Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Tělo NOVINKY v Tetě: Zdravé potraviny, které vás budou bavit

NOVINKY v Tetě: Zdravé potraviny, které vás budou bavit

NOVINKY v Tetě: Zdravé potraviny, které vás budou bavit

18. září 2019 od Pavla Maříková

18. září 2019 4 minuty čtení
Připravil/a Pavla Maříková

Podzim je tady a s ním opět i plno povinností ať již v práci nebo doma okolo dětí a celé rodiny. Mnoho lidí si myslí, že zdravé stravování vyžaduje obrovské množství času, přemýšlení a běhání po obchodech. My vám ukážeme, že tomu tak být vůbec nemusí. V drogeriích Teta totiž najdete výrazně rozšířený sortiment produktů zdravé výživy, které do jídelníčku hravě zařadíte.

Instantní kaše

Kdo ráno nespěchá, ať se přihlásí... Pravděpodobně se nikdo takový nenajde. A už vůbec ne mezimaminkami dětí nebo vůbec zaměstnanými ženami. Protože ale všichni víme, že snídaně se vynechávat nemá, máme pro vás velký hit posledních měsíců. Jsou to instantní obilné kaše, které stačí zalít horkou vodou nebo mlékem, nechat pár minut odstát a je hotovo. Některé jsou navíc obohacené o různá semínka, probiotika nebo omega3 mastné kyseliny. Pokud navíc zvolíte kaši proteinovou, prospějete i své postavě. Snížíte glykemický index celé snídaně a pocit sytosti vám vydrží mnohem déle. Za nás jako „hitovky“ vybíráme tyto kaše, které jsme si vredakci opravdu zamilovali.
NOVINKY v Tetě: Zdravé potraviny, které vás budou bavit

Rychlá svačinka

Honí vás během dne mlsná? Máte chuť na něco sladkého? Zkuste místo sušenky nebo dortu sáhnout po něčem zdravějším. Stále po ruce v kabelce nebo v autě můžete mít ovesné sušenky, proteinové tyčinky nebo dnes velmi oblíbené flapjacky, což je velmi výživná tyčinka plná komplexních sacharidů. Pro milovníky rostlinné stravy doporučujeme sójový pudink nebo sójové ochucené nápoje, které jsou ideální i na výlety nebo kdekoliv, kde není po ruce lednička. Na rozdíl od svých mléčných konkurentů totiž nevyžadují skladování v chladu.
 
NOVINKY v Tetě: Zdravé potraviny, které vás budou bavit
4. Alpro Čokoládový drink
5. Alpro dezert VANILLA

Je libo “vegan friendly” kávu?

Chcete-li svůj jídelníček odlehčit opravdu důkladně nebo máte ve svém okolí někoho, kdo trpí alergií na kravskou bílkovinu, mějte po ruce vždy alternativu. Rostlinnými nápoji v mnoha případech krásně kravské mléko nahradíte a ulevíte i vašemu trávení. Volit můžete mezi mandlovým, kokosovým nebo sójovým nápojem, možností je i sušená varianta, která se vám bude hodit vždy, když nemáte, kde uskladnit již otevřený nápoj. Hodí se do kávy i dezertů.
 
NOVINKY v Tetě: Zdravé potraviny, které vás budou bavit
1. Topnatur Kokosový nápoj
2. Topnatur Coconut Creamer Premium

Horký tip redakce

Na závěr naší zdravé inspirace máme jeden tip pro všechny rekreační sportovce nebo ty, kteří se snaží redukovat svoji váhu. O významné roli bílkovin v naší stravě není pochyb, přesto jich mnozí z nás mají v jídelníčku málo. Řešením není konzumovat k snídani deset deka šunky, k obědu steak a k večeři kuře, protože taková strava by nadmíru zatěžovala nejen naši peněženku, ale také ledviny. Mnohem vhodnější je doplnit bílkoviny např. ve formě proteinových nápojů, které se prodávají v jednoporcovém balení (a vy tedy můžete vyzkoušet různé příchutě) a jednoduše se rozmíchají ve vodě nebo rostliném „mléku“. Za nás vyhrál chuťově čokoládový a kokosový proteinový nápoj – vyzkoušejte i vy!
 
NOVINKY v Tetě: Zdravé potraviny, které vás budou bavit

Připravil/a pro vás Pavla Maříková

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít