Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Obličej Hvězdné maminky a jejich beauty triky

Hvězdné maminky a jejich beauty triky

Hvězdné maminky a jejich beauty triky

29. září 2018 od Lucie Kubíková

29. září 2018 3 minuty čtení
Připravil/a Lucie Kubíková

Hollywoodské hvězdy nebo evropské princezny nám často připadají jako nadpozemská stvoření. I tyto ženy ale za sebou mají porody, probdělé noci a každodenně musejí plnit pracovní i společenské povinnosti. Jak si udržují svěží vzhled a půvab?
Sdílet na facebooku Sdílet na Twitter Sdílet na Pinterest Emailem
Samozřejmě, celebrity mají k ruce tým vizážistů, výživových poradců a trenérů. Mohou si dovolit pro své děti zaplatit tolik hlídání, kolik jen potřebují. Ale na druhou stranu mají jaksi „v popisu práce“ vypadat skvěle, a to i v situacích, kdy my běžné ženy máme šanci tak trošku povolit. Pár hodin po porodu, během dovolené s dětmi, při PMS i menstruaci musejí pořád vypadat dokonale, protože paparazzi a jejich fotoaparáty jsou neustále ve střehu. Já bych s nimi neměnila – ale inspirovat se můžeme.
 
Kate Middleton s dcerou

Catherine, vévodkyně z Cambridge – dokonalá i pár hodin po porodu

Mám kolem sebe hodně žen-matek a všechny víme jedno: pár hodin po porodu jsme chtěly jen odpočívat. Princezna Kate se ale už třikrát s miminkem v náručí dokázala postavit před novináře a vypadala přitom prostě božsky. Zčásti může poděkovat svým genům, zčásti je za jejím vzhledem i pečlivá a systematická péče.

Podle britských médií sází princezna Kate v péči o pleť na šípkový olej v biokvalitě, který umí zatočit s pupínky i kruhy pod očima. A co se kruhů týče – je známo, že princezna každé z dětí kojila, takže nejspíš také zažila spoustu probdělých nocí. Díky vhodně zvolenému rozjasňovači má ale její pleť vždy zdravý odstín bez tmavých kruhů pod očima. Péči věnuje princezna i svému plnému obočí, které projasňuje její hnědozelené oči
 
JL

JLo a zdravý životní styl

Jennifer Lopez, americká zpěvačka, herečka a tanečnice, brzy oslaví padesátku a je dvojnásobnou matkou. Oba její rodiče pocházejí ze slunného Portorika a Jennifer po nich zdědila olivovou pleť, uhrančivé oči a bohaté lesklé vlasy.
 
„Moc tu kosmetickou péči neprožívám,“ svěřila se magazínu InStyle. „Když pracuju, musím nosit vrstvy make-upu, takže když mám volno, tak se prakticky nelíčím. Věřím v kosmetiku s UV filtry, a kdykoliv to jde, vyhýbám se slunci. Už dávno nepotřebuju kávu, nechodím po večírcích, hodně spím, nepiju a nekouřím. Na vlasy používám kondicionér a občas svou pleť rozmazlím nějakou maskou, a to je v podstatě všechno.“

Sandra Bullock

Sandra Bullock a její trik, jak si ubrat dvacet let

Sandře Bullock by asi nikdo nehádal jejích 54 let. Dlouho nemohla potkat toho pravého, vlastní děti porodit nestihla, a tak si nakonec dvě adoptovala. Je tedy matkou dvou roztomilých malých školáků a snaží se s nimi trávit co nejvíc času.
 
Jak to dělá, že vypadá o dvacet let mladší? Hnědovlasá a hnědooká hvězda věří ve fitness a zdravý životní styl. Posiluje, cvičí pilates a věnuje se kickboxu, navíc také jezdí na kole a běhá. Pravidelně navštěvuje kadeřníka, takže se může vždy chlubit jasně definovaným účesem a zdravými lesklými vlasy. Nebojí se barev a i po padesátce ráda nosí výrazné rtěnky v teplých odstínech, které prozáří její tvář. Sandřina pleť je vždy dokonale sjednocená – jejím nejoblíbenějším kosmetickým produktem je prý tónovací hydratační krém v nude odstínu, který aplikuje i na krk a dekolt.
 
Reese Witherspoon

Reese Witherspoon a hydratace zevnitř i zvenčí

Při pohledu na drobnou a mladistvě vypadající hvězdu seriálu Sedmilhářky by asi nikdo nehádal, že Reese Witherspoon je ročník 1976 – a trojnásobná matka k tomu. Soudě podle sociálních sítí je Reese častou návštěvnicí jógových studií a fitness center. A kdo hodně cvičí, musí dostatečně pít – plavovlasá herečka údajně miluje zeleninové šťávy a smoothie.
 
Hydratovat je ovšem potřeba i pleť, což Reese dobře ví. „Jak člověk stárne, pleť vysychá a některé druhy kosmetiky vám ucpou póry,“ svěřila se magazínu People. Používám krémy s UV filtry, a to za všech okolností. Mám ráda luxusní kosmetiku. Ano, je drahá, ale z dlouhodobého hlediska se vyplatí.“ A jak prozradila její vizážistka, Reese se cítí nejlépe ve výrazné rudé rtěnce a často používá produkty pro větší objem vlasů.
 
Angelina Jolie

Angelina Jolie – méně je více

Umíte si představit vychovávat šest dětí? A zůstat s nimi sama jako Angelina? Já ani náhodou. I když má k ruce chůvy, přesto musí být péče o tři vlastní a tři adoptované potomky velmi náročná. Jak to Angelina dělá, že přesto vypadá skvěle?
 
Začala se o sebe starat už jako velmi mladá, a to se jí teď vyplácí, vysvětlila její vizážistka magazínu People. „Make-up nosí jen na natáčení nebo při společenských příležitostech. Pečlivě se odličuje a už od puberty používá přírodní kosmetiku. Má sice po své matce snědou pleť a snadno se opaluje, přesto nikdy nevychází na slunce bez UV filtru a často nosí klobouky.“ Sama Angelina tvrdí, že od svých těhotenství má sklony k tvorbě pigmentových skvrn, a proto si občas dopřeje ošetření IPL – intenzivním pulzním světlem. „Když se líčím, udělám si buď oční linky, nebo použiju rudou rtěnku. Nikdy ne obojí, mám výrazné rysy a vypadala bych jako klaun,“ říká sympatická a půvabná brunetka.

Zdroj foto: Profimedia

Připravil/a pro vás Lucie Kubíková

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít