Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Tělo Novinky v Tetě: Pro zdraví, energii i ploché břicho

Novinky v Tetě: Pro zdraví, energii i ploché břicho

Novinky v Tetě: Pro zdraví, energii i ploché břicho

2. ledna 2020 od Vanda Vízková

2. ledna 2020 3 minuty čtení
Připravil/a Vanda Vízková

Proti koronaviru může pomoci důkladná hygiena rukou, ale také pravidelné posilování imunity, méně stresu a více spánku. Aby vás nemoc nedostihla, doplňujte pravidelně vitaminy, minerály a hodně odpočívejte. S našimi novinkami to zvládnete i v bezpečí domova.

Povzbuzení ze šálku

Myslíte, že energií vás dokáže nadopovat jenom silná káva? Kdepak, čaj vás povzbudí stejně dobře a posílí i vaši imunitu!
Čaj Teekanne IMUNITA (koupit v e-shopu) obsahuje bylinnou směs, která podpoří váš imunitní systém. Máta peprná a citronová verbena přispívají k přirozené obranyschopnosti organizmu, měsíček lékařský k normální funkci jater a střev.

Pokud vás už nemoc skolila, uvařte si plnou konvici čaje Teekanne GINGER CURCUMA (koupit v e-shopu). Zázvor má antiseptické, antibakteriální a antioxidační účinky, a navíc skvěle chutná. V kombinaci s kořením kurkumou, medem a citronem je tento čaj nejen skvělý pro vaše zdraví, ale i zážitkem pro vaše chuťové buňky.
Ty nejlepší přírodní ingredience nabízí i čaj Teekanne NATURE´S BEST (koupit v e-shopu). Tento jemný čaj je kombinací bylinek a vybraných květů. Pít ho můžete pro zahřátí a povzbuzení horký nebo pro osvěžení a dodržení pitného režimu studený kdykoli během dne.

Zdraví v tubě

Jíst ovoce a zeleninu a doplňovat minerály z běžné stravy někdy prostě nestačí. Zvlášť pokud dlouhodobě cítíte únavu nebo bojujete s nemocemi. Sáhněte po silnějším kalibru – doplňcích stravy a vitaminech v šumivých tabletách. Pokud trpíte únavou a vyčerpáním a jste podráždění, pravděpodobně vám chybí hořčík a vitamín B6.

Dostatečnou dávku obojího najdete v šumivých tabletách MaxiVita Hořčík + B6 příchuť grep & malina Exclusive  (koupit v e-shopu) s osvěžující příchutí malin a grepů. Pokud si hlídáte přísun cukru, sáhněte po hořčíkových šumivých tabletách Vitar Hořčík (koupit v e-shopu), které vám poskytnou stejné benefity, ale jsou bez obsahu cukru.

 

Pro plošší bříško

Příčinou vašeho vzdouvajícího se břicha nemusí být jen vánoční kila, ale také rozladěné zažívání, které se projevuje i zvýšenou plynatostí. Než se vám podaří vše dostat pomocí rozumné životosprávy zase do normálu, sáhněte po kapslích Noball.

Pomůžou vám zmírnit tvorbu střevních plynů a podpořit trávení díky vysoké dávce simetikonu a mátové silice. Tyto látky zamezují vzniku plynatosti a pomáhají vašemu trávení. Užívat ho můžete, i pokud čekáte miminko, kojíte nebo trpíte diabetem.

Připravil/a pro vás Vanda Vízková

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít