Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Tělo Horoskop krásy – 12. díl: Krása Střelců

Horoskop krásy – 12. díl: Krása Střelců

Horoskop krásy – 12. díl: Krása Střelců

23. listopadu 2017 od Eva Suchomelová

23. listopadu 2017 4 minuty čtení
Připravil/a Eva Suchomelová ve spolupráci s expertem Petra Alraune

Každé znamení zvěrokruhu pojímá krásu a péči o ni po svém. Každé má vlastní styl a vyhovují mu jiné druhy produktů. Jak je to u zrozenkyň ve znamení Střelce, jsme se zeptali expertky na magii, Petry Alraune.
Sdílet na facebooku Sdílet na Twitter Sdílet na Pinterest Emailem
Střelci bývají společenští, optimističtí, zároveň v sobě mají cosi dětského. Milují volnost a cestování, upřednostňují příjemné textury a etnické prvky. Preferují přirozenost a pohodlí, formálnost je svazuje. Citlivost nepatří zrovna k jejich silným stránkám, zato jsou velmi upřímní. Střelkyně, smiřte se s tím, že vaše komplimenty budou brány přinejmenším s rozpaky. A v tom horším se občas někoho citelně dotknete, aniž byste to tušily.

O Střelcích se říká „milovaný, ale litovaný“. Trošku bojují s nedostatkem soudnosti, což si okolí mylně vykládá jako nedostatek vkusu. Není tomu tak. Střelci vědí, co je krásně. Imponuje jim glamour či sexy styl, jen k nim příliš nepasuje. Daleko působivější jsou ve své přirozenosti, osobitost dodá ojedinělý extravagantní prvek. Například ideální je pro ně nude líčení s rozjasněním některých partií obličeje, doplněné o tyrkysové oční stíny. Méně odvážným zrozenkyním ve Střelci postačí tyrkysová oční linka.

Stejně tak i v úpravě vlasů se nejlépe cítí v rozpuštěných vlasech, případně často sáhnou po praktickém krátkém sestřihu. Často jim v mládí spadá do čela pramen vlasů jako temperamentním hříbatům. Podstatné je, aby vyzněly jejich jasné a čilé oči, takže by vlasy neměly padat do očí. Aby nemusely řešit obtěžující prameny či slušivost svého vlasového stylingu, měly by ženy narozené ve znamení Střelce věnovat čas správné volbě účesu podle tvaru svého obličeje. Například správně zvolená ofina podle tvaru obličeje může vyřešit všechny praktické otázky kolem jejich účesu.

Horoskop krásy –12. díl: Krása Střelců

„Střelkyním vládne Jupiter a ten svým dobrodružkám dává do vínku mnoho úžasně aromatických bylin. Šalvěj, yzop, hřebíček nebo zimolez v parfémech zaručeně zaberou, a navíc přinesou i štěstí,“ doporučuje Petra Alraune. Dále by je mohla zaujmout kosmetika s mátou, borůvkami, chrpou, ostružiníkem, fíky, moruší či kerblíkem. Ideální je, pokud ho sežene v cestovním balení. „Pokud jde o barvy, sluší vám tyrkysová a bílá, Střelci,“ říká expertka na astrologii.

Citlivými oblastmi Střelců jsou ruce, ramena a nohy, své sportovní vášni vděčí za časté úrazy. Z hlediska krásy by si měli co nejrychleji najít svou stálou manikérku a pedikérku, která je včas upozorní, pokud by něco nebylo v pořádku. A zároveň budou mít neustále upravené nehty.

Z parfémů se pro ně hodí svěží, nekomplikované kompozice, které odpovídají jejich veselému, nezáludnému charakteru. Mohou sáhnout po ovocné vůni, založené na broskvi, malině, červeném rybízu a vodním melounu, doplněné o květiny, jako je výrazná frézie, a se závěrem na bázi santalu, cedru, pačuli či dubového mechu.
 

Zdroj foto: Fotolia

Připravil/a pro vás Eva Suchomelová ve spolupráci s expertem Petra Alraune

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Expert z článku

Petra Alraune
Expertka na magii, spisovatelka a věštkyně
671
"Všechno, co hledáme, jsme už jednou ztratili."

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

x
Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít