Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Tělo Nudný sex po letech? Vraťte mu zase jiskru!

Nudný sex po letech? Vraťte mu zase jiskru!

Nudný sex po letech? Vraťte mu zase jiskru!

29. ledna 2021 od Vanda Vízková

29. ledna 2021 3 minuty čtení
Připravil/a Vanda Vízková

Roky praxe dělají mistra. Jenže to v manželství často neplatí. Naopak – roky v té samé ložnici svádějí k rutině a nudě. K tomu, aby to mezi vámi zase jiskřilo, přitom není nutné provádět žádné postelové veletoče. Změňte jen maličkosti, uvidíte, jak budete oba příjemně překvapeni!
Mohlo by se zdát, že čím déle jeden druhého – a svá těla – znáte, tím lepší by měl váš sexuální život být. Opak bývá často pravdou. Nejen že máte tendenci se méně snažit, ale paradoxně vám také ruce často svazuje ostych. Ano, i po letech. Nebo právě proto. Dělat odvážné věci, experimentovat nebo hrát různé role jde překvapivě lépe, když se známe méně. Jen si vzpomeňte, jak ochotně a bezproblémově jste svému partnerovi přichystala nejedno překvapení, dnes byste se ale nejraději i převlékala potmě. Nenechte vášeň zcela vyprchat. Začít si sex zase plně užívat můžete i díky drobnostem.

Sexy prádlo? Zapomeňte na ně!

Mnoho návodů na oživení sexuálního života se ženám snaží vnutit, že bez sexy prádla to nepůjde. Ve skutečnosti je máloco horší zabiják intimní atmosféry než to, když se žena cítí nepatřičně. Nenechte si nutit něco, co vám nesedí či nevyhovuje. Naopak. Pořiďte si prádlo, ve kterém se nebudete cítit směšně, ale dobře. Pokud je to prádlo stahovací, kupte si klidně takové. To, co vám opravdu dodá sex appeal, je to, že se budete ve svém těle i prádle cítit patřičně a dobře!
sexy spodní prádlo
Tip redakce:
Kromě prádla, které vám dodá sebevědomí, zkuste i
novou vůni. Vašeho partnera překvapí, když na vás ucítí jinou vůni než tu, na kterou je zvyklý. A i vy ji budete vnímat intenzivněji. Schovejte si ji ale jen pro intimní chvíle. Po čase začne fungovat jako skvělý spouštěč… Zkuste třeba Calvin Klein Euphoria Blossom Eau de Toilette Spray (koupit v e-shopu), který je pro takovou příležitost přímo dělaný.

Diskomfort při sexu

To, co vám může bránit si sex užívat, může být vaginální suchost – nepříjemné dření a pálení při pohlavním styku trápí mnoho žen okolo menopauzy a po ní. Netrapte sebe ani partnera a zkuste lubrikant. Že nemáte ve zvyku používat pomůcky? Věřte, že tohle udělá vám oběma skvělou službu. Díky lubrikantu odpadnou nepříjemné pocity, které vám brání se více uvolnit. Vyzkoušejte například  Durex Play Lubrikační gel Perfect Glide (koupit v e-shopu). Je hladký, jemný a rychle nezasychá, komfort vám tedy bude poskytovat dlouho.
lubrikační gel a kondomy
Tip redakce:
Pokud se nebráníte ani asistenci šikovných pomůcek, zkuste třeba
Durex Vibrační kroužek Intense Vibrations (koupit v e-shopu), který jemnými vibracemi poskytne rozkoš partnerovi i vám.

Moc světla škodí, málo taky

Partner by se na vás rád díval a nejraději by rozsvítil všechna světla v pokoji. Nedivte se – muži jsou velmi vizuálně založení a jejich touhu posiluje to, že vidí ženské křivky i to, jak se při milování tváříte… Vy naopak nedokážete přestat myslet na své povolené břicho nebo rozměrnější stehna a nejradši byste si intimní chvilku odbyla potmě. A co kompromis? Bolsius Aromatic 2.0 Svíčka ve skle Pure Romance (koupit v e-shopu) svými dvěma knoty dodá právě tolik světla, abyste se vy ještě cítila komfortně a váš partner viděl to, co potřebuje. Navíc tato vonná svíčka svou smyslnou vůní růží, jantaru a pačuli podtrhne atmosféru vaší chvilky.

TIP: Další produkty pro zkvalitnění a zpestření intimního života najdete v prodejnách i na e-shopu Teta drogerie (pokračovat na e-shop).

pár při milostných hrátkách v posteli s okvětními lístky

Co když za to může on?

Tak nějak automaticky se předpokládá, že za úpadek intimního života mohou svými „bolestmi hlavy“ většinou ženy. Čím dál více párů ale trápí to, že žena by chtěla, ale nechce nebo nemůže muž. Přitom už dávno není hanba tento problém řešit. Vy berete vitamíny na nehty, pleť, vlasy, proč by je váš muž nemohl brát na prostatu a svou mužnou kondici? Kupte mu třeba Cemio Switzerland Kapsle Red 3, které podporují správnou činnost prostaty i mužskou potenci.

Připravil/a pro vás Vanda Vízková

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít