Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Tělo Jak spojit příjemné s užitečným? Rozdávejte radost

Jak spojit příjemné s užitečným? Rozdávejte radost

Jak spojit příjemné s užitečným? Rozdávejte radost

7. července 2020 od Eva Šarfová

7. července 2020 2 minuty čtení
Připravil/a Eva Šarfová

Zatímco mnozí z nás mohli zůstat v době karantény v bezpečí domovů, jiní museli čelit riziku nákazy koronavirem denně. Mezi ně patří i sestřičky z nemocnic a lůžkových zařízení, které jsme podpořili. Připojte se k nám a udělejte radost i někomu, kdo pomohl přímo vám.

Krása do nemocnic

Proč právě sestřičky? „Byly v první linii při boji s koronavirem. Obětavě pečovaly o své pacienty, braly si služby navíc, a ještě zvládaly postarat se o své rodiny,“ řekl Tomáš Prochovník, manažer marketingové komunikace Teta. Pomoc spočívala v rozdávání slevových kuponů v hodnotě 300 korun na vlasovou péči vybraných značek. Právě vlasy jsou korunou krásy každé ženy a pod ochranným oděvem nejvíce trpěly.

Poukazy v hodnotě milionů korun

Akce setkala se s obrovským zájmem a zapojily se do ní velké, oblastní i malé nemocnice, stejně tak domovy pro seniory LDN, hospice a různá další zařízení. Do konce května rozdala Teta drogerie jako poděkování sestřičkám za jejich obětavou práci dárkové poukázky v hodnotě více než 24 milionů korun.
 

Počet odměněných sester: 80 285

 

Rozdány poukázky v hodnotě: 24 085 500 Kč

Děkujeme za hezké ohlasy

Máme radost, že se akce setkala s tak pozitivním ohlasem. Svědčí o tom dopisy a e-maily plné díků. Některé byly dojemné, jiné úsměvné. Jako jeden za všechny uvádíme třeba ten, který poslala tisková mluvčí Zdravotnické záchranné služby hl. m. Prahy Jana Poštová: „Je opravdu až dojemné, jak obrovská vlna solidarity se vůči zdravotníkům zvedla, dělá nám to neuvěřitelnou radost a dodává tolik potřebnou energii, která je zvláště v posledních týdnech opravdu zapotřebí. Jen se chci ujistit, zdali do celkového počtu můžeme započítat i ,mužské sestřičky‘, protože na záchranné službě přece jen pracují ve výjezdových skupinách více muži než ženy.“ Je vidět, že poukázky tedy potěšily nejen ženy. Za všechna milá slova děkujeme!

Poděkujte někomu i vy

Projekt s poukázkami pro sestřičky skončil, ale pokračuje druhou fází, která je postavena podobném principu. Jejím cílem je dát možnost všem, aby vyjádřili své díky někomu, kdo jim v době krize pomohl. Ať už je to kamarád, soused, řidič autobusu nebo třeba váš lékař. Zapojit se je snadné. V kterékoli Teta drogerii si nyní můžete zakoupit speciální dárkový kupon v hodnotě 100 Kč na cokoliv, doplnit na něj své věnování a předat jej někomu, kdo vám pomohl nebo pomoc potřebuje. Poukázka platí do konce roku na jakékoliv zboží v minimální hodnotě 101 Kč.

Připravil/a pro vás Eva Šarfová

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

x
Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít