Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Obličej Face roller: Už jste vyzkoušeli masážní váleček na obličej?

Face roller: Už jste vyzkoušeli masážní váleček na obličej?

Face roller: Už jste vyzkoušeli masážní váleček na obličej?

2. srpna 2020 od Eva Šarfová

2. srpna 2020 3 minuty čtení
Připravil/a Eva Šarfová

Možná jste na něj narazili na Instagramu, kde je hitem, nebo jste o něm jen slyšeli, ale ještě jste neměli možnost ho vyzkoušet? Rozhodně to udělejte, protože face roller prospěje vaší pleti po všech stránkách.

Tradiční čínská pomůcka k masáži obličeje je právě teď na výsluní popularity. Jakmile se o ni začnete více zajímat, zjistíte, že je k dostání buď v růžové, nebo zelené barvě. Vyrábí se totiž ze dvou druhů přírodních kamenů – nefritu a růženínu. Oba fungují v podstatě stejně, takže je jen na vás, který zvolíte. Každopádně by měl být váleček součástí pravidelné péče o pleť a mít svoje místo na vaší poličce v koupelně.

tajemství krásy a zdraví

Tajemství krásy a zdraví

Co je na face rolleru tak úžasného? V první řadě prospěje vaší pleti. Zbaví ji otoků, kruhů pod očima, vyhladí ji a jemně vypne. Pleť je pak celkově pružnější a odolnější, a to díky větší produkci kolagenu, který se po ošetření tvoří. Jemná masáž pomáhá zmírnit bolesti hlavy, rozproudí lymfu, a přispěje tak k odplavení toxinů z těla a okysličení buněk. Face roller můžete použít také pro masáž krku a dekoltu, skvěle se hodí i pro odstranění dvojité brady. 

Vezměte si pomocníky

Ideální je, když obličej válečkem masírujete v kombinaci s pečujícími produkty, ať už jsou to krémy, oleje nebo séra. Face roller je totiž do pleti krásně zapracuje a napomůže jejich vstřebávání. Výborných hydratačních účinků, ale i osvěžení dosáhnete například díky Ziaja Okurkovému pleťovému krému (koupit v e-shopu) nebo Ellie Vyživujícímu dennímu krému (koupit v e-shopu), na noc se hodí vmasírovat do pokožky Dermacol Výživný krém proti vysušování pleti s výtažky z mořských řas Princess Cream.

vezměte si pomocníky

Tip redakce:
Alespoň jednou týdně večer si do dokonale vyčištěné pleti zapracujte pomocí face rolleru
NIVEA Hydratační sérum-esence Hyluron Cellular Filler (koupit v e-shopu). Obsahuje makromolekuly kyseliny hyaluronové a glycerin, takže vyhlazuje jemné vrásky a hloubkově hydratuje pleť. Ráno se probudíte s pocitem svěží a rozzářené pleti.

TIP: Širokou nabídku produktů péče o pleť najdete i na e-shopu Teta drogerie (pokračovat na e-shop).


Jak na to?

  • Nejprve je potřeba pleť důkladně odlíčit a zbavit všech nečistot.
  • Poté si vezměte face roller a širším válečkem rolujte pomalu směrem nahoru od dekoltu přes krk a bradu až po tváře.
  • Menším válečkem pak přejíždějte v oblasti kolem očí, vždy směrem k vnějším stranám obličeje.
Kosmetičky doporučují provádět masáž každý den, ideálně 5-10 minut. Face roller po použití omyjte teplou vodou a osušte. Po masáži se nezapomeňte napít, napomůže to vyplavení toxinů z pleti. Ideální je například Magnesia Jemně perlivá přírodní minerální voda (koupit v e-shopu). 

Připravil/a pro vás Eva Šarfová

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít