Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Obličej Dekorativní kosmetika: Do čeho se (ne)vyplatí investovat

Dekorativní kosmetika: Do čeho se (ne)vyplatí investovat

Dekorativní kosmetika: Do čeho se (ne)vyplatí investovat

7. září 2019 od Karolína Hornová

7. září 2019 3 minuty čtení
Připravil/a Karolína Hornová

Za co vše platíme při koupi luxusní kosmetiky? V čem je prémiová dekorativní kosmetika jiná a dokážou ji nahradit produkty z drogerie? Prošli jsme náš sortiment a vybrali kultovní produkty, které se vyrovnají svým luxusním „příbuzným“. Za zlomek ceny.

Luxusní dekorativní kosmetika: Za co platíme?

Prémiové značky kosmetiky patří ke špičce toho, co si lze v beauty sortimentu dopřát. Mezi jejich produkty najdeme ikonické kousky, které svého času způsobily revoluci v kosmetice. Proč jsou tyto produkty tak drahé?
luxusní kosmetika
  • Léta výzkumu. Za maličkým produktem, který držíme v ruce, se skrývají někdy až roky práce odborníků v laboratořích. Vyvinout tekutou linku ve fixu, která drží jako „židovská víra“ a zároveň jde smýt vodou, to není jen nápad, ale také vývoj toho správného chemického složení a několikafázové testování.
  • Patent. Pokud značka vyvinula určité unikátní složení produktu jako první, může být toto složení vázáno patentem – znamená to, že po určitou dobu v řádu let nesmí jiná značka složení okopírovat. A vynálezce logicky může inkasovat částku, na kterou si svůj produkt cení, i „s úroky“. Pro vás to je ale zároveň záruka, že jde o unikátní produkt. A také, že patent jednou vyprší a bude k dispozici téměř stejný produkt jiné značky.
  • Dobré jméno. Nejde jen o to, že prémiové značky mají své produkty a priori dražší jen tak pro svou zábavu. Zákazník si (kromě puncu luxusu) kupuje i kousek reputace značky, která vynakládá velké úsilí ve svých laboratořích, aby si udržela (nebo předčila) svou dobrou pověst.
  • Styl. Říká se, že styl si za peníze nekoupíme. To je sice pravda, ale luxusní a zároveň geniálně jednoduché obaly prémiové kosmetiky vás prostě často nenechají chladnými. Když je postavíte v koupelně na poličku, jsou vlastně dekorací. A výrobci dobře vědí, že mnozí jsou ochotni si za tento benefit také připlatit.

Luxus i z drogerie? Žádný problém!

Dobrou zprávou je, že luxusní, respektive kvalitní, geniálně navržená a léty prověřená dekorativní kosmetika nemusí nutně stát stovky korun. I drogerie nabízejí produkty, jež můžete bez nadsázky nazvat ikonami. Prošli jsme náš sortiment a sestavili jsme pro vás výběr top produktů.
úprava obočí
  1. essence gelová řasenka na obočí Make Me Brow odvede perfektní práci. Jde o tónovací gelový produktjemnými štětinkami, který vytvaruje, natónuje a opticky zhustí obočí téměř jedním tahem.
  2. Max Factor řasenka 2000 Calorie Dramatic Volume je ikona, která se na výsluní drží už dlouhé roky. Splňuje všechny atributy, které mají ty nejdražší řasenky: elegantní obal, tradici a dobré jméno, nekomplikovaný kartáček a maximální účinek.
  3. Dermacol Precise Black fix na oči. Fixy na oči se staly velkým hitem posledních let – umožňují i laikovi vykreslit dokonalou „retro“ linku. Tento má rychleschnoucí složení, jež odolá i horku a potu, vydrží od rána až do konce večírku a odlíčit ho lze i jen teplou vodou a lehkým promnutím bříšky prstů.
  4. L’Oréal Paris True Match Magique Touch je korektor ve formě štětcového fixu, který už od pohledu působí luxusním dojmem. Jeho předností je precizní nanášení, sametově hebká textura, ale také luxusně vyhlížející obal.

Zdroj foto: Shutterstock

Připravil/a pro vás Karolína Hornová

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

x
Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít