Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Tělo Halloweenské nehty: Dotáhněte svůj děsivý outfit

Halloweenské nehty: Dotáhněte svůj děsivý outfit

Halloweenské nehty: Dotáhněte svůj děsivý outfit

13. října 2017 od Lucie Kubíková

13. října 2017 4 minuty čtení
Připravil/a Lucie Kubíková ve spolupráci s expertem Kamila Šimková

Halloween neboli předvečer Svátku všech svatých je jeden z nejoblíbenějších dnů v roce po celém světě. A není divu, vždyť kdy jindy můžete popustit uzdu fantazii, převléci se do kostýmu a strašit kolemjdoucí? Dotáhněte svůj outfit k dokonalosti od hlavy až k patě a nevynechte ani nehty!
Sdílet na facebooku Sdílet na Twitter Sdílet na Pinterest Emailem
Děti samozřejmě nevynechají jedinou příležitost, kdy mohou po setmění běhat venku, dovádět, a ještě si domů přinést hromadu cukroví. A dospělí si mohou jednou za rok dopřát pořádnou porci temných, strašidelných, a možná i trochu nevkusných kostýmů. Jak vytvořit ideální halloweenský outfit? Sáhněte po roztrhaném oblečení tmavých barev, přidejte třeba pár spínacích špendlíků, vytvořte si trochu umrlčí make-up a dolaďte to těmi nejstylovějšími nehty! Inspiraci můžete nasbírat u nás. Potřebovat budete jen laky, nail artové zdobicí nástroje, možná pár samolepek na nehty – a hlavně trochu trpělivosti a spoustu fantazie!


Black and White

Černá a bílá, to je věčná kombinace, se kterou neuděláte chybu. Tento způsob úpravy nehtů navíc můžete využít třeba i na nějakou party nebo večírek. Jak podotýká Kamila Šimková, odbornice na péči o nehty, s podobným stylingem si poradí i začátečníci. Základem je černý lak, který necháte důkladně zaschnout. Poté pomocí nail artového nástroje, jako jsou tenké štětečky nebo kovové kuličky, malujte bílým lakem obrazce. Závěrem je třeba celé dílo zafixovat vrchním lakem neboli top coatem.

Halloweenské nehty: dotáhněte svůj děsivý outfit

„Dále se dnes dělají techniky, kdy se lak kape do vody. Nehet se ponoří a jakási mapa z laku, která plave na povrchu, se na něj nabere. Nechá se uschnout a přebytek kolem nehtů se odstraní odlakovačem. V tomto případě se ale nejedná o cílené obrazce, ale spíše o nahodilé motivy,“ vysvětluje fígl manikérek Kamila Šimková.


Něco pro malířky

„Podobné obrázky jsou spíš pro nadšence, kteří mají jistou ruku a dost času na zkoušení.  Jde totiž o složitější, ale hlavně velmi detailní malování. Pokud je někdo šikovný, rád kreslí, jistě to zvládne,“ vysvětluje Kamila Šimková. „Opět je základem podkladová barva, přes kterou se tenkým zdobicím štětcem či kovovou kuličkou maluje dalším lakem požadovaný motiv. Vše se opět na závěr zafixuje top coatem.“

Halloweenské nehty: dotáhněte svůj děsivý outfit


Pokud se vám nechce trávit nad nehty tolik času, případně si nevěříte, že by se vám výsledek líbil, můžete se v drogerii podívat i po různých šablonách na nehty – fóliích nebo samolepkách.


Je libo kapku krve?

Stejným postupem lze vytvořit i další druh obrázků. Pokud chcete docílit plastického efektu, vynechte závěrečnou vrstvu nadlaku – top coatu, radí Kamila Šimková. Pokud chcete vytvořit tyto nebo podobné obrázky, nezbyde vám, než zainvestovat do nail artových nástrojů. Sada zdobicích kuliček, s nimiž se například dá vytvořit na nehtu krásná kapka krve, se vám určitě na podobné experimenty bude hodit.

Halloweenské nehty: dotáhněte svůj děsivý outfit


Měsíc a hvězdy

Základem je v tomto případě dokonalé vytvarování nehtu. Špičky ostré jako břitva dodají šmrnc i poměrně jednoduchému zdobení. Neobvykle navíc působí i matný lak – buď koupíte přímo ten, nebo požadovaného efektu docílíte matným top coatem.

Halloweenské nehty: dotáhněte svůj děsivý outfit

„Měsíčky na nehtech můžete buď koupit a aplikovat jako nálepky, nebo je můžete zkusit vykreslit samy. Záleží jen na tom, jak pevnou máte ruku. To samé platí i o hvězdičkách. Někdo má ruku jistou a bez potíží je vykreslí, další raději sáhne po kupovaných. Nic není horší nebo lepší, každý si najde vlastní způsob,“ vysvětluje Kamila Šimková.


Stříbrná a černá

Také poslední styling určitě využijete i při mnohých jiných příležitostech, než je halloweenská party. Podobný by se jistě skvěle vyjímal třeba na koncertě nebo na slavnostní večeři.

Halloweenské nehty: dotáhněte svůj děsivý outfit

Základem je opět tmavý lak, nehty se zdobí pomocí kamínků. Kovového efektu docílíte metalickým lakem, které dnes nabízí mnoho nehtových značek. Nepravidelného kovového efektu docílíte buďto opět tomu určeným lakem, či kombinací technik lakování, kdy nanesete opět tmavý základ a přes to nepravidelně lak s třpytivým kovovým efektem,“ vysvětluje Kamila Šimková.
 

Zdroj foto: Fotolia

Připravil/a pro vás Lucie Kubíková ve spolupráci s expertem Kamila Šimková

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Expert z článku

Kamila Šimková
Odbornice na péči o nehty
248
"K dokonalým šatům, make-upu a krásným vlasům patří bezesporu i perfektně upravené ruce."

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

x
Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít