Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Obličej Holografické líčení: Buďte nadpozemsky krásná!

Holografické líčení: Buďte nadpozemsky krásná!

Holografické líčení: Buďte nadpozemsky krásná!

28. listopadu 2018 od Helena Hladíková

28. listopadu 2018 3 minuty čtení
Připravil/a Helena Hladíková ve spolupráci s expertem Markéta Karvaiová

Všimly jste si, kolik se v poslední době vyrojilo jednorožců? A to nejen v hračkářstvích, ale třeba právě i v líčení. Ano, zářivé holografické odstíny v barvách duhové jednorožčí hřívy nebo kaleidoskopu teď vládnou světu, tak je vyzkoušejte i vy! Společně s make-up specialistkou Markétou Karvaiovou jsme pro vás připravili malý návod.
Sdílet na facebooku Sdílet na Twitter Sdílet na Pinterest Emailem
„Holografický make-up může být velmi nápadný, až extravagantní nebo si z něj můžete vypůjčit jen některé prvky, nejčastěji v podobě různých rozjasňovačů, které se nanášejí pod obočí, na vrchol lícních kostí a nad rty. Jedná se o populární trend, který kromě dekorativní kosmetiky zasáhl ve velkém i coloring vlasů. Takzvané duhové vlasy obletěly internet hlavně kvůli své fotogeničnosti. Trend se ale významně podepsal i v oblasti manikúry a pedikúry,“ objasňuje Markéta.


Oči – pohled plný světla

S holografickým líčením je fajn začít u očí, protože nabídka vhodných očních stínů je poměrně široká. Tak můžete takřka donekonečna zkoušet, co vám (ne)vyhovuje. Jemnějších, až hedvábných odlesků dosáhnete díky bílé a stříbrné barvě, s tmavšími odstíny zase bude váš look intenzivnější a vhodný třeba i na nějakou slavnostní příležitost. Vyzkoušet ale můžete i holografické oční linky, například pomocí tužky na oči miss sporty Wonder Black & White. Nová kolekce osmi odstínů byla vyvinuta speciálně pro vytvoření holografických odstínů, které vaše oči neskutečně rozzáří. Stačí pomocí tmavých barev nanést na oko ostrý grafický tvar a pak podél něj použít světlejší odstín.

holo highloghter kolem očíTip redakce:
Aby vám oční stíny vydržely po celý den nebo dlouhou noc, před aplikací stínů naneste na víčka podkladovou bázi pod oční stíny.


Tvář – rozjasněný výraz

Zvýraznit rysy obličeje vám pomůže holografická podkladová báze, kterou můžete po pár kapkách přidat klidně i do své běžně používané báze, a holografický rozjasňovač. S rozjasňovači dosáhnete nejrychlejšího a velice efektního výsledku. Můžete ho také použít jako multilíčidlo na oči, rty i tváře. Výsledkem je velice sladěné líčení v jednom hlavním barevném tónu,“ radí expertka. Otestujte například praktický rozjasňovač v tyčince essence Prismatic Hololighter, který obsahuje pigmenty odrážející světlo tak, aby vám vytvořil kýžený holografický look.

holo highloghter na tvářích

Rty – neodolatelná perleť

Víte, jak vykouzlit nádherné rty s 3D efektem a perleťovými odlesky, jako byste právě otevřely mušli? Hádáte správně – pomocí holografického lesku na rty. Přes den si vystačíte jen s ním a na večer ho doplňte rtěnkou. Hra se světlem odrážejícím pigmenty pak nenechá chladným žádného muže…
 

Zdroj foto: Shutterstock

Připravil/a pro vás Helena Hladíková ve spolupráci s expertem Markéta Karvaiová

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Expert z článku

Markéta Karvaiová
Novinářka, bloggerka a hair stylistka
1208
"Každá žena je jako diamant - silná, krásná a jedinečná. Každý diamant ale k zachování svého lesku potřebuje pravidelnou péči."

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít