Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Tělo Testujeme: Fungují vyživující laky, tak jak slibují?

Testujeme: Fungují vyživující laky, tak jak slibují?

Testujeme: Fungují vyživující laky, tak jak slibují?

28. ledna 2020 od Pavla Maříková

28. ledna 2020 3 minuty čtení
Připravil/a Pavla Maříková

Zima dává nehtům pořádně zabrat. Lámou se, třepí, pomalu rostou. Pokud i vy řešíte, že kvalita nehtů není přesně podle vašich představ, zjistěte, které vyživující laky opravdu fungují a dodají nehtům vše, co slibují.

miss sporty Péče o nehty Nail Expert 5 in 1 (koupit v e-shopu

Lucie Ulmanová, redaktorka


Péče o nehty slibuje hladší, silnější, hydratované a lesklé nehty. Zabraňuje také jejich třepení a podporuje jejich přirozený růst.

Do rukou se mi dostala péče, která je také vhodná jako podklad po barevný lak. Nehty nejen dobře vyživuje, ale také vytvrdí. Když jsem poté na nehty nanesla tmavý lak, neodlupoval se už po dvou dnech, naopak nehty vydržely déle upravené. Jako velký benefit oceňuji i fakt, že zabraňuje žloutnutí nehtů.

Efekt na nehtech po nanesení: 90 %
Výživný lak se štětečkem velmi dobře aplikuje, i po nanesení dvou vrstev má průhlednou a prodyšnou texturu a nehtům dodal krásný lesk.

 

Vyživené nehty: 80 %
Mám to štěstí, že mám své nehty pevné, netřepí se, ani nelámou. Výživná péče je ale hezky zpevnila a po delším používání je viditelně podpořila v růstu.

 

Zpevnění nehtu: 90 %
Ačkoliv nemám s nehty žádný problém, péče je skvěle vyživila, hydratovala a zvýšila jejich odolnost, například při mytí nádobí a dalších domácích pracích.

 

Celkové hodnocení: 4/5

Sally Hansen Green Tea and Bamboo Strength

Pavla Maříková, šéfredaktorka
 
Značka známá jako expert v péči i dekorativní kosmetice určené na nehty vsadila na přírodní ingredience - výtažky ze zeleného čaje a bambusu, které společně utěsňují vrstvy nehtů a pomáhají jim odolat štěpení, oddělování a lámání. Lak lze použít i jako podkladovou bázi, a dokonce i jako top coat

Efekt na nehtech po nanesení: 90 %
Na rozdíl od jiných vyživujících laků má tento velmi příjemnou konzistenci a skvěle se nanáší. Na nehtech zanechává krásný lesk, takže nehty vypadají ihned zdravěji.

 

Vyživené nehty: 90 %
Už po první aplikaci jsem cítila, že jsou nehty v lepší kondici, nelámaly se ani netřepily. Po cca 14 dnech pravidelného používání jsem byla z kvality nehtů opravdu nadšená.

 

Zpevnění nehtu: 90 %
Jak jsem již zmínila v předchozím odstavci, nehty byly zpevněné prakticky okamžitě. Vzhledem k tomu, že byly opravdu poničené po dlouhodobém nošení „gelovek“, efekt zpevnění byl velmi výrazný. Jsem moc spokojená.

 

Celkové hodnocení: 5/5

Eveline Cosmetics SOS multivitaminový kondicionér s vápníkem Nail Therapy Professional (koupit v e-shopu

Jana Kantorová, šéfeditorka
 
Kondicionér na nehty slibuje rychlou a účinnou pomoc pro slabé, křehké a štěpící se nehty. Benefitem je jeho složení - obsahuje vitaminy, vápník a kolagen. Díky tomu dochází k obnovení, regeneraci a vytvrzení nehtů.
Efekt na nehtech po nanesení: 100 %
Lak se snadno aplikuje, má příjemnou konzistenci a rychle zasychá. Aplikuje se ve dvou vrstvách. Každý den jedna. Díky tomu se nehty krásně lesknou.
 
Vyživené nehty: 90 %
Kondicionér se nanáší v několika krocích. První den se nanese jedna vrstva, další den druhá. Třetí den se obě vrstvy odstraní a takto se pokračuje celých 14 dní. Po prvních dvou aplikacích k viditelnému zlepšení sice nedošlo, ale nehty byly lesklé a zdály se být silnější. Mám slabé nehty a díky tomuto laku nedocházelo k jejich „otáčení“, když jsem o něco zavadila. K viditelnějším výsledkům pak došlo zhruba po páté aplikaci, kdy byly nehty už opravdu viditelně silnější.
 
Zpevnění nehtu: 100 %
Léčba štěpících se nehtů sice trvala delší dobu, ale vytrvala jsem. Prvních několik aplikací je potřeba opakovat 14 dní v pravidelných intervalech. Poté je měsíc pauza. Už v prvních dnech pauzy bez laku jsem zaznamenala opravdu zlepšení kvality nehtů. Nelámou se, netřepí a jsou celkově na pohled hezčí a lesklejší. Tento produkt rozhodně doporučuji.


 

Celkové hodnocení: 5/5

Flormar Nail Care 4in1

Markéta Sikorová, webová analytička
 
Vyživující lak na nehty je něco, co v zimě opravdu potřebuji. Tento od Flormar navíc stejně jako další produkty této značky obsahuje přírodní extrakty a oleje, které mají nehty vyživit a zpevnit. Navíc jej lze použít jen sám o sobě, nebo jako bázi či top coat.
Efekt na nehtech po nanesení: 90 %
Nanesení laku je díky delší rukojeti velice pohodlné a užší kartáček zajistí přesnost. Lak jsem nejprve zkoušela samostatně, a tak jsem se nebála dát hned 2 vrstvy. Lak velice rychle zasychá a přirozeně se leskne. Ve dvou vrstvách navíc nehet krásně vyhladí.
Zkoušela jsem i jako top coat, a tam je lesk, řekla bych, výraznější. Pokud tedy chcete opravdu výraznou lesklou barvu, pak tento lak poslouží jako výborný top coat právě vám.
 
Vyživení nehtu: 80 %
Tady jsem efekt viděla spíše tehdy, když jsem lak používala přímo na nehet. Tedy buď samostatně, nebo jako bázi, což je zřejmě pochopitelné, protože tak se obsažené látky lépe dostanou do nehtu. Po téměř dvou týdnech se mi nehty vyhladily a nevypadají jako bez života. Za sebe tedy vidím opravdu pozitivní změnu a lak opravdu něco dělá. Věřím, že po měsíci by mohl být efekt ještě výraznější.
 
Zpevnění nehtu: 100 %
Ač jsem příliš nedoufala, jelikož mám velice křehké nehty a v zimě je to ještě o poznání horší, s tímto lakem mé nehty vydržely daleko více než bez něj. Za dobu jeho používání se mi nestalo, že by se mi nehet uštípl, a hlavně se mi také ani netřepily. To je pro mě opravdový zázrak a budu lak používat i nadále!

 

Celkové hodnocení: 5/5

Připravil/a pro vás Pavla Maříková

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

x
Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít