Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Obličej 5 TOP Beauty aplikací, které musíte mít

5 TOP Beauty aplikací, které musíte mít

5 TOP Beauty aplikací, které musíte mít

5. května 2017 od Jana Kantorová

5. května 2017 4 minuty čtení
Připravil/a Jana Kantorová

Tipů a rad ohledně líčení a krásy není nikdy dost. Chytré telefony nabízejí nepřeberné množství make-up aplikací, které nám mají život s krásou ulehčit. Abyste se v nich neztratily, vybrali jsme těch nejlepších pět, které by vám rozhodně neměly chybět.
Sdílet na facebooku Sdílet na Twitter Sdílet na Pinterest Emailem

1)    YouCam Makeup: Selfie Makeover

Aneb aplikace, která z vás udělá modelku. Už nebudete muset používat photoshop nebo utrácet peníze za dokonalý make-up od vizážistky. Tahle aplikace z vás totiž udělá královnu selfie fotek. S fotkami dokáže tahle aplikace doslova zázraky. Od loňského léta si ji stáhlo skoro 9 milionů uživatelů, k dispozici je zdarma pro Android i iOS. Ovládání je jednoduché a intuitivní, a i když je v angličtině, nemusíte se bát, že byste návodu nerozuměly. Funkce, které nás v redakci zaujaly, jsou vyhlazení pleti, aplikace pudru a rtěnky, zjemnění kontur tváře a odstranění lesku. Shodly jsme se na to, že ideální je i možnost vyhladit vrásky nebo kruhy pod očima, či dokonce zúžit obličej. 

Beauty aplikace 2017

Další funkce: změna barvy očí, doplnění řas a linek, bělení zubů, zdokonalování obočí, aplikace tvářenky.
Co se moc nepovedlo: změna vlasů – tahle funkce ještě není úplně dokonalá a vlasy ať se snažíte sebevíc, nevypadají vůbec přirozeně, na rozdíl od make-upu. 


2)    Zrcátko (Make-up mirror)

Zapomněly jste si zrcátko doma a nutně si potřebujete zkontrolovat svůj vzhled? Pak využijte možnosti svého chytrého telefonu. Je lepší, než foťák na telenu, využívá funkci zvýšení osvětlení, aby zajistila lepší odraz. 
Další funkce: přiblížení, noční mód, možnost hned si vyfotit selfie a sdílet ho na sociálních sítích

Beauty aplikace 2017


3)    Catch Your Skin Tone

Nevíte si rady s odstínem své pokožky? Tápete tak, který make-up máte pořídit, aby vám slušel a vypadal opravdu přirozeně? V tom případě si určitě zdarma stáhněte tuto aplikaci. Na základě skenu vaší pleti vám doporučí produkty přímo na míru. Nejdřív přiložte naskenujte pomocí fotoaparátu v mobilu čelo, následně tvář a naposledy také bradu. Výsledkem pak je tón vaší pleti s doporučením na správné kosmetické produkty. 

Co se moc nepovedlo: U nás je aplikace stále ještě v plenkách. Oproti tomu v zemích západně od nás zjistíte nejenom odstín vaší tváře, ale zároveň najdete i přesné produkty dekorativní kosmetiky, které můžete zakoupit a aplikace vám je pošle až domů. 

Beauty aplikace 2017


4)    Make-up Genius L´Oréal Paris

Za vznikem této aplikace stála velmi jednoduchá úvaha – „krása“ je jedním z nejvíce googlovaných témat na světě, s přibližně 4 miliardami hledání za rok. S její pomocí se chytrý telefon stane doslova zrcadlem a každá žena pak svou vlastní make-up designérkou. Aplikace je založena na stejném principu jako 3D filmy – na technologii „RT Track 64“. Jejímu vývoji se věnovali vědci více než 10 let. Jedná se o patentovaný algoritmus mapující rysy a pohyby obličeje pomocí zrcadlového fotoaparátu. Ten zachycuje 64 úhlů obličeje a téměř 100 různých výrazů. Při zkoušení aplikace navíc není nutné nečinně stát – aplikace zachycuje pohyby v rozsahu 60° - vaše líčení se tak pohybuje s vámi, jako ve skutečném zrcadle. Umožní vám postupně vyzkoušet celé portfolio líčidel L´Oréal Paris, ale také všechny aktuální módní looky, nebo třeba najít to správné líčení k vašemu outfitu.

Beauty aplikace 2017

Další funkce: Pokud si navíc nebudete vědět rady, jak doporučený look vytvořit, aplikace vám prostřednictvím profesionálních tutorialů ukáže, jak na to.  Aplikace nabízí i možnost oskenovat čárový kód konkrétního produktu přímo v prodejně, každá žena tedy ihned uvidí, jak by vypadala po jeho použití, tedy „před“ a „po“. Aplikace je zdarma ke stažení na App Store nebo pro Android na Google play. Po stažení nejprve pečlivě oskenujete svůj obličej a následně si vyberete look nebo produkt, který chcete vyzkoušet. 
 

5)    Sun Coach

Aplikace, která je vyvinuta tak, abych dokázala předvídat UV záření po celém světě. Stačí jen zadat místo, kde se nacházíte, a ukáže se vám UV předpověď. 
Další funkce: aplikace nabízí časovač, který připomene, za jak dlouho se máte znovu namazat a navíc užitečné tipy, jak ochránit pokožku před sluncem. Stejně jako náš manuál zde.

Beauty aplikace 2017

Připravil/a pro vás Jana Kantorová

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít