Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Tělo Vánoční večírky: Party time! Připravte se na dlouhou noc

Vánoční večírky: Party time! Připravte se na dlouhou noc

Vánoční večírky: Party time! Připravte se na dlouhou noc

8. prosince 2016 od Pavla Maříková

8. prosince 2016 5 minut čtení
Připravil/a Pavla Maříková

Spolu se zimním obdobím nastává i čas slavnostní. Plný třpytu, světla, lesku, krásy a barev. Také se váš diář plní večírky, pozvánkami na firemní party, předvánoční setkání s přáteli a rodinné večeře? A co nevidět tady bude i plesová sezóna, na kterou se jistě také těšíte.
Sdílet na facebooku Sdílet na Twitter Sdílet na Pinterest Emailem
Pro dokonalý večer je třeba důkladná příprava. A ta se netýká jen výběru outfitu podle posledních trendů a módních ikon, ale také volby vhodných kosmetických přípravků a vychytávek, které vám večer nejen zpříjemní, ale také ještě více zkrášlí. Dejte si proto záležet a na přípravu na večírek si vyhraďte dostatek času. Dopřejte si dlouhou voňavou koupel, chvilku klidu s horkým čajem, nebo třeba i skleničkou vína a odpočiňte si. Hýčkejte se a rozmazlujte své tělo ještě před odchodem, protože budete-li se dobře a krásně cítit uvnitř, projeví se to i navenek.
 

Na co byste neměly zapomenout, pokud se chystáte na významnou „night out“?

I když se často říká – dokonalá od hlavy až k patě, my začneme právě od těch pat a chodidel vůbec. Znáte snad něco horšího, než je bolest otlaků od lodiček nebo puchýře? Ale nebojte se, hvězdou večera se můžete stát i na 10centimetrových podpatcích, a dokonce v nich i protančit noc. Stačí si předem umístit do lodiček gelové polštářky, které jemně podepřou namáhaná místa a nohám výrazně uleví. My jsme si zamilovali Gel Active High heels od značky Scholl. Na ochranu proti odření pat a kotníků vyzkoušejte zase Kiwi Shoe Passion, které zabraňují ve vyklouznutí pat a chrání pokožku proti odřeninám. 

Když už jsme začali u nohou, nezapomeňte ani na vhodný deodorant a antiperspirant na chodidla. A to i v případě, že máte italské lodičky z té nejkvalitnější kůže. Na chodidlech je umístěno velké množství potních žláz a receptorů, které dají o sobě vědět zvlášť ve chvíli, kdy to je nejméně vhodné. Naprosto ideální kombinací je sprej, kterým můžete osvěžit jak chodidla, tak i samotnou obuv. My jsme takovou vychytávku objevili u Dermacolu – sprej s mentolovou vůní a až 24hodinovým účinkem. Fresh shoe spray zabraňuje množení a růstu mikroorganismů a jemně chladí, takže vaše nožky budou jako v bavlnce po celou noc. 

Dokonalá depilace je dnes snad již samozřejmostí, nicméně pokud trpíte zarůstajícími chloupky, které dovedou skutečně potrápit, použijte zhruba den před slavnostním večerem po depilaci či holení krém nebo tělové mléko, které zarůstání chloupků zabraňuje. Stalo se vám již někdy, že jste na večírek musela pospíchat přímo z práce a až při převlékání v kanceláři jste si všimla, že vám na nohou vyskakuje dvoudenní strniště? Pak určitě oceníte novinku od Gillette Venus, kterým je minicestovní balení holicího strojku se zvlhčujícím páskem. Ten funguje ihned po navlhčení, takže vám zajistí dokonalé oholení, kdekoliv budete potřebovat. 

Jakmile budou nožky krásně hladké, určitě není na škodu zvážit i nějaký celotělový make-up. Že vám to nic neříká nebo máte špatné zkušenosti s tím, že vám make-up dělal skvrny na oblečení, či dokonce nábytku? Pak určitě vyzkoušejte horkou novinku od značky Dermacol, kterým je Perfect make-up. K dostání je ve dvou odstínech a bezvadně kryje různé drobné jizvičky, žilky a jiné nedokonalosti. Opravdu skvěle se vstřebává, nedrolí se, a jak již bylo zmíněno, nemusíte se bát ani skvrn a barevných otisků. Pokud se tedy chystáte letos vyrazit v malých černých nebo jiných kratších šatech a nechcete se při tanci potit v silonkách, vsaďte na jistotu, která bude od punčoch k nerozeznání. 

Plesy, party a večírky jsou plné třpytu a záře. Projasněte svoji pokožku i vy a na odkrytá místa naneste trochu třpytivého pudru. Dodáte tím pokožce přitažlivý lesk a sexy look. I obyčejné jednoduché šaty povznesete o řád výš. Tělové pudry mají navíc velmi dobrou matující vlastnost, absorbují přebytečnou vlhkost a zabraňují zapaření kůže. Pokud máte k dispozici pleťový pudr bez třpytek, naneste ho i na obličej místo podkladové báze. Vyhnete se tak lesku a pleť bude krásně hebká. Ramena a dekolt můžete lehce prozářit i pleťovým bronzerem, např. Bronzer Powder od značky Gabriella Salvete, který dodá barvu lehkého opálení. 

Tečkou za vaší večerní přípravou bude určitě dokonalý make-up a vlasový styling. Nemáte-li času úplně nazbyt, sáhněte po suchém šamponu, který vám v krátkém okamžiku vytvoří dojem čerstvě umytých vlasů. K dostání je nepřeberné množství druhů různých vůní, ale pokud potřebujete účesu dodat i objem, zvolte např. suchý šampon od Elseve. Tu správnou tečku za vlasovým stylingem uděláte pomocí Illuminating Hair Parfum značky Toni & Guy, jímž dodáte svým vlasům jemnou dlouhotrvající vůni a lesk.

Zdroj foto: Fotolia

Připravil/a pro vás Pavla Maříková

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít