Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Tělo Podpořili jsme Ukrajinu

Podpořili jsme Ukrajinu

Podpořili jsme Ukrajinu

4. března 2022 od Teta drogerie

4. března 2022 3 minuty čtení
Připravil/a Teta drogerie

Drogerie Teta společně se svými zákazníky pomohla skrz Člověka v tísni částkou 8.119.638,-Kč. Děkujeme všem, kteří pomáhají.
Děním v nedalekém státě jsme velmi znepokojeni, jednání útočící strany absolutně popírá hodnoty naší společnosti – lidskost, odpovědnost, respekt k názorům, slušnost a spravedlivost.

Uvědomujeme si, jak je v tuto chvíli důležitá rychlá pomoc, ne pouze jednotlivců, ale nás všech. Drogerie Teta se spojila s organizací Člověk v tísni a i díky svým zákazníkům podpořila Ukrajinu vice než 8 miliony Kč.

25. února Teta drogerie (jako jedna z prvních společností) poskytla nejprve finanční dar 3.000.000,-Kč a následně pak další 1.000.000,-Kč neziskové organizaci Člověk v tísni. 

FINANČNÍ PODPORA UKRAJINY

Vzhledem k tíživé situaci jsme od 1. 3. do 3. 3. na Teta prodejnách umožnili zákazníkům  darovat libovolnou částku, kterou jsme zdvojnásobili. Peníze jsme poslali na účet SOS Ukrajina Člověka v tísni. Peníze poslouží na humanitární pomoc obětem ozbrojeného konfliktu, lidem na útěku, na ochranu ohrožených rodin a jednotlivců.

Naši skvělí zákazníci za 3 dny přispěli 1.412.646,-Kč. Teta drogerie částku zdvojnásobila na 2.825.292,-Kč. Finanční podpora Ukrajiny tedy činí 6.825.292,-Kč. Děkujeme vám!

Poděkování vyjádřil i pan Šimon Pánek (výkonný ředitel společnosti Člověk v tísni). V dopise děkuje nám a našim zákazníkům za objem a rychlost pomoci. Rovněž podporuje Teta drogerii v zdvojnásobování humanitarních darů. 

NÁSLEDNÁ MATERIÁLNÍ POMOC UKRAJINY

Situace nás nadále trápí, v podpoře jsme pokračovali dále, tentokrát materiálně.
Od pátku 4. 3. až do neděle 6. 3. 2022 jsme se dále soustředili na materiální pomoc, kterou vnímáme v tuto chvíli jako nejúčinnější. Podporujeme snahy na Ukrajinu dostat více humanitární pomoci a podpořit tak společně více lidí zasažených touto zdrcující situací. Proto jsme dali našim zákazníkům možnost přispět v libovolné výši (až do 5 000 Kč). Příspěvek jsme opět zdvojnásobili a v této hodnotě budeme dodávat požadované zboží, které organizace Člověk v tísni doručí potřebným.

  • STAV KE DNI 8. 3. 2022

Situace je kritická a dynamická, proto pokračujeme v potřebné materiální podpoře. Od 8. 3. do 13. 3. dále zdvojnásobujeme příspěvky zákazníků. Příspěvek zákazníků zdvojnásobujeme a v této hodnotě budeme dodávat požadované zboží, které  organizace Člověk v tísni doručí potřebným.

  • STAV KE DNI 10. 3. 2022

Ve čtvrtek 10. 3. jsme doručili Člověku v tísni 15 palet zboží, jako 1. várku z humanitární pomoci drogerie Teta a našich zákazníků. Ze zpráv slyšíme, že situace uvnitř Ukrajiny je více než kritická a jsme si jisti, že každá pomoc má svůj význam. Děkujeme všem, kteří pomohli, pomáhají nebo jakkoliv pomohou.

  

V pondělí 21. 3. jsme předali organizaci Člověk v tísni 2. várku humanitarní pomoci drogerie Teta a našich zákazníků na prodporu Ukrajiny. Děkujeme všem, kteří pomohli, pomáhají nebo jakkoliv pomohou.

Proč nabízíme možnost přispět také materiálně? 

  1. Postižená oblast získá opět DVOJNÁSOBEK vámi darované částky (oproti tomu, když přispíváte jinou formou sami).
  2. Přispět je pro vás jednoduché a dostupné – jsme „všude blízko“ (přes 500 prodejen Teta po celé ČR). Teta drogerii, která je vám nejblíže najdete zde.
  3. Vaši částku zdvojnásobíme a po konzultaci s Člověkem v tísni budeme IHNED dodávat nedostatkové a požadované zboží.


PODPORA UKRAJINY PŘES ORGANIZACI ADRA


Díky naší pomoci doručila organizace Adra na Ukrajinu 57 kamionů s 1 000 tunami materiální pomoci, zejména s potravinami.

CELKOVÝ PŘÍSPĚVEK UKRAJINĚ KE DNI 13. 3. 2022:
1) MATERIÁLNÍ PODPORA

  • Zákazníci TETA DROGERIE přispěli: 647.173,-

  • TETA DROGERIE zdvojnásobila na: 1.294.346,-Kč

  • Celkem materiální pomoc: 1.294.346,-Kč

2) FINANČNÍ PODPORA

  • Celkem finanční pomoc: 6.825.292,-Kč

CELKOVÁ PODPORA UKRAJINY ke dni 13. 3. 2022: 8.119.638,-Kč. Děkujeme, podpora ukončena.


V minulosti jsme již společně pomohli například Moravě postižené tornádem, zdravotníkům v boji proti koronaviru nebo pravidelně přispíváme nadaci NROS v projektu Pomozte dětem – Kuře. Takto jsme rozdělili částku přesahující 28 mil korun.

Připravil/a pro vás Teta drogerie

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

x
Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít