Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Novinky Nejen v teplých dnech raději tělový sprej než parfém

Nejen v teplých dnech raději tělový sprej než parfém

Nejen v teplých dnech raději tělový sprej než parfém

15. srpna 2023 od Teta drogerie

15. srpna 2023 2 minuty čtení
Připravil/a Teta drogerie

Říkáte si, co to vlastně tělové spreje jsou? Že jste o nich možná něco zaslechla, ale moc toho o nich nevíte? Všichni přece známe klasické deodoranty (deo spreje) nebo pak parfémy, toaletní vody, parfémované vody. Ale tělové spreje nebo dokonce mlhy?

Co jsou vlastně tělové spreje?

Tělové spreje, mlhy, závoje ale také i body misty jsou něco jako jemný aerosol, který se po nastříkání usadí. Obsahují výrazně nižší koncentraci vonných látek. Jsou lehčí, svěží a často vhodnou alternativou těžkého parfému. Tělové spreje vydrží asi 3 až 4 hodiny, jejich účinek je tedy kratší než u parfémů.

Kdy je vhodné sáhnout po tělovém spreji?

Některé z nás použijí tělový sprej ihned po sprše, jiné ho použijí v posilovně po cvičení nebo po běhu či jízdě na kole. Často využívanou aplikací vůně je přímo na ložní prádlo. Třeba po heřmánku se vám bude krásně usínat.
 
Velmi časté využití tělových sprejů je právě v létě, kdy v horkých dnech máme tendenci „nosit“ lehčí vůně. Těžké vůně se často mění vlivem tepla na lepkavé a jsou až nepříjemně intenzivní. V létě berte ohledy i na své okolí a nepoužívejte v uzavřených prostorech příliš těžké vůně v koncentrované podobě.
 
Tělové spreje jsou vhodné i pro ty z nás, které nesnášejí intenzivní vůně, které mohou vyvolat bolesti hlavy.
 

Jak a kam se tělové spreje aplikují?

Nanesení spreje je jen na nás. Ať už ho aplikujete na pokožku, vlasy, oblečení, prádlo nebo jen do místnosti, prostě vždy příjemně osvěží a není jich „moc“.
 
Nebojte se tělové spreje aplikovat i na oblečení, které jste dlouho nenosila. Vzhledem k rychleschnoucí povaze tělových sprejů je osvěží během pár minut. Naneste je asi ze vzdálenosti natažené paže. O oblečení se bát nemusíte, tělové spreje nejsou vyráběny na alkoholové bázi.
 

A jaká je cena tělových sprejů?

Cena je další pozitivní stránka tělových sprejů. Příjemně voní a nezatíží vaši peněženku, tak jako drahé parfémy. Navíc si často můžete vybrat svou oblíbenou značku, kterou máte i ve formě klasického parfému.
 

Připravil/a pro vás Teta drogerie

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Více novinek naleznete v našem aktuálním letáku

Související články

[CMSAbstractTransformation.DataBind]: Object reference not set to an instance of an object.
Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít