Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Obličej 5 beauty novinek, které vám na podzim nesmějí chybět

5 beauty novinek, které vám na podzim nesmějí chybět

5 beauty novinek, které vám na podzim nesmějí chybět

2. listopadu 2018 od Helena Hladíková

2. listopadu 2018 3 minuty čtení
Připravil/a Helena Hladíková

Víte, které podzimní kosmetické novinky byste rozhodně neměli minout? Inspirujte se a poznejte trendy, které mohou udělat radost vám nebo vašim blízkým pod vánočním stromečkem. Které to jsou a s čím vám pomohou?
Sdílet na facebooku Sdílet na Twitter Sdílet na Pinterest Emailem

Svůdný pohled každý den

Nevím jak vy, ale kdybych ráno mohla použít jen jediné líčidlo, vyhrála by to řasenka. Připadám si bez ní jako nahá, a pokud se tak cítíte i vy, určitě vás potěší hned dvě podzimní novinky, s nimiž bude váš pohled zaručeně sexy. Tou první je řasenka pro objem Bourjois Eye Catching  (1), s níž dokážete dodat i těm nejjemnějším řasám maximální objem. Má intenzivní barvu, nerozmazává se a krásně oddělí jednotlivé řasy. Potvrzuje to i řada profesionálních maskérů a vizážistů, protože právě ti značku Bourjois s oblibou používají.
řasenka pro objem Eye Catching (Bourjois)Druhou novinkou je řasenka Maybelline Volum‘ Express The Colossal 100% Black (2) se speciálním kartáčkem, který řasy perfektně natočí, zahustí, prodlouží a zvýrazní již v první nanesené vrstvě. Extra pigmentové složení navíc zajistí stoprocentně černou barvu, s níž dosáhnete opravdu dramatického pohledu. Řasenka je rovněž oftalmologicky testovaná a bez obav ji můžete používat i v případě, že nosíte kontaktní čočky.
řasenka Volum‘ Express The Colossal 100%25 Black (Maybelline)

Intenzivní hydratace je základ

Dodávat pleti dostatek vláhy je potřeba nejen přes léto, ale právě i na podzim a v zimě. Aby vaše kůže netrpěla žízní, dopřejte jí jedinečnou péči v podobě „nadupaného“ Neutrogena Intenzivního hydratačního pleťového séra Hydro Boost® Face (3). Vysoký obsah účinných látek skvěle hydratuje, vyživuje, pomáhá vyhladit vrásky i jemné linky a vrací pleti její mladistvou krásu. Stačí jemně vklepat pár kapek séra, a vaše pleť se bude cítit jako znovuzrozená!
intenzivní hydratační pleťové sérum Hydro Boost® Face (Neutrogena)

Maskujte se!

Víte, co byste v pravidelné péči o pleť rozhodně neměla opomíjet? Pleťové masky! Jednoduchým způsobem a za pár minut vás dokážou zbavit nečistot, mdlého vzhledu, jemných vrásek… Umí toho opravdu hodně, stačí si jen vybrat tu správnou. Pokud vás trápí černé tečky a mastná pleť, vyzkoušejte černou slupovací masku Dermacol Black Magic (4) s aktivním uhlím a aloe vera. Je ideální na vyčištění T-zóny a spolehlivě vás zbaví odumřelých kožních buněk.
černá slupovací maska Black Magic ( Dermacol)Jestliže chcete podpořit pevnost pleti a zpomalit její předčasné stárnutí, vytáhněte do boje Dermacol Noční vyživující masku Q10 s Karité (5). Zatímco budete spát, koenzym Q10 a máslo Karité pleť vyživí, zregenerují a postarají se o její správný buněčný metabolismus. Masku můžete aplikovat před spaním namísto nočního krému.
noční vyživující maska Q10 s Karité (Dermacol)

Zdroj foto: Shutterstock

Připravil/a pro vás Helena Hladíková

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít