Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Tělo 5 beauty triků, které zaberou. Okamžitě!

5 beauty triků, které zaberou. Okamžitě!

5 beauty triků, které zaberou. Okamžitě!

7. ledna 2019 od Jana Kantorová

7. ledna 2019 3 minuty čtení
Připravil/a Jana Kantorová

Stop oteklým očím, vlasům bez lesku i mdlé pokožce. Víte, jak to zastavit hned teď? Podívejte se na naše extra triky, které vám k tomu pomohou. Okamžitý výsledek je zaručen!
Sdílet na facebooku Sdílet na Twitter Sdílet na Pinterest Emailem

Trik číslo 1: Ledujte!

Topmodelky bývají krásné, zvlášť když kolem nich běhá celý tým profesionálů. A přestože ty nejlepší z nich mají krásu v genech, stárnou stejně jako obyčejné ženy. Odborníci tak mohou sice pomoci, ale výsledky nemusí být okamžité, trvanlivé nebo přirozené. Snad každá celebrita má svůj vlastní trik, jak vypadat svěže. Jeden takový jsme okoukali od modelky Kate Moss. A je velmi jednoduchý. Máte-li pocit, že jste oteklá a jdete do společnosti, napusťte si umyvadlo s ledovou vodou, přidejte led a ponořte do něj na pár sekund obličej. Póry se zatáhnou, pleť rozzáří a navíc zmizí otoky a jemné vrásky.

ledování pokožkyTip redakce:
Na stejném principu vlastně funguje i rada, abyste své pleťové krémy uchovávaly v lednici a nanášely je na pleť ledově vychlazené. Zmizí tak otoky, pleť přirozeně zčervená, a vypadá tak mnohem mladistvěji. Nebo vyzkoušejte Neutrogena Hydro Boost Intenzivní hydratační sérum, které dodává unavené pleti okamžitě energii.
 

Trik číslo 2: Hladká pokožka

Prohlížíte se v zrcadle a říkáte si, že by bylo potřeba omladit i pokožku těla? Základem jsou samozřejmě hydratační tělová mléka, ale musíte jim i usnadnit cestu přímo do své pokožky. Takže jestli právě teď potřebujete omladit, pak si dejte příjemnou vanu, nalijte do ní pár kapek olivového oleje, masážní houbičkou nebo kartáčem jemně otírejte a masírujte celé tělo, aby došlo k prokrvení a zároveň také odstranění šupinek odumřelé kůže. Jakmile vylezete z vany, neutírejte se ručníkem, ale ještě na vlhkou pokožku naneste své oblíbené tělové mléko, například Dove Ritual Povzbuzující tělové mléko s avokádovým olejem a extraktem měsíčku lékařského.

kartáčování pokožkyTip redakce:
A jak na mladší rty? Naneste na ně jakýkoli olej, třeba mandlový, vezměte si měkký kartáček na zuby a po dobu jedné minuty rty masírujte. Budou jemné, prokrvené a plnější.
 

Trik číslo 3: Ať vlasy září!

Se stoupajícím věkem se ztrácí z vlasů přirozený lesk a bledne i barva. To se samozřejmě dá vyřešit kadeřníkem, který vlasy obarví. Ale co si nalhávat, celý měsíc, co k němu nejdete, se ty vlasy prostě nelesknou. Jak na to, když potřebujete vlasy omladit právě teď? Má to řešení. Pořiďte si domů jednorázové barvy na vlasy určené blondýnkám. Nehledě na to, jestli jste bruneta, nebo zrzka. Blond barva dodá vlasům zlatavé tóny a lesk. Tím navíc rozjasníte i pleť, takže celkově vypadáte hned mladší. A to už se vyplatí, ne?

vlasyTip redakce:
Modelka Linda Vojtová svoje vlasy prý nemyje! Jakmile je chvíli doma, umývá vlasy jen jednou týdně, aby se zbytečně nevysušovaly. Co ale dělá, je přidávání olejíčku na konečky vlasů. A když ho nemá? Klidně do vlasů nanese hydratační tělové mléko. A navíc, máte-li dlouhé vlasy, pak je podle expertů lepší nosit různé culíky a copy.
 

Trik číslo 4: Ruce jako dvacítka

Tento trik sice nefunguje během pěti minut, ale bude vám na to stačit jen pár hodin přes noc. Právě ruce nejčastěji prozrazují věk, je proto nutné občas zabojovat proti jejich zničení. Pokud ale potřebujete pokožku na rukách omladit okamžitě, dopřejte si péči navíc. Ohřejte olej na teplotu těla, třeba Purity Vision Bio Kokosový olej, nalijte ho do misky a na deset minut do něj ponořte celé ruce. Poté si natáhněte bavlněné rukavice a ráno se nebudete stačit divit. 

olej na ruceTip redakce:
Mladistvější vzhled vám dodá i správně zvolená manikúra. Obecně je známo, že růžová barva omlazuje. A to jak při líčení, tak i jako manikúra. Dopřejte si tedy
sexy nehty i bez rudé barvy a uvidíte, kolik parády s ní naděláte.
  

Trik číslo 5: Vypnout prsa!

Poslední tip je vlastně jednoduchý, ale v dnešní uspěchané, hektické a sedavé době se na něj zapomíná. Hlavně ženy. K tomu, abyste během několika sekund vypadaly celkově mladší, stačí jen maličkost. Přestat se hrbit. Tak půlky k sobě, vypnout hruď a nasadit úsměv. Celé město vám pak padne k nohám.

Zdroj foto: Shutterstock

Připravil/a pro vás Jana Kantorová

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít