Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Obličej 5 věcí, díky nimž budete mít delší a hustší řasy

5 věcí, díky nimž budete mít delší a hustší řasy

5 věcí, díky nimž budete mít delší a hustší řasy

27. dubna 2023 od Lenka Knápková

27. dubna 2023 2 minuty čtení
Připravil/a Lenka Knápková

Kdo by nechtěl mít krásné, přirozené a husté řasy. Pokud vám je příroda nenadělila, nezoufejte. Zjistěte v našem článku co dělat a jak získat husté a delší řasy. Přinášíme vám 5 tipů.
Mít řasy do nebe? To je sen každé z nás. Co vše pro ně můžete udělat doma, aniž byste zašly do salonu?

1. Dopřejte jim výživu

Nejjednodušší cesta, jak získat silnější a hezčí řasy, je určitě správná a kvalitní strava. Růst řas lze podpořit doplněním vitaminů A, B3 a C, biotinu či železa. Jezte více ořechy, mandle, slunečnicová, lněná nebo dýňová semínka – třeba Allnature Dýňové semínko loupané (koupit v e-shopu). Můžete také užívat doplňky stravy jako Cemio Vitamin C 500 (koupit v e-shopu) nebo GS Železo (koupit v e-shopu).

2. Zkuste séra

Růst a výživu řas podpořte také zvnějšku aplikací sér, která můžete použít nejen na řasy, ale také na obočí. Zkuste růstové Saloos Bio sérum na řasy a obočí (koupit v e-shopu), které má viditelné výsledky po 4 týdnech používání. Nebo posilující Eveline Cosmetics SOS Booster sérum na řasy s arganovým olejem 5v1 (koupit v e-shopu), které je bohaté na arganový olej či kyselinu hyaluronovou. Díky tomu má skvělé regenerační, vyživující a hydratační účinky.

3. Nebojte se oleje

Zhuštění a posílení řas pomůže i pravidelná masáž řas a okolí pomocí kokosového oleje Allnature Kokosový olej panenský BIO (koupit v e-shopu) nebo ricinového oleje Purity Vision Bio Ricinový olej (koupit v e-shopu), které stimulují růstové folikuly a zvyšují tak v nich krevní průtok. Stačí nanést na prst trochu oleje a po odlíčení očí lehce vmasírovat ke kořínkům řas.

4. Využijte bázi pod řasenku

I báze pod řasenku obsahují důležité vitaminy a mohou tak pomoci krásnějším řasám. Budete-li je používat pravidelně před nanášením řasenky, budou vaše řasy silnější a více porostou. Doporučujeme vyzkoušet bázi Dermacol báze pod řasenku First class (koupit v e-shopu) obohacenou o peptidy, které podporují růst.

5. SOS záchrana – umělé řasy

Nemůžete čekat měsíc, až budou vidět první výsledky na vašich řasách? Pak sáhněte po umělých nalepovacích řasách, které se hodí třeba na večírek nebo zvláštní událost. Vzhled mrkací panenky budete mít díky Gabriella Salvete umělé řasy False Eyelash Kit Doll (koupit v e-shopu). Sada obsahuje jeden pár řas i s lepidlem. Lepidlo snadno odstraníte pomocí odličovacího mléka Garnier Skin Naturals Botanical odličovací mléko (koupit v e-shopu). A řasy můžete opakovaně použít.

Jak nalepit řasy krok za krokem

  1. Uchopte umělé řasy pomocí pinzety a naneste tenkou vrstvu lepidla podél celého okraje řas.
  2. Počkejte, dokud lepidlo nezačne houstnout.
  3. Umístěte řasy co nejblíže k linii kořínků vlastních řas, začněte od vnitřního koutku.
  4. Opakovaným stiskem po celé délce řas zajistěte jejich bezpečné uchycení včetně krajů.
  5. Odstranění: uchopte vnější okraj řas a pomalým pohybem je sejměte směrem k vnitřnímu koutku.
  6. Poté odstraňte lepidlo pomocí odličovacího mléka nebo odličovače očí.

Foto: Shutterstock

Připravil/a pro vás Lenka Knápková

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít