Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Tělo Tipy na dárky: Vánoční inspirace

Tipy na dárky: Vánoční inspirace

Tipy na dárky: Vánoční inspirace

9. listopadu 2016 od JaS

9. listopadu 2016 7 minut čtení
Připravil/a JaS

Do Vánoc zbývá ještě pár týdnů, není tedy třeba s nákupy dárků spěchat. Také se každoročně touto větou uklidňujete, abyste se vzápětí začaly stresovat, že času na splnění tajných přání vašich blízkých ve skutečnosti mnoho není? Přinášíme vám proto skvělé kosmetické tipy, které mohou nejen pomoci se samotným výběrem dárků, ale také s ušetřením rodinného rozpočtu.
Sdílet na facebooku Sdílet na Twitter Sdílet na Pinterest Emailem

Sázka na jistotu – parfém

Jedním z evergreenů Vánoc jsou bezesporu parfémy. Jistě vás jím někdy někdo obdaroval nebo jste jej pod stromeček někomu zabalily vy. Pokud se povede trefit správnou vůni, je parfém takřka sázka na jistotu. Nezklame žádnou ženu ani dívku. A ani muže, který o sebe rád dbá. Nabídka je pestrá, stačí si jen vybrat.

Hledáte-li vůni pro seriózního muže, zkuste parfém Hugo Boss No. 6. Kombinace švestky, jablka, citrusů, vanilky a bergamotu z něj dělají už několik let celosvětový bestseller. Pro větší střelce, kteří v zrcadle vidí nebo by rádi viděli Flemmingova hrdinu, tu je květinově-kořenitá vůně James Bond 007. Za čtyři roky, co je tento parfém na trhu, si získal obrovskou oblibu. Do třetice zkuste Bvlgari AQVA Pour Homme. Jde o oblíbenou a osvědčenou vůni (na trhu je přes deset let), s tou se nespletete. Je svěží a chladivá (mořská tráva, pomeranče, esence svantolíny cypřišové a ambry), ideální pro každodenní nošení.

Z dámských vůní doporučujeme třeba Bvlgari Omnia Crystalline, která bude vyhovovat ženám i dívkám, které upřednostňují neprvoplánové sladší vůně (lotosový květ, balzové dřevo, bambus a hruška nashi). Hledáte-li svěžejší, více dívčí vůni, nabízí se Light Blue od Dolce & Gabbana. Dále otestujte vůně od Elizabeth Arden: čerstvá a letní Green Tea se hodí pro letní měsíce, poněkud těžší městskou stálici 5th Avenue (na trhu je od roku 1996), která v sobě snoubí vůni šeříku, lípy, mandarinky a bergamotu, nebo sladší Sunflowers. Pokud hledáte právě spíš sladší vůně, odpovědí by mohla být léty prověřená květinová Eternity od Calvina Kleina (vznikla v roce 1988) nebo mladší In2U (na trhu od roku 2007), obohacená o dřevitější základ.


Dárek do kosmetické taštičky

Další věc, kterou pod stromečkem najdou ženy a dívky rády, bývá dekorativní kosmetika. I v této oblasti bude z čeho vybírat. Pokud hledáte jen menší pozornost, třeba pro kamarádku, dobře poslouží vánoční sady od značky Maybelline. V jedné  z nich najdete řasenku Push up Drama a lak na nehty Colorama, ve druhé řasenku Colossal Glam black a tužku na oči Colossal Kajal.


Dárek pro konzervativní duše

Kromě regálů s parfémy a make-upy si prohlédněte dobře i ty s tělovou kosmetikou. Rovněž mezi nimi můžete narazit na vhodný dárek. Nabídka vánočních kazet je široká a vyznat se v nich není úplně snadné. I tady proto nabízíme základní mapu, co se pro koho hodí.

Konzervativní a praktické dívky a ženy, které raději volí osvědčenou klasiku, potěší dárková taška od značky Nivea, která obsahuje základní přípravky pro péči o tělo: v elegantní cestovní tašce obdarovaná najde sprchový gel Creme care, vyživující tělové mléko Nivea Body milk (výborně se hodí pro zimní měsíce, neboť vyživuje, zvláčňuje a hydratuje), kuličkový antiperspirant Protect & Care a jako bonus balzám na rty Labello. Jde o osvědčené přípravky, s nimiž nešlápnete vedle.

Pánská varianta dárkového setu obsahuje produkty Nivea Sensitive, a to pěnu na holení a balzám po holení. Kazeta je určena pro muže s citlivější pletí – pěna pomáhá předejít jejímu podráždění, balzám pokožku zklidní. Opět platí, že se nespletete, jestliže je obdarovávaný konzervativnějšího ražení.


Pro každý věk

Rovněž další kosmetické značky přicházejí s pestrou předvánoční nabídkou. Nejprve několik tipů pro mladé dívky. Pokud chcete dceři, vnučce nebo třeba přítelkyni nadělit pečující kosmetiku, můžete zkusit balíček Garnier Essential Rose. Obsahuje stejnojmenný denní krém s výtažkem z růží, který skvěle hydratuje, a hydratační noční krém s uklidňujícími účinky jasmínu. Případně můžete zvolit svěží variantu balíčku a tou je Garnier Essential Grape. V setu je opět denní krém a odličovací mléko, tentokrát s výtažkem z hroznů. Značka Garnier přišla také s komplexnějšími sadami, které zahrnují i péči o tělo a vlasy. Například v té z řady Ultra Doux najdete vlasovou péči s arganovým olejem a brusinkou ve formě šamponu a kondicionéru, doplněnou o deodorant Action Control.

Starším ročníkům můžete udělat radost kazetou Age Specialist 55+ od značky L'Oréal Paris, která obsahuje denní a noční krém. Přípravky vyživují a hydratují zralou pleť a slibují vyhladit drobné linky a vrásky. Jak napovídá název sady, cílovou uživatelkou je žena nad 55 let. Pro ženy kolem čtyřicítky se bude hodit balíček produktů z řady L'Oréal Revitalift. Například sada s názvem Revitalift Laser X3 je kombinací denního, nočního krému a miniverze denního krému vhodná k cestování nebo do kabelky.


Citlivý výběr

Má obdarovaná citlivější a sušší pleť? Pak se jí hodí dárkový set Mixa Face Care. Tvoří jej Mixa 25% olejový krém a micelární pleťová voda. Krém obsahuje pupalkový olej a hydratační složky a díky hypoalergennímu složení (Mixa je původně lékárenská značka a její produkty neobsahují parabeny a barviva) nehrozí podráždění. Pleť intenzivně vyživuje pokožku a zjemňuje. Zklidňující efekt má rovněž přibalená pleťová voda.

Pokud chcete ženě dopřát spíš péči o tělo, je vhodnější  volbou balíček Mixa Cold Cream. Je v něm tělové mléko Mixa Multi-comfort, vhodné pro ženy trpící obzvlášť suchou kůží, která je podrážděná, zarudlá a svědí. Mléko obnovuje hydrolipidický film pokožky. Druhým produktem v sadě je výživný hydratační krém, který obsahuje Cold Cream (směs vody, oleje, včelího vosku a dalších lékárenských přísad), a tudíž zklidňuje a zjemňuje vysušenou pokožku. 

A ještě několik tipů pro citlivé muže, tedy ty s citlivější pletí. Jsou jím balíčky s pohádkově dlouhým názvem L'Oréal Paris Men Expert Hydra Sensitive. První z variant je balíček, který obsahuje přípravky na holení - pěnu a vodu po holení a nakonec sprchový gel. Druhá varianta stejnojmenného balíčku obsahuje vodu po holení a hydratační krém All-in-1 a sprchový gel.

Zdroj foto: Fotolia

Připravil/a pro vás JaS

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

x
Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít