Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Tělo Výbava do fitka

Výbava do fitka

Výbava do fitka

15. září 2016 od red

15. září 2016 5 minut čtení
Připravil/a red

Přinášíme pár tipů, co by rozhodně nemělo chybět ve vaší sportovní tašce!
Sdílet na facebooku Sdílet na Twitter Sdílet na Pinterest Emailem

Prioritou číslo jedna, kterou si asi přibalíte, je deodorant. Naším tipem je deodorant fresh cooling 48 hodin od Adidas, jehož složení bylo vyvinuto ve spolupráci s profesionálními sportovci. Měl by tedy bohatě posloužit i všem ostatním rekreačním sportovcům. Účinkuje dlouho a má osvěžující efekt na pokožku. Z podobného důvodu jsme vybrali i sprchový gel Adidas Climacool, který pocitově osvěží na dlouhou dobu. Má unikátní složení s technologií osvěžujících kapslí, která se aktivuje pohybem nebo dotykem. To znamená, že čím víc se hýbete, tím víc svěží se cítíte.

Málokdo si po pořádném fitness tréninku neumyje zpocené  vlasy. Vyzkoušejte třeba šampon a kondicionér Aussie Miracle Moist v balení 75 ml. Stejně tak využijete při fénování kompaktní balení ochrany proti horku Toni&Guy heat protection mist v tomtéž objemu.

Takovým malým bonusem, který při cvičení na strojích určitě přijde vhod, je antibakteriální gel. Nemusíte se tak spoléhat na to, jestli stroj před vámi opravdu někdo vyčistil, nebo marně hledat místní dezinfekci. Jednoduše nanesete pár kapek na ruce nebo přímo na stroj a máte pocit čistoty ihned! Doporučujeme antibakteriální gel 65 ml I love…, například s krásnou vůní Raspberry.

Po opuštění fitka na sebe nemusíte stříkat drahé, těžké parfémy. Cítíte se svěží a nabití energií, proč to nepodtrhnout jemnou vůní Nike 5th element body fragrance? Užijte si příjemný pocit ze cvičení ještě intenzivněji a co nejdéle!

Další otázka zní: malovat se, nebo ne? Jistě chcete vypadat pěkně i při cvičení, ale na druhou stranu představa rozteklého make-upu, rozmazané rtěnky nebo černých kruhů pod očima od řasenky vás určitě neláká. Co se cítit příjemně upravená, ale přitom nemít při cvičení obavy z toho, že make-up sportovní nápor jednoduše nezvládne?

Místo make-upu vyzkoušejte pouze lehký BB krém, na řasy naneste voděodolnou řasenku a určitě vám nesmí chybět ani balzám na rty, které se v průběhu cvičení rády vysušují. Vyzkoušejte třeba balzám eos, který krásně voní a prakticky se nanáší bez použití prstů. Taková malá kulička se vám navíc vejde klidně jen do kapsy u tepláků nebo kraťasů a neváží skoro nic!

Zdroj foto: redakce

Připravil/a pro vás red

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít