Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Vlasy Revoluční PLEX technologie i pro domácí použití

Revoluční PLEX technologie i pro domácí použití

Revoluční PLEX technologie i pro domácí použití

18. března 2017 od Eva Suchomelová

18. března 2017 4 minuty čtení
Připravil/a Eva Suchomelová

Za posledním výkřikem péče o vlasy už nemusíte jen do salonu. Konečně si můžete výrobky s technologií PLEX koupit i ve svém kadeřnictví a používat doma. A to jak formou každodenní péče o svou kštici, tak i v podobě přípravků pro domácí barvení vlasů.
Sdílet na facebooku Sdílet na Twitter Sdílet na Pinterest Emailem
Také si vlasy často foukáte, žehlíte, kulmujete, stahujete do gumiček nebo barvíte či odbarvujete? Pak dříve nebo později přijde chvíle, kdy zjistíte, že jsou vlasy polámané, přesušené a jako bez života. To jsou jasné příznaky silného poškození vlasů a běžná péče na ně nestačí. Řešení nabídly kadeřnické salony v podobě profesionálních přípravků s technologií PLEX. Ta regeneruje přerušené vlasové vazby a stabilizuje vnitřní vlasovou strukturu. Efektivně tak pomáhá navracet kvalitu a krásu vážně poškozeným vlasům.


Po každém umytí vlasy o kousek krásnější

Ovšem která z žen si může dovolit chodit do kadeřnictví třeba každý týden? To už teď není nutné, neboť se na trhu objevila nová řada regenerační vlasové péče, určená pro domácí použití, Gliss Kur Fiber Therapy s technologií OMEGAPLEX®. Vlasy výrazně regeneruje a posiluje, zároveň jim poskytuje dlouhotrvající ochranu před dalším poškozením.

Řada Gliss Kur Fiber Therapy obsahuje 5 produktů: regenerační čisticí šampon a balzám, expresní regenerační balzám, regenerační masku a olejový sprej. 


Šetrnější domácí barvení

Jste zvyklé barvit si vlasy sama nebo s kamarádkou podomácku, ale trápí vás, že každým barvením vaše hříva trpí? Máme pro vás dobrou zprávu! Nová PLEX technologie pronikla už i do barev na vlasy pro domácí použití. Barvy Schwarzkopf Color Expert obsahují technologii OMEGAPLEX®, která zabraňuje lámání a dlouhodobému poškození vlasů při barvení, a to až o 80 %. V nabídce je 20 módních odstínů od blond přes měděné, červené a hnědé až po velmi tmavé odstíny a černou.
 
Při barvení vlasů se tato průlomová technologie uplatní hned ve třech krocích:
  1. Sérum proti lámavosti se přímo smíchá s barvou, aby chránilo vlasové vlákno.
  2. Balzám se nanáší po obarvení a slouží k uzavření vlasu.
  3. Regenerační péči aplikujete po třech týdnech, aby se prodloužil efekt intenzivního odstínu a viditelně krásných vlasů.

Zdroj foto: Fotolia a archiv značek Gliss Kur a Schwarzkopf

Připravil/a pro vás Eva Suchomelová

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

x
Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít