásky vzácností. Soustředily jsme se tedy na čistotu pórů a dodání energie do pokožky, “ řekla po prvním setkání s mladou maminkou odbornice značky NIVEA Hanka Modrá.
Terezie rozšířené póry

Jak dopadla proměna?

Po dvou měsících pravidelné a intenzivní péče dopadlo měření výborně. „Vše bylo v normálu a mazotok potvrdil, že se jedná o pleť normální a ne již mastnou, jak tomu bylo při prvním setkání,“ shrnula dvouměsíční výsledky proměny pleti u Terezie odbornice. Na podzim a zimu ještě doporučila Terézii používat výživnější masku a také péči o pleť proti prvním vráskám a pro doplnění energie.

DOPORUČENÁ PÉČE

 PÉČE RÁNO

Pravidelně každé ráno doporučila odbornice Terezii pleť očistit osvěžující pleťovou vodou. V boji proti vráskám je důležitá hydratace,dodala kosmetička a navrhla po vyčištění hydratační péči obohacenou o kyselinu hyaluronovou, která aktivuje pleťové buňky, ale zároveň regeneruje, osvěžuje a nenechává na pleti mastný pocit.

 PÉČE VEČER

Na zlepšení nečistých pórů zase Hana Marková doporučila hloubkově čisticí gel, který dokáže vyčistit zanesené póry a hydratační micelární vodu, která opět dodá pleti potřebnou vláhu. Kromě séra a nočního krému doporučila, stejně jako ráno, použít zpevňující oční krém.

Péče:

DOPLŇUJÍCÍ PÉČE

To vše může mladá maminka doplnit ještě vhodně zvolenou detoxikační maskou, kterou je ideální aplikovat jednou týdně.  V boji proti prvním vráskám se vyplatí podpořit běžnou zkrášlující rutinu jednou za týden hydratační kúrou. „Terézie by neměla zapomínat ani na správný životní styl, neboť aby byla pleť v kondici, potřebuje tělo také zdravé jídlo, pohyb a dostatek spánku,“ doplnila svá doporučení Hana Modrá.

PÉČE NA PODZIM A ZIMU

Připravil/a pro vás Teta drogerie ve spolupráci s expertem Hana Modrá

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Expert z článku

Hana Modrá
Kosmetická konzultantka značky NIVEA
4
"Čištění pleti není jen odličování."

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít