Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Tělo Hot letní trendy pro nehty na nohou

Hot letní trendy pro nehty na nohou

Hot letní trendy pro nehty na nohou

21. července 2020 od Vanda Vízková

21. července 2020 3 minuty čtení
Připravil/a Vanda Vízková

Beauty tipů, jak si podle posledních trendů nalakovat nehty na rukou, je spousta. Víte ale, jaký je trend pro léto 2020 pro nehty na nohou? Inspirujte se a nechte je v sandálech, žabkách i střevíčkách zazářit!
Sezóna rudého laku je na podzim, v zimě a na jaře. V létě je čas se odvázat! Vyzkoušejte barvy i styly, do kterých byste za normálních okolností neměla odvahu jít. Otevřené boty, krásné počasí a uvolněná nálada jsou pro to ideální příležitost.  

1. Tyrkys 

Toto léto nešlápnete vedle s odstíny vody. S blankytnou, azurovou a nejvíce tyrkysovou! Ta bude na nohou zářit sama o sobě, nemusíte ji kombinovat už s žádným dalším nail artem. Dokonale bude vypadat miss sporty Lak na nehty Lasting Color Gel Shine Turquoise Paradise.

2. Duhové třpytky 

Veselé barvy, třpyt a textura, která lépe odolá chození v písku nebo po kamínkách - to je ideální letní kombinace pro vaše nohy. Třpytkové laky na nehty jsou nejen odolnější než ty klasické, ale i když se vám odloupnou, není nedokonalost vidět tolik jako u běžného laku na nehty. Zkombinujte ideálně několik odstínů najednou! Krásné třpytivé laky jsou např. Rimmel London Glitter v odstínech Sparkle Every Day, Disco Diva a Bedazzle.  

3. Pastelové odstíny a letní motivy 

Pastelové laky na nehty na opálených nohou vypadají skvěle! Je úplně jedno, jestli zvolíte zmrzlinově růžovou, nebo mentolovou. Na nehet palce zvolte zdobení např. s motivy letního ovoce nebo květin, kde se zopakuje barva nanesená na ostatních nehtech.  

TIP: Objednejte si svůj lak na nehty třeba od bazénu nebo z vaší zahrady. E-shop Teta drogerie pro vás vše zařídí (pokračovat na e-shop)

4. Neonky  

Kdy jindy vynést neonové barvy než v létě? Ve sněhulích s nimi už tolik nezapůsobíte. Neonová žlutá, zelená i růžová vypadají na nohou parádně, ale nejvíc cool je neonová korálová (např. Sally Hansen Lak na nehty Good. Kind. Pure. Coral Calm. A pokud jí navíc dopřejete matný finiš, třeba Gabriella Salvete Matný Top coat, vynesete v partii letních trendů lakování nehtů eso.  

5. Černá šelma  

Ani v případě, že nejste příznivkyní divokých barev a vašemu stylu je bližší svůdná elegance, nemusíte se toto léto držet při zdi. Překvapte rafinovanou a sexy kombinaci černé a zvířecího vzoru. Zkombinujte bílý Max Factor Lak na nehty Glossfinity Snow White a černý miss sporty Lak na nehty Lasting Color Gel Shine Fatal Black, kterým také pomocí tenkého štětečku namalujete zvířecí vzory na podklad z bílého laku.  

Připravil/a pro vás Vanda Vízková

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

x
Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít