Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Obličej Co dělat, když máte pigmentové skvrny: Lucie (51 let)

Co dělat, když máte pigmentové skvrny: Lucie (51 let)

Co dělat, když máte pigmentové skvrny: Lucie (51 let)

8. listopadu 2021 od Teta drogerie

8. listopadu 2021 3 minuty čtení
Připravil/a Teta drogerie ve spolupráci s expertem Hana Modrá

Paní Lucie má na první pohled velmi jemnou a křehkou pleť a zřejmá byla také barevná nerovnost pleti. Do proměny se Lucie přihlásila proto, že ji trápí pigmentové skvrny a jejím přáním bylo sjednotit barevný odstín pleti.
Lucie se přihlásila do projektu Teta pečuje, v rámci kterého ve spolupráci se značkou NIVEA nejdříve prošla expertní diagnostikou pleti s přístrojem Multi Dermascop. Na jejím základě dostala Lucie doporučení nejvhodnějších výrobků pro čištění pleti a péči i konkrétní tipy, jak o svou pleť pečovat. Podívejte se, jaké rady dostala od odborné poradkyně značky NIVEA Hanky Modré a jak se stav její pleti zlepšil po 2měsíční kúře.
Lucie diagnostika pleti

Co zjistila odbornice:

Od proměny Lucie očekávala poradenství v souvislosti se stárnoucí pletí, chtěla zpomalit procesy stárnutí pleti a také se zbavit nově se objevujících pigmentových flíčků. Vzhledem k problému s pigmentovými skvrnami zvolila odbornice antipigmentační péči.

Jak dopadla proměna?

Po dvou měsících byly u Lucie již na první pohled vidět velké změny. „Jsem velice potěšena, že měla vybraná řada tak velký úspěch. Měření dopadlo výtečně, ke spokojenosti obou stran. Elasticita byla po dvouměsíční péči o 15 % lepší než na počátku, hydratace vynikající a mazotok z pleti sušší se přiblížil k pleti normální“, prozradila kosmetička Hana Modrá. Pigmentové flíčky téměř zmizely a pleť působila celistvým barevným tónem.

DOPRUČENÁ PÉČE

 PÉČE RÁNO

Pro zvýšení efektu působení péče proti pigmentovým skvrnám je třeba používat denní krém i sérum,“ znělo doporučení kosmetičky Hany Modré. Sérum má velmi lehké složení, redukuje tmavé skvrny, preventivně působí proti opětovnému výskytu a navrací pleti sjednocený a přirozeně zářivý vzhled. Aby pleť využila z dodané péče maximum, je vždy důležité aplikovat sérum a pleťový krém na čistou pleť. To platí i ráno, kdy je z pleti vhodné odstranit odumřelé buňky a maz, který vyprodukovala během procesu regenerace v noci.

 PÉČE VEČER

Lucii bylo doporučeno po celém dni obličej důkladně odlíčit. Nejprve pomocí dvoufázového odličovače očí a make-upu, poté čisticím gelem a nakonec dokončit očistu obličeje micelární vodou. A zatímco přes den měla Lucie použít protipigmentační péči, večer ji měla kombinovat s očním a nočním krémem, který obnovuje sílu a pružnost pleti.

Čištění:

Péče:

DOPLŇUJÍCÍ PÉČE

Jako doplňující péče byla Lucii doporučena energetizující a vyhlazující maska ideálně jednou za 14 dní. Dvoutýdenní opakování doporučila odbornice i pro použití pleťového peelingu, který důkladně vyčistí póry a zmatní pleť. A protože hydrataci ocení pleť v každém věku, doporučila 1x týdně aplikovat hydratační vzpruhu v podobě ampule.

PÉČE NA PODZIM A V ZIMĚ

 „Pro výborné výsledky jsem doporučila pokračovat ve vybrané řadě i nadále. Nově jsem na období podzim a zima přidala zpevňující péči, uzavřela proměnu pleti u Lucie odbornice.

Připravil/a pro vás Teta drogerie ve spolupráci s expertem Hana Modrá

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Expert z článku

Hana Modrá
Kosmetická konzultantka značky NIVEA
4
"Čištění pleti není jen odličování."

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít