Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Tělo Výlety s dětmi: Co musíte mít s sebou!

Výlety s dětmi: Co musíte mít s sebou!

Výlety s dětmi: Co musíte mít s sebou!

20. července 2023 od Lenka Knápková

20. července 2023 3 minuty čtení
Připravil/a Lenka Knápková

Prázdniny a léto se točí hlavně kolem dětí. Ať už s nimi pojedete do Chorvatska k moři, na chalupu do jižních Čech, nebo na celodenní výlet do zooparku, bude se vám hodit praktická pohotovostní taštička. Co by v ní pro případ potřeby nemělo chybět?

1. Dezinfekce na ruce

Malé děti sahají na vše, můžete jim říkat stokrát, aby neosahávaly madlo ve veřejné dopravě. Pro tyto případy si pořiďte malou kapesní dezinfekci, kterou v případě nutnosti ručičky alespoň trochu vydezinfikujete. Zkuste Lilien Hand Spray Dezinfekci (koupit v e-shopu), která zajistí vysokou úroveň hygieny rukou a obsahuje antimikrobiální přísadu.

2. Dezinfekce na rány

Stejně tak se vám bude hodit dezinfekce na rány, kterou ošetříte drobná zranění a odřeniny. Hansaplast Sprej na rány (koupit v e-shopu) stačí nastříkat několikrát na postižené místo nebo ránu. Je vhodný i k použití na puchýře nebo lehké popáleniny. 

3. Náplasti

Děti milují obrázkové náplasti, i na ten nejmenší škrábanec potřebují pro klid dušičky použít náplast, takže ji mějte vždy po ruce. Koupit můžete jak s oblíbenými hrdiny ze seriálů, tak se zvířátky nebo dinosaury. Holčičky potěší Elsa a Anna Hansaplast Disney Frozen ll Dětské náplasti (koupit v e-shopu) a kluky zase superhrdinové Hansaplast Marvel Dětské náplasti (koupit v e-shopu).

4. Vlhčené ubrousky

Na ruce špinavé od čokolády a pusinky upatlané od zmrzliny se vždy hodí mít praktické vlhčené ubrousky v malém balení. Využijete je u kojenců a batolat, ale také u starších dětí nebo i pro dospělé. Tip Line Vlhčené kapesní ubrousky (koupit v e-shopu) obsahují 15 kusů ubrousků, což je ideální a skladné balení do kapsy nebo batohu.

Tip redakce:
Hodit by se vám mohly  
Dettol Fresh 2 v 1 Dezinfekční ubrousky na ruce a povrchy (koupit v e-shopu), které jsou vhodné nejen na ruce, ale také na povrchy, třeba na WC prkénko na veřejných místech.

5. Kapesníky

Na nečekané slzičky, plný nos nebo špinavou pusinku jistě využijete Happy Kids Papírové kapesníčky
3vrstvé
(koupit v e-shopu)
s dětskými motivy a barevnými obaly. Do auta si pořiďte rovnou velké balení Happy Kids Papírových kapesníčků 3vrstvých (koupit v e-shopu).

6. Proti komárům a klíšťatům

Základním vybavením na výlety do přírody je repelent jako Astrid Repelent spray pro děti (koupit v e-shopu). Nezapomeňte nastříkat před odchodem z domu nejen děti, ale i sebe. Ochráníte se tak nejen před komáry, ale také před klíšťaty. Na obalu přípravku si vždy zkontrolujte, jak se aplikuje, zda na holou kůži, nebo na oblečení.

Tip redakce: Při výletech do přírody dětem i dospělým nasaďte Reskito Repelentní náramek pružinka 100% přírodní (koupit v e-shopu), který obsahuje esenciální oleje a odpuzuje hmyz.
Astrid Repelent spray pro děti
🛒Astrid Repelent spray pro děti

DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ:
Biocidní přípravky používejte bezpečně. Před použitím si vždy přečtěte etiketu a informace o výrobku.

7. Opalovací krém

Stejně nepostradatelný jako repelent by měl být opalovací krém. Volte raději skladnější menší balení než velké rodinné. Během výletu děti průběžně mažte, nezapomínejte na místa, jako jsou uši, nos, krk, ramena či nárty. Doporučujeme Helios Herb Mléko na opalování OF 50 (koupit v e-shopu) s vysokým stupněm ochrany jak proti UVA, tak UVB paprskům. Předejdete tak nejen spálení od sluníčka, ale také případnému přehřátí organismu, úpalu či úžehu.

8. Balzám na rty

Hodit se bude i výživný Astrid Ochranný balzám na rty s OF 25 vůně kokosu (koupit v e-shopu), který zamezí vysušeným, suchým rtům. Zejména v létě, když fouká, mohou dětské rty trpět.

9. Snack

Kromě toastů a ovoce a zeleniny vždy přibalte i nějakou tu sladkost či dobrotu na doplnění energie. Zdravé a křupavé Biosaurus snack (koupit v e-shopu) ve tvaru dinosaura budou chutnat všem. Děti potěší i ovocné Šnek Bob Jablečno-malinové rolky (koupit v e-shopu), které jsou vyrobené pouze z ovoce, neobsahují lepek, barviva ani konzervanty a jsou bez přidaného cukru.
Tip redakce:
Pokud se na výlet dopravujete delší dobu autem nebo vlakem, přibalte dětem pastelky a omalovánky, např.
Maped Color´Peps Monster bezdřevé pastelky (koupit v e-shopu) a Omalovánky MFP Maxipes Fík (koupit v e-shopu).

Foto: Shutterstock

Připravil/a pro vás Lenka Knápková

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít