Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Obličej Barevné řasenky a linky rozjasní váš letní make-up

Barevné řasenky a linky rozjasní váš letní make-up

Barevné řasenky a linky rozjasní váš letní make-up

23. června 2021 od Karolína Valová

23. června 2021 3 minuty čtení
Připravil/a Karolína Valová

Líčení očí, které nádherně prozáří váš pohled, je jedním z trendů tohoto léta. Jasné barvy do make-upu vnesete snadno pomocí očních stínů. Není to však jediná možnost. Pojďme se společně podívat, jak se dá kouzlit s barevnými řasenkami a očními linkami.
Černá řasenka a linka byly poslední roky na vrcholu. Ženy je milují pro jejich univerzálnost i nadčasovost. Černá se skvěle hodí k jakémukoliv looku, pro jakoukoliv příležitost i denní dobu.

Zářivý pohled

Pokud sledujete trendy, možná jste zaznamenali, že se na okamžik objevily na výsluní hnědé a modré řasenky. Letos se ale můžete odvázat ještě o něco více. K modré a hnědé se přidaly zelená, fialová i metalické odstíny – tedy ty, které nádherně podtrhnou barvu vašich očí.
 
Pokud vás tento trend láká, ale neradi k sobě poutáte příliš pozornosti, mějte na paměti, že je jen na vás, jak výsledné líčení bude vypadat. Zvolíte-li jasný kontrast mezi stíny, linkou a řasenkou, výsledný efekt bude velmi extravagantní. Pokud však k make-upu v nude odstínech nakombinujete například jen tmavě modrou Max Factor X 2000 Calorie Dramatic Volume mascaru navy (koupit v e-shopu), která vašim řasám dodá dramatický objem, všimne si vašeho záměru vyzkoušet něco nového jen blízké okolí.

Na barvě záleží

Nezvykle, avšak velmi elegantně působí již zmiňovaná hnědá barva – vyzkoušejte třeba Rimmel London řasenku Scandaley Volume demand hnědé barvy (koupit v e-shopu). Slušet však bude především ženám se světle zelenými, modrými či zlatavými duhovkami.
 
Pokud máte tmavě hnědé nebo šedé oči a toužíte hnědou řasenku vyzkoušet, doporučujeme výsledný vzhled oživit precizní linkou. Černou nic nezkazíte, avšak bronzová Miss Sporty tužka na oči Wonder'Eye Metallic 003 (koupit v e-shopu) či modrá Gabriella Salvete Deep Color Eyeliner 04: Indigo (koupit v e-shopu) posune vaše snažení na úplně jiný level.
Tip redakce:
Díky barevné
oční lince i řasence přitáhnete k oblasti očí mnoho pozornosti. Nikdy proto nezapomeňte na dokonalé doplnění a pročesání obočí. Díky Dermacol Voděodolné tvarující řasence na obočí (koupit v e-shopu) to zvládnete raz dva.

Trendy kompromis

Neradi se vzdáváte své oblíbené černé řasenky? Nevadí. Ke svěžímu letnímu líčení postačí i samotné barevné oční linky. Díky širokému výběru barev je můžete sladit třeba s outfitem.

TIP: Aby nebylo následné odličování očí noční můrou, nezapomeňte mít po ruce ideálně dvoufázový odličovač očí. Pořídit si ho můžete na e-shopu Teta drogerie (přejít na e-shop).

Připravil/a pro vás Karolína Valová

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

x
Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít