Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Vlasy ZAKRYTÍ ŠEDIN: Libuše (47)

ZAKRYTÍ ŠEDIN: Libuše (47)

ZAKRYTÍ ŠEDIN: Libuše (47)

9. září 2021 od Teta drogerie

9. září 2021 3 minuty čtení
Připravil/a Teta drogerie

Libuše si v proměně moc přála pomoci s výběrem barvy, protože ji trápí šediny a krepaté nepoddajné rozlétané vlasy. Barví si vlasy většinou doma, ke kadeřníkovi téměř nechodí a důležitá je pro ni kromě kvality i rozumná cena používané péče. Sama přiznala, že byla vždy na péči o vlasy trochu líná, ale nebrání se experimentování.

Typ vlasů z pohledu odborníka

Libuše měla velmi suché, poškozené vlasy. Jsou také kudrnaté, což je právě předpoklad k velkému vysušení. Vlasy byly barvené od kadeřníka, měla výrazné odrosty a celkově byly vlasy prošedivělé. Typologicky je Libuše spíše ,,teplý‘‘ somatotyp pleti, hodí se jí tedy výrazné odstíny s teplým podtónem. U Libuše jsme museli řešit dva zásadní problémy – výživu a uhlazení jejích nepoddajných vlasů a krytí prošedivělých vlasů.

Výběr barvy na vlasy


Jelikož jsme se shodli na výběru výraznější, teplé hnědé a zároveň jsme potřebovali mít jistotu 100% krytí šedin, zvolili jsme L‘Oréal Paris Excellence Créme, která má na výběr ze 30 odstínů a je opravdu spolehlivým produktem pro krytí šedivých vlasů. Odstín jsme vybrali č. 6.41 – hnědou oříškovou.
Šedivé vlasy 1
Barva byla aplikovaná dle instrukcí na obalu, včetně testu na alergii, pomocí aplikátoru, který je součástí balení. Po uběhnutí času působení byla barva umyta speciálním jemným šamponem, který je také součástí balení a nanesena závěrečná péče, také součástí balení, pro ukončení barvícího procesu.
Šedivé vlasy 2

Následná péče

Pro zachování výrazné, lesklé barvy byla doporučena péče L’Oréal Paris Color Vive šampón, balzám i maska. Tato řada prodlužuje životnost barvy, prohlubuje její intenzitu a zanechává vlasy hedvábně hladké, měkké a pružné. Zároveň je chrání před vnějšími agresory jako jsou UVA/UVB záření.

Speciální péče proti vysušení a styling

Jelikož byly vlasy Libuše opravdu vysušené, rozhodli jsme se jim dodat výživu pomocí olejíčku L’Oréal Paris Elséve Extraordinary Oil. Ten jsme aplikovali do ručníkem vysušených vlasů a následně je vyfoukali přes kulatý hřeben do hladka. Jelikož jsme zvolili styling rovných vlasů, po vyfoukání jsme vlasy ještě vyžehlili žehličkou na vlasy. Pro dokonale hladké vlasy a zároveň jako ochranu před teplem z žehličky jsme zvolili L’Oréal Paris Stylista Sleek Serum.

Extra tip

Pro každou ženu, která si barví vlasy, je téměř povinností mít ve své výbavě L’Oréal Paris Magic Retouch Sprej pro okamžité zakrytí odrostů a šedin. Neocenitelná vychytávka, kterou oceníte v období mezi barveními. K dispozici jsou pro různé odstíny od tmavé až po blond.
 

Připravil/a pro vás Teta drogerie

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít