Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Novinky Proč myslíme na potravu pro duši

Proč myslíme na potravu pro duši

Proč myslíme na potravu pro duši

6. února 2023 od Teta drogerie

6. února 2023 2 minuty čtení
Připravil/a Teta drogerie

Užívejte si pocit klidné mysli, psychické pohody a vyrovnejte se s nadměrným stresem s pomocí doplňku stravy Vyrovnaná mysl

Stejně jako si dáváme pozor na to, co jíme, abychom si udrželi dobré fyzické zdraví, je dobré sledovat i to, co vstřebává naše mysl. Aby poměr negativních vlivů, jako jsou stres, napětí, nedostatek spánku, vyvážily pozitivní prožitky. Těch se občas mnohdy nedostává, a proto Kneipp představuje řadu přírodních, vysoce efektivních doplňků stravy zaměřených na psychickou pohodu. Bez nebezpečí vzniku závislosti. Zkrátka potrava pro duši.

Síla psychiky je totiž velká a kromě naší duševní pohody ovlivňuje i naše fyzické zdraví. Koneckonců už od roku 1946 považuje Světová zdravotnická organizace (WHO) za zdraví celkovou fyzickou, psychickou a společenskou pohodu.

V dnešní době nás vyčerpává stres víc než kdy dřív. Vysoké nasazení v pracovním i soukromém životě často končí vyhořením. A k tomu se v posledních letech přidává závislost na technologiích, které nás psychicky vyčerpávají, aniž bychom si tento fakt vůbec uvědomovali. Vytváříme tak ideální podmínky pro vznik psychických potíží, a tím pádem i pro oslabení imunity a dalších tělesných funkcí.

Kneipp se snaží do našich životů vnášet vyrovnanost a klid skrze přírodní kosmetiku a doplňky stravy. Ať už jde o zhoršený spánek, pocuchané nervy, potíže se soustředěním, nebo narušenou psychickou rovnováhu. A produkty Kneipp jsou na podporu psychického zdraví vhodné pro každou duši.

VYROVNANÁ MYSL

Užívejte si pocit klidné mysli, psychické pohody a vyrovnejte se s nadměrným stresem s pomocí doplňku stravy Vyrovnaná mysl. Vaše tělo i duše vám poděkuje. Doplněk stravy vhodný například pro pracující maminky, které kromě svých pracovních povinností pečují také o děti a domácnost. Výtažky z ginkgo a šafránu blahodárně působí na psychiku a vitamíny B2, B6 a B12 zase výrazně přispějí k podpoře nervové soustavy. 


TŘEZALKA

Cítíte se unavení a vystresovaní? Nechte kávu a čokoládu být a raději zkuste sáhnout po pomocníkovi přímo z přírody. Ohleduplným způsobem zmírňuje duševní únavu a podporuje emoční rovnováhu a psychickou pohodu. Stejně jako naše ostatní produkty je nenávykový. Pro ty, co už nechtějí věšet hlavu. Pomůže zejména ženám, jimž schází radost ze života.


 

KOZLÍK PLUS

Kozlík Plus přírodní cestou podpoří přirozené obranné mechanismy pro zvládání stresu a vyčerpání. Obsahuje vitamíny B pro podporu nervového systému, prášek z kořene kozlíku lékařského. Pro ty, co toho mají až nad hlavu. Zejména pro ženy, které řeší zároveň menopauzu, starost o vnoučata a do toho často i vysoké pracovní nasazení. Také tento produkt je nenávykový.

/9. 2. 2023 dostupný jen na prodejnách Teta/

PAMĚŤ + KONCENTRACE

Pro ty, co musí mít hlavu ve formě – studenty a mladé profesionály, kteří potřebují podpořit koncentraci a paměť na maximum. Pomůže jim v tom výtažek z kořene ženšenu pravého a kyselina pantothenová pro lepší mentální činnost. Doplněk navíc snižuje únavu a vyčerpání.

 

/9. 2. 2023 dostupný jen na prodejnách Teta/

Připravil/a pro vás Teta drogerie

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Více novinek naleznete v našem aktuálním letáku

Související články

[CMSAbstractTransformation.DataBind]: Object reference not set to an instance of an object.
Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

x
Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít