Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Tělo Nejlepší tipy na dárky pro kamarádky podle horoskopu

Nejlepší tipy na dárky pro kamarádky podle horoskopu

Nejlepší tipy na dárky pro kamarádky podle horoskopu

2. prosince 2022 od Lenka Knápková

2. prosince 2022 3 minuty čtení
Připravil/a Lenka Knápková

Lámete si každý rok hlavu s dárkem pro nejbližší kamarádky? Zkuste to letos jinak, obdarujte svou přítelkyni podle horoskopu!

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Ženy ve znamení Berana mají rády překvapení, mají velký smysl pro humor, jsou kreativní a tvořivé. Spíše ocení zábavné tričko s komentářem, než nějaký solidní dárek. Vhodné je i něco, co vyjádří váš vztah k ní samé, třeba vtipná fotka v rámečku. Ženě narozené ve znamení Berana darujte třeba výstřední klobouk nebo barevný šátek.

Býk (21. 4. – 20. 5.)

Žena v tomto znamení má ráda eleganci a dobré jídlo. Nikdy nesáhnete vedle s kvalitní kosmetikou, beauty produkty nebo parfémem. Co se vůní týče, vybírejte elegantní a harmonické květinové tóny. Dokonale podtrhnou její ženskou povahu, která se ráda halí do luxusu. Pokud má navíc parfém dobře vypadající flakonek, máte vyhráno. 

Blíženci (21. 5. – 21. 6.)

Blíženci jsou cílevědomé a úspěšné ženy. Mají pro strach uděláno, a tak je potěší dárek, který bude trochu dobrodružnějšího rázu. Vezměte kamarádku na výlet spojený s nějakým adrenalinovým zážitkem nebo na večeři do restaurace s netradiční kuchyní. Zkuste také zvolit něco, čím si může vyzdobit nebo provonět svůj domov. 

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Rodina a domov jsou pro ženy – Raky nejdůležitější. Uděláte jim radost, pokud jim dáte pod stromeček něco, čím si mohou zkrášlit svůj dům či byt. Rády totiž doma relaxují a užívají si domácí pohodu. Jsou vášnivé sběratelky starožitných kousků, a také výborné kuchařky. Radost jim uděláte třeba interiérovou vůní nebo něčím na relax.

Lev (23.7. – 23. 8.)

Vybírejte dárky, které se budou třpytit, a lvice se jimi bude moci chlubit. Ženy v tomto znamení jsou rády středem pozornosti, proto volte takový dárek, který podtrhne jejich přednosti. Lvice si umí užívat život a milují, když se celý svět točí kolem nich. Zároveň zbožňují drahé věci a potřebují mít pocit, že dostaly cosi výjimečného.

Panna (24. 8. – 23. 9.)

Panna přivítá jako dárek cokoli. Potěší ji dárek od srdce či dárek vlastní výroby. Přikládá velkou důležitost vzhledu a praktičnosti, a tak jako nikdo jiný dokáže ocenit ruční práci. Panna se o sebe ráda stará, ženy rády krásně voní, snaží se zachovat si mladistvý vzhled do vysokého věku. Pannám kupte něco, co si samy nekoupí, příliš totiž neutrácejí.

Váhy (24. 9. – 23. 10.)

Ženy narozené v tomto znamení zvěrokruhu se rády obklopují velkolepými předměty a rády si vytvářejí prostředí, které odráží jejich dobrý vkus. Váhy vědí, co jim sluší. Milují šperky a jejich sbírka ozdob je velká a různorodá. Váhy potěšíte estetickými a vkusnými drobnostmi do interiéru, ale také luxusní čokoládou v krásném balení.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Žena ve znamení Štíra má v sobě neobvyklý magnetismus. Často je označována jako femme fatale. Potěšíte ji dárky s nádechem smyslnosti a svůdnosti. Má kolem sebe ráda rozruch a také ráda budí pozornost. Kupte jí luxusní těžší parfém s pižmem, kvalitní pěstící kosmetiku či zajímavou knihu s detektivní zápletkou.

Střelec (23. 11. – 21. 12)

Toto znamení neodolatelně vábí volání dálek. Ideálním dárkem pro kamarádku v tomto znamení je výlet či zájezd. Hledáte-li méně nákladný dárek, potěšíte ji i dárkem, který jí vůni dálek připomene, třeba cestopis. Žena ve znamení Střelce je aktivní, veselá a otevřená. Je sportovně založená a mívá hodně přátel mezi muži.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Mít kamarádky v tomto znamení je výhra, jsou totiž velmi spolehlivé. Milují úspěch. Kariéra je pro Kozorohy to hlavní, nikdy se mu proto nestane, že by dal přednost romantické lásce. Ženy v tomto lunárním znamení o sebe rády pečují, a tak je potěšíte pečující kosmetikou či parfémem.
 

Vodnář (21. 1. – 19. 2.)

Ženy narozené v tomto znamení jsou silné a nezávislé. Dokážou působit velmi žensky a šarmantně, ale nedokážou žít bez svobody. Mají velmi široký okruh nejrůznějších, často velmi neobvyklých zájmů. Když se zeptáte kamarádky v tomto znamení, většinou vám odpoví, že nic k Vánocům nechce. Vodnáři milují šperky a vše co se třpytí.

Ryby (20. 2. – 20. 3.)

Kamarádky Ryby jsou přátelské a klidné znamení zvěrokruhu. Bývají často velmi citlivé a mají smysl pro romantiku. Bývají hodně kreativní, mají bujnou fantazii a spoustu nápadů. Milují umění a mají dobrý vkus, proto si s výběrem jejich dárku dejte opravdu záležet. Dejte jim takový, se kterým budou moci realizovat své nápady.

Foto: Shutterstock

Připravil/a pro vás Lenka Knápková

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

x
Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít