Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Vlasy Nejstrašidelnější účesy celebrit

Nejstrašidelnější účesy celebrit

Nejstrašidelnější účesy celebrit

17. října 2017 od Anna Adlerová

17. října 2017 3 minuty čtení
Připravil/a Anna Adlerová ve spolupráci s expertem Kryštof Ostříž

Nepovedl se vám účes, kterého jste se snažili dosáhnout? Vrátili jste se od kadeřníka s šíleností, kterou vám asi zařídila špatná karma? Udělejte si chvilku čas a podívejte se, že i celebrity občas potká podobný osud. Chybovat je lidské, a jak je vidět, tak i mistr tesař se někdy utne. Nepovedené účesy pěti známých celebrit si vzal na mušku mladý návrhář a stylista Kryštof Ostříž.
Sdílet na facebooku Sdílet na Twitter Sdílet na Pinterest Emailem

Nejstrašidelnější účesy celebrit

Příliš extravagance nechte celebritám

Nicki Minaj

Kdo zná zpěvačku Nicki Minaj, je už zvyklý na její extravaganci. V každém případě však všeho moc škodí. Především studená blond barva téměř do bíla rozhodně pro ni není přirozená a nehodí se jí k barvě pleti. Leopardí vzor na vlasech, ten by se dal u Nicki už považovat za jakousi poznávací značku a s přimhouřenýma očima by se dal ještě přehlédnout, ale hustý kokrhel tyčící se na její hlavě působí jako cukrová vata. Černý flek nevnáší žádnou přidanou hodnotu. Celkově je celé pojetí účesu neforemné a neslušivé.

Nejstrašidelnější účesy celebrit


Jste bledá? Pak si to nedělejte horší účesem!

Kaley Cuoco

U herečky Kaley Cuoco známé především z komediálního seriálu „Teorie velkého třesku“ je opět prvním problémem barva. K její pleti je sice chladný odstín přijatelný, ale tmavé obočí a výrazné oči by si zasloužily barvu alespoň trochu rozbitou nějakým tmavším pramínkem. Tato unylá blond nekoresponduje s barvou obočí a zaniká díky ní krásná barva jejích očí. Mnohem lepší variantou by pro tuto herečku bylo postupné zesvětlení od konečků, tj. různé varianty ombré a balayage. „Střih působí hranatě a její obličej je v tomto střihu malý. Vypadá trochu jako činčila, dodává Kryštof.

Nejstrašidelnější účesy celebrit


Upravená neupravená není vždy to pravé ořechové

Scarlett Johanson

Křehká kráska Scarlett Johanson udělala v tomto případě krok vedle všude, jak ve střihu, tak v účesu a v neposlední řadě v barvě vlasů. „Hnědá jí sluší, ale v studených odstínech. Co se týče střihu, devadesátkový střih à la Jaromír Jágr na vzestupu kariéry nijak nepřispívá ke zdokonalení jejího vzhledu," komentuje stylista. Tento střih jí prodlužuje a špičatí její přirozeně krásný oválný obličej a odhaluje větší uši.


Cop je moderní, ale ne každý!

Jennifer Lopez

Veleúspěšná americká zpěvačka a herečka Jennifer Lopez je krásná žena, které by slušelo téměř vše, ale tento účes to rozhodně není! Moderní zapletený cop je dobrá volba, ale je pletený už od čela, což vypadá zepředu jako boule. Ofinka z krátkých vlásků je směšná a neslušivá. Celkový dojem je umaštěný a vypadá, jako by měla málo vlasů. Plus dává stylista za přirozenou barvu, která je jen v koncích prozářena světlejšími tóny.  

Nejstrašidelnější účesy celebrit


Krátké ofiny nesluší každém

Beyonce

Zpěvačka Beyonce se svojí exotickou krásou má většinou vlasy perfektní. Sem tam se ale i tahle hvězda pěkně sekne! Celkový dojem je neupravený, jako by neměla čas dojít si ke kadeřníkovi. Krátká ofinka zakulacuje její obličej, který tak působí zbytečně baculatě. Barva je hezká a přirozená, ale jejímu typu nesedí. Zesvětlené vlasy působí unaveně a nezdravě. Ani závěrečný styling se nepovedl. Některé části vlasů jsou uhlazené a lesklé a jiné zas vypadají jako by se jich už dlouho nedotkl hřeben.

Nejstrašidelnější účesy celebrit
 

Zdroj foto: Fotolia a Profimedia

Připravil/a pro vás Anna Adlerová ve spolupráci s expertem Kryštof Ostříž

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Expert z článku

Kryštof Ostříž
Mladý módní tvůrce
9
"Lidská krása je nekonečná, jen se musí umět probudit k životu."

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

x
Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít