Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Tělo Outdoorový trénink ve 2: Posílíte svaly, vztah i imunitu!

Outdoorový trénink ve 2: Posílíte svaly, vztah i imunitu!

Outdoorový trénink ve 2: Posílíte svaly, vztah i imunitu!

3. ledna 2020 od Pavla Maříková

3. ledna 2020 3 minuty čtení
Připravil/a Pavla Maříková

Nejlépe se cvičí a trénuje ve dvou. A je úplně jedno, zda s kamarádkou, nebo přítelem. Vzájemně se motivujete, podporujete, cvičení je zábavnější. Kromě svalů posílíte i vztah mezi vámi dvěma! Přinášíme vám inspiraci na jednoduchý outdoorový zimní trénink, díky kterému podpoříte i svou imunitu.



Zaběhejte si 

Neexistuje lepší způsob, jak se venku zahřát, než se rozběhnout. Nebo lépe řečeno, jít si zaběhat. Vyběhněte ven a zkuste vydržet běžet v mírném poklusu alespoň 15 min. Pokud máte poblíž schody, využijte je – takový běh z a do schodů zvýší tepovou frekvenci a rozproudí krev v těle během několika minut. 



Protáhněte svaly 

Po zahřátí je důležité se protáhnout. Poskytněte jeden druhému oporu. Opřete se jeden o druhého, pokrčte koleno a vezměte špičku do dlaně. Protažení byste měli cítit na přední straně stehna. Na obou stranách protahujte minimálně 10 vteřin.



Zaskákejte si přes švihadlo 

Tak schválně… Kdy jste naposledy skákali přes švihadlo? Na základce? Vezměte jej znovu do ruky a dejte si do těla. Vyzkoušejte různé typy přeskoků – snožmo, na jedné noze, na obou, s meziskokem… Zvládnete aspoň jeden z vás i přeskok zvaný „vajíčko“? 



Cvičení na lavičce 

Máte někde poblíž v parku lavičku? Využijte ji k tréninku! Můžete na ni vystupovat, přeskakovat přes ni, udělat pár kliků. Jen se ujistěte, že není mokrá nebo navlhlá.



Běh s vysokými koleny na místě 

Tímto cvikem si na závěr parádně zvednete tepovku a navíc zapojíte břicho. Dejte si ruce před sebe, zpevněte břišní svaly a vykopávejte kolena co nejvíc před sebe. Zvládnete v rychlém tempu alespoň 20 vteřin? 

Co vám při sportování venku nesmí chybět: 

Připravil/a pro vás Pavla Maříková

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít