Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Obličej Hitem sezony je neviditelný make-up. Jak na něj.

Hitem sezony je neviditelný make-up. Jak na něj.

Hitem sezony je neviditelný make-up. Jak na něj.

7. března 2021 od Tereza Špačková

7. března 2021 2 minuty čtení
Připravil/a Tereza Špačková

Vaše pleť, ale trochu vylepšená – tak zní heslo jednoho z největších trendů letošní sezóny: neviditelného make-upu. V kurzu je zdravá, zdánlivě nenalíčená, přirozená a svěží pleť. Jak na ni a na co dát pozor?
Nahý look se hodí pro každou příležitost. Cílem je vypadat, jako byste nebyla nalíčená. Prostě vy. Jen svěží, zářící a přirozená. Tomu je ovšem potřeba trochu pomoci.

Základem je správná péče

Pod neviditelný make-up se neschová vše. Základem je správná péče o pleť. Čím lépe a zdravěji vaše pleť vypadá, tím méně času a úsilí na její nalíčení vynaložíte. Začněte řádnou hydratací, naneste denní krém a poté pleť vyhlaďte pomocí NIVEA Glow Podkladové báze 2 v 1 (koupit v e-shopu). Báze sjednotí strukturu pleti a připraví ji na bezchybné nanesení make-upu. 
Abyste se vyhnula nechtěnému efektu masky, dejte přednost produktům s lehčí strukturou nebo BB krémům. Zkusit můžete například lehký a rozjasňující Bourjois make-up Healthy Mix BB krém (koupit v e-shopu), jenž obsahuje vitaminy A, C, E a B5, díky nimž potlačuje náznaky únavy. Vaše pleť dostane přirozený svěží vzhled.

Na zakrytí problematických míst, jako jsou kruhy pod očima, pigmentové skvrny nebo akné, přizvěte na pomoc Maybelline Instant Eraser korektor 01 Light (koupit v e-shopu), případně dlouhotrvající make-up L'Oréal Paris Infaillible 24 H Fresh Wear Make-up (koupit v e-shopu), který schová všechny nedokonalosti a pleti dodá svěží a rozzářený vzhled bez nepřirozeného efektu masky.

Čím méně barev, tím lépe

Chcete-li dosáhnout co nejpřirozenějšího líčení, vyvarujte se výrazných barev. Na tváře i oči volte neutrální a jemné odstíny, například růžovou, béžovou nebo broskvovou. Při jejich výběru vycházejte vždy z tónu své pleti. Konturování obličeje je povoleno, ale je nutné provádět ho s citem. Pro zvýraznění lícních kostí a dodání zdravé barvy na tváře použijte Gabriella Salvete Konturovací paletku (koupit v e-shopu). Hnědý stín naneste i do ohybu víčka a rozjasňující světlý pak do vnitřních koutků oka, abyste prohloubila svůj pohled.

Pokud jde o rty, na výraznou rtěnku tentokrát zapomeňte. Místo ní použijte neutrální balzám na rty – zkuste Labello Pečující olej na rty nebo rtěnku s tělovým odstínem – nude, například L'Oreál Paris Color Riche Insolent Nude.

Lehce zvýrazněte řasy a obočí

Třešničkou na dortu jsou krásné řasy. Zvýrazněte je řasenkou L'Oréal Paris False Lash Bambi Oversized Eye, která odvede skvělou práci i s opravdu krátkými a nevýraznými řasami. Nezapomínejte ale ani na úpravu obočí. I to by mělo působit co nejpřirozeněji. Je-li tedy vaše obočí přirozeně husté a výrazné, pouze jej učešte po směru chloupků a zafixujte. Pokud jste ale majitelkou nevýrazného obočí, opatrně ho zvýrazněte tužkou Maybelline New York Tattoo Brow Deep Brown (koupit v e-shopu). Líčení s ní vypadá velmi přirozeně a má dlouhotrvající efekt.

Připravil/a pro vás Tereza Špačková

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít